Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Custom klavye toplama yardım

Tamamdır çok teşekkür ederim
  2. C

Kit derken bir set halinde mi ayrı ayrı mı 1706126956 Siz hangisini önerirsiniz whatgeek deki klavyelerden bu bütçeye uygun olan
  3. C

Teşekkürler ama custom kendim yapmak istiyorum
  4. C

Merhabalar az önce klavye önerisi almak için bir konu açmıştım ama arkadaşların çoğu custom klavye al o bütçeye dediler ama benim bu konu hakkında hiç bilgim yok eğer klavyeden anlayan ve yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
  5. C

4k mekanik blue switch klavye öneri

1706119575 Teşekkür ediyorum hocam değerlendireceğim
  6. C

Yani illa türkçe karakter olmak zorunda değil
  7. C

Bir kaç tane klavye önerirseniz sevinirim eğer biliyorsanız tabi
  8. C

Olmasa da olur
  9. C

Bu arkadaşa mı yazayım
  10. C

Merhabalar kendi klavyem eskidiği için yeni bir klavye almak istiyorum ama ne alacağım konusunda hiç bir fikrim yok sadece oyun için kullanacağım blue switch türkçe karakterli bir klavye almak istiyorum öneri yaparsanız sevinirim Bütçe: 4.000
  11. C

Öneri 20 30 k arası laptop öneri

Önerebileceğiniz başka model varmıdır hocam 1700934245 Up
  12. C

Öneri 20 30 k arası laptop öneri

Arkadaşlar merhabalar ben laptop almayı düşünüyorum okul içinde kullanacağım ama çok fazla oyun oynuyorum 20 en fazla 30 k bütcem var 30 k nın ne kadar alyında olursa o kadar iyi olur bir oyuncu laptopu önerir misiniz?
  13. C

Kulak içi bluetooth kulaklık öneri

Merhaba ben sadece muzik ve internette gezerken kullanacağım bir kulaklık almak istiyorum 500 - 800tl arasında bir bütçem var yardımcı olursanız sevinirim
  14. C

1000tl bütçe direksiyon seti

Arkadaşlar en fazla 1000tl bütçem var aşamam ikinci el olur sifir olur fark etmez bu fiyata değecek bir direksiyon seti önerir misiniz?
  15. C

Rx6600 4000tl alinir mi

Rx6600 ikinci el 4000tl ye türkiye garantili alinir mi sizce
  16. C

Laptop modifiye yardımı

Hocam pardon göndermeyi unutmuşum 1661898715 .
  17. C

Laptop modifiye yardımı

Arkadaşlar laptopumu güncelleme istiyorum ekran kartı takmak istiyorum iyi bir ekran karti bütçe 3000 4000tl bütçe vae aşabilirim laptop ekran karti satan siteler var ki bilmiyorum o konuda yardimci olursaniz secinirim
  18. C

Game power saber iyi midir

Arkadaşlar merhaba ben game power saber almayi dusunuyorum sozce iyi midir defilse o fiyata mekanik klavyeler önerir misiniz?
  19. C

Blue switch klavye önerisi

Öneriniz var mı
  20. C

Blue switch klavye önerisi

Peki siz ne önerirsiniz
Geri