Arama sonuçları: *

1. Kerim Can Aslan

GeForce now çözünürlük ve fps problemi

47 Mbps internetim var fakat hiç iyi performans alamıyorum maalesef sonra dedimki telefondan deniyeyim akıcı akıcı oynattı sizce sorun nedir? Oyun: csgo
  2. Kerim Can Aslan

Apple iade talebi mailini anlamadım

Merhabalar öncelikle yanlış yere konu açtıysam özür dilerim bugün iade talebinde bulunmak için appleyi aradım fakat maili anlamadım açıklayabilecek birisi varmı ne yapmam gerek.
  3. Kerim Can Aslan

Gaming Gen TR Nova-6700XT sistemi almak mantıklı mı?

Güzel duruyo alınabilir bence
  4. Kerim Can Aslan

Yardım IPhone X Sürekli Buga Giriyor Yardım Eder Misiniz?

Selam arkadaşlar kullandığım iPhone X cihazı sürekli buga giriyor örneğin şöyle anlatayım buga girdikten sonra dokunmatik zorlanıyor uygulamalara girmiyor girincede logoda takılı kalıyor ios 15.5 kullanıyorum şubatta aldım hala aynı sorun
  5. Kerim Can Aslan

Yardım 2D Ren geyikli mario tarzında oyun

Öncelikle selamlar 2012 yılında 1995 tarihinden kalma bilgisayarımın gelmesiyle bir oyun oynamıştım 2D Mario tarzında ama ren geyiğini yönetiyorduk çok aradım ama bulamadım belki bulur indiririm diye bilen varsa söyleyebilirmi :D
  6. Kerim Can Aslan

Windows 7 kurulumunda bu ekranda kalması

Maalesef hocam CD yeri yok şu legacy veya uefi ayarıda yok
  7. Kerim Can Aslan

Win 8.1 kurdum ama driver işini beceremedim hocam bence en iyisi para biriktirip yeni birşeyler almak.
  8. Kerim Can Aslan

4GB Ram, İntel Pentium N3710, İntel HD graphics 128GB ssd evet uefi olarak kurdum seçenek değişimi falan dediler ama bulamadım o seçeneği
  9. Kerim Can Aslan

Windows 7 kurarken bu ekranda kalıyor yardım edin lütfen starting windows yazıyor ve cevap yok
  10. Kerim Can Aslan

Yardım Windows 7 kurarken alınan hata

Selam arkadaşlar windows 7 kurarken böyle bir hata alıyorum sebebi nedir
  11. Kerim Can Aslan

iPhone wifi çekmiyor

iPhone wifim önceden heryerde çekiyordu ama şimdi salonda bile zor çekiyor sebebi nedir ?
  12. Kerim Can Aslan

Öneri Sistemim İçin Oyun Önerisi

İntel pentium N3710 4GB ram İntel Hd graphics 405 Sistemim için oyun önerir misiniz? nesili farketmez en düşük ayarlarda oynayabilirim.
  13. Kerim Can Aslan

Çözüldü✓ Anakartım'da RAM Slotu Yok

Şimdi gittim bilgisayarcıya dedim abi böyle böyle adam getir bakalım dedi sonra ram anakartın altında olabilir dedi ama sonra boşa çıkarmış oluruz dedi sonra bende eve getirdim dahada fazla kurcalamadım 1658999702 Maalesef laptop kasası 1658999735 Teşekkür ederim asıl doğru cevaba ulaşmak...
  14. Kerim Can Aslan

Pardon laptopun içini açmaya korkuyorum bazen ondan paylaşamadım 😅PCI express 2.0 olarak geçiyor az sonra atacağım fotoğrafı 1658989596 Technopc Aura TI14N3 1658990126 1658990264 Nasıl yani
  15. Kerim Can Aslan

Bilgisayarcıya gittiğimde ram slotu olmadığını söyledi ve anakartın arkasında olabileceğini ama çıkmazsa boşuna uğraşmış olucaz dedi anakart fazla büyük bir şey değil ama çok küçük bakır ile kaplanmış adam tablet anakartı falan birşeyler dedi.
Geri