Arama sonuçları: *

1. S

Steel Series Arctis 5 (2019) vs HyperX Cloud 2

Reis şimdi mi yazılır o ne güzel bişey e karar kalmıştık indirimi bekliyorduk dlsöxlxm
  2. S

Pusudayım zaten dlsöxlösxl umarım güzel bir indirim olur be
  3. S

Reis güzel denk geldi büyük ihtimal ile alırım bugün eğer sağlam indirim olursa çünkü nornalde önümüzdeki ay alacaktım eğer güzel tatmin edici indirim olursa kaçırmayı düşünmüyorum
  4. S

Eyvallah eksik olma 1588955031 Reis belki sana tuhaf gelicek ama ben yine belirteyim ben gamepower vaya James Donkey gibi ürünler düşünmüyorum 100 tl üzeri vereceksenm sağlam bir markaya ait sağlam bişey olması tarafındayım 100 tl altında ise kulakiçi idarelik düşünüyorum umarım kendimi...
  5. S

Tecrübeli isen bir öneride bulunurmusun kararsızlıkta hatd safha dayım düşük fiyatlı baksam ayrı dert yüksek fiyatlı baksam ayrı dert o yüzden bir türlü karar veremedim fiyatı 800 TL yi aşmayacak şekilde güzel önerin varsa bekliyorum sen değil okuyan kim olursa yardımcı olursa sevinirim
  6. S

Ömürlük ve kaliteli olmasını istediğim için düşünmüştüm farklı bir önerin varsa belirtirmisin 1588953538 Orasına ben değil izlediğim ve okuduğum yorumlar karar verdi bence çünkü nereye baksam herkes bu 2 si arasında kalmış
  7. S

Başka önerin varsa açığım kardeşim sadece bunlar en iyi olduğunu düşündüm ve aşırı yakınlar birbirlerine performans olarak ondan dolayı da karar veremedim başka seçenek sunacak varsa beklerim yeter ki kararsızlığıma çözüm bulalım xlsöxpxmx
  8. S

Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum TELEFON için kullanacağım. 1588953238 Mobil Oyun ve Yayıncılık için kullanacağım
  9. S

Sizce hangisini almalıyım ? --- STEELSERİES ARCTİS 5 (2019) ---...
Top Bottom