Arama sonuçları: *

1. Ukhozi

Ortak Disney+ Üyelik

Umarım. Yapımlar herkese hitap etmeyebiliyor maalesef.
  2. Ukhozi

Ortak Disney+ Üyelik

Vallahi öyle. Öğrenci olunca mecbur :D. Disney'de izlemek istediğim şeyler var.
  3. Ukhozi

Ortak Disney+ Üyelik

Merhaba, herkese iyi Forumlar. Üyelik ücretleri çok arttığından ortak Disney+ reklamsız üyeliği için aylık ortak arıyorum. İstendiği sürece her ay devam edilecek. Üyelik 10 cihaza kadar destekliyor fakat aynı anda 4 cihazdan izlenebildiğinden sıkıntı çıkmaması için 5 adete kadar ortak...
  4. Ukhozi

🔥İndirim Bim Dijitsu Ds25000 32 İnç Android TV 4.950 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

Mağazadan mı alınıyor çözemedim
  5. Ukhozi

Havit Hoparlör Alınır mı?

Hocam hoparlör geldi de bunu bilgisayara nasıl bağladınız gelen kablolar çok kısa.
  6. Ukhozi

Bir Adet Oyun Önerin.

Undertale ne kadar sevsem de Deltarune'a bir sürlü ısınamadım. Bir daha şans vermek lazım.
  7. Ukhozi

Bir Adet Oyun Önerin.

Undertale, babadır.
  8. Ukhozi

Var mı model öneriniz?
  9. Ukhozi

Merhaba. Hoparlör almak istiyorum. İncehesapta 500tl kupon var bundan dolayı https://www.incehesap.com/havit-gamenote-sk772bt-rgb-aydinlatmali-bluetooth-soundbar-siyah-fiyati-88578/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile modelini düşündüm. Şuanki monitör aoc q27g42xne. Hoparlör sesi...
  10. Ukhozi

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Arkadaşlar havit hoparlörü kullanan var mı nasıldır
  11. Ukhozi

9k Civarına Oyuncu Koltuğu Önerisi

Anladım hocam. ya bunu ya da zio venom alacağım sanırım farklı bir öneri gelmezse.
  12. Ukhozi

9k Civarına Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba. 1-2 aydır oyuncu koltuğu arayışındayım. Bütçe 8-10k civarı. xDrive Anka modelini 9000 TL'ye kaçırdığımdan beri hiçbiri tatmin etmiyor😀. Boy 1.80, kilo 85. şu an bulduğum modeller bunlar: xDrive 15'li Plus: BİM'den 8k. Exvega vesta 2025: 9k. Titanseat Beast: 8k. Xdirve hira: 10k...
  13. Ukhozi

İncehesap 500tl Kod Alışveriş Önerisi

Hocamlar steelseries qck+ var yıprandı baya hawk mousepad kalitesi nasıldır
  14. Ukhozi

❌İndirim Bitti! Lexar Thor 32gb (2x16gb) 3600mhz 4.189₺🔥🔥

Çemin altında minimum çek tutarının 2 katı harcanması durumunda geçerlidir tarzı bir şey yazıyor.
  15. Ukhozi

Ya stok çok fazla ya da gece olduğundan çok fazla alan yok. Umarım iptal olmaz.
  16. Ukhozi

F'li hocam yazmamışım
  17. Ukhozi

işlemci i5 14400f , anakart EX-B660M-V5 D4
  18. Ukhozi

Hocam bu ramlerde anakart uyumu gibi bir şey yok değil mi DDR muhabbeti dışında
  19. Ukhozi

Muhtemelen zararsız 32gb yaparsın diyorsunuz yani. Alayım o zaman hocam sağolun.
Geri