Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
Esmer bir arkadaştı uzun boylu fiorinoyla gelip gelmediğini hatırlamıyorum lakin araba ağzına kadar ekran kartı doluydu yaklaşık 150-200 tane diyebilirim.
Geçenlerde elden çıkarmak istediğim bir ekran kartını sahibinden sitesinde ilana koydum yaklaşık 8 bin TL'ye daha sonrasında öğrenciyim 7500 tl olurmu diye mesaj geldi kabul ettim ertesi günü kartı almaya gelen adam öğrenci olamayacak kadar büyüktü daha sonrasında alım satım yaptığını ve bu...
Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce olacak.
Güzellik salonuna git demiyorum farkındaysan kliniğe git diyorum hiçbir klinikte yüzüne şöyle şeylerden uygulamaz sadece tavsiyesini verebilir.
ve aynen kanka kesin meyve asitidir
Belki TCAA özünde bu işe yarıyabilir ama Klor, asetik asit ve kırmızı fosforun kullanıldığı bu kimyasalda...
Karabasan falan boş iş sırt üstü yatmayı bıraktığımdan beri bir kere bile başıma gelmedi saçma sapan hurafelere inanmayın sırt üstü yatmayın yeter. Uyku felci deniyor ona.
Evet hocam şahsen APEX alabilirdim hattaha ben tam sepetteyken stok açılmıştı fırsatım vardı ama redditteki yabancıların yorumlarını okuduktan sonra epey soğumuştum ondan çünkü wireless bağlantı konusunda ciddi sorunları olduğundan bahsediyorlardı veyahut çift tıklama. Bide zaten benim tutuşuma...
GPX shape i kullanan takriben 2-2400 bandında kablosuz mouse tavsiyesi bekliyorum efenim şuanda melun aklımda VGN F1 PRO iştihar etmekte.
1731925984
Öneri verdiğiniz anda sipariş edeceğim.
1731927732
Rival 600 im var hiç tutuşuma uymuyor
1731928476
1731928517
Haftanın 8 günü "80 milyar dolara...
25G3ZM gelecek eline ben kullanıyorum şuanda güzel monitör VA olmasına rağmen iş görüyor gerçi sen HB den değişmişsin ben servisten değiştim onlar yapmayınca