Arama sonuçları: *

1. Benmiraç

Bozulan diskimi nasıl düzeltebilirim?

raw yazıyor hocam. Peki nasıl düzeltebilirim? Active partition recovery programı işe yarar mı?
  2. Benmiraç

Bozulan diskimi nasıl düzeltebilirim?

Diskim FC 25 oynarken bozuldu. Diskimi nasıl düzeltebilirim, nasıl eski haline gelebilir? Veriler önemli değil. Active Partition Recovery gibi programlarla düzeltebilir miyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
  3. Benmiraç

CrystalDisk Durumu iyi gösteriyor ama SSD bozuk

FC 25 oynarken SSD'mi bozmuştum. BIOS'ta falan gözükmüyordu. Ama bazen Windows bozuk SSD'yi görüyordu. Harici SSD'me Windows kurarkende gözükmüştü fakat kuruluma geçtikten sonra atmıştı. Sizce SSD'im geri döner mi? Garanti kabul eder mi?
  4. Benmiraç

Windows 10 Kurulum Hatası

Dün FC 25 oynarken M.2 SSD'im bozuldu. Bende içinde oyunlar olan SATA SSD'ime USB'den Windows 10 ISO kurmaya çalıştım. Fakat “yeni bir bölüm oluşturamadık” hatası verdi. Nasıl çözebilirim? Not: M.2 SSD yuvada takılı fakat BIOS görmüyor. Önemli: Recep Hocanın Konusunda çözüm 1 denedim fakat...
  5. Benmiraç

Mavi Ekran FC 25 Oynarkan PC dondu açılmıyor

FC 25 oynarken oyun siyah ekranda kaldı ve PC mavi ekran verip çöktü. Galiba C diskimi görmüyor. Çünkü PCyi yeniden başlattığımda BIOS ekranına atıyor. Sata SSD’mi görüyor. Anakart: B450M-A Pro Max İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Rx 7600 M2 Ssd: Adata Swordfish 500 Gb Sata SSD: Kingston 256 gb
  6. Benmiraç

Hangi Firmalar Fiber Kablo Çekimi Yapıyor?

Sağolun hocam bilgi için. Peki İnternet servis sağlayıcıları ücretsiz bir şekilde kablo çekiyorlar mı?
  7. Benmiraç

Hangi Firmalar Fiber Kablo Çekimi Yapıyor?

2 ay önce nakil yaptırmak istediğimizde firma fiber kablo çekilmesi gerekiyor dediği için Uydu üzerinden internet aldık. Bu internette de Ping değerleri bazen yükseliyor ve oyunu etkiliyor. Şimdi bunu iptal edip başka bir İSS’ye geçiş yapmak istiyorum. Bu nedenle kablo çekmem lazım. 6. Kattan...
  8. Benmiraç

Powerline Adaptör Ping yapar mı?

Yok hocam mouse aldığım için buna para kalmadı.Bir de kablolu bağlanmayı düşünüyorum.
  9. Benmiraç

Powerline Adaptör Ping yapar mı?

Bilgisayarla Modem arasında iki oda var. Everest marka bir wireless adaptörüm var fakat pingten oyun oynanmıyor. Ethernet kablosu çekmeden bağlantı yapmak istiyorum. Powerline adaptörler ping konusunda sıkıntı yaratır mı? Sıkıntı olmaz ise öneriniz var mı? Teşekkürler :) NOT: İnterneti uydudan...
  10. Benmiraç

Açılışta Scanning and repairing Drive C Uyarısı

Windows 10 kullanıyorum. Elektrik gittikten sonra oldu. Her açılışta uyarıyı veriyor. Bilgisayarda herhangi bir yavaşlama görmedim. SSD'de sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu Uyarı nasıl çözülür?
  11. Benmiraç

Lightining Şarj Kablosu Öneri

Sağlam bir kablo istiyorum. 13 Pro Max ile 8 plus Şarj edilecek. Type-C to Ligtining Olurursa iyi olur.
  12. Benmiraç

2150 TL Rampage Zenith Alınır mı?

Hocam şimdi bozuk gelir geri iade istemezler sıkıntı ya. Yoksa bana en uygunu bu. Stok bitmiş hocam.
  13. Benmiraç

2150 TL Rampage Zenith Alınır mı?

Pazarama’dan 150TL kupon ile 2150 TL’ye geliyor. Sizce mantıklı mı? Başka Mouse öneriniz var mı?
  14. Benmiraç

Max 2400 Tl Kablosuz Mouse Önerisi

Bütçem 2400 TL. Hafif, İyi mcu ve sensörlü bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
  15. Benmiraç

Aj159 pro aldım, iptal etmelimiyim

Hocam Apexle pronun fazla farkı yok diyorlar. Eğer öyle değilse şimdi aldım iptal ederim. Diğerinde pro ifadesi yoktu bunda var. Linki var zaten. O satıcıyla bu farklı zaten.
  16. Benmiraç

Aj159 pro aldım, iptal etmelimiyim

Temu’dan 1610 TL’ye Aj159 PRO Aldım. Sizce aldığım fiyata değer mi?
  17. Benmiraç

Epic Games'de Aynı oyun aynı anda oynanır mı?

Ben arkadaşımla FC 25 alacağım fakat aynı anda oynayabilir miyiz? Online modları oynamıyoruz ikimizde.
  18. Benmiraç

1600 TL Bütçe Kablosuz Mouse Öneri

Hafif, Kablosuz bir mouse arıyorum. Önerilere açığım.
  19. Benmiraç

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Arkadaşlar ürün Kargo Terminalinden Gümrükleme Şirketine Teslim edilmiş. Tahmini kaç gün sonra gelir? 2 kasımda sipariş verdim bekliyorum sabırsızlıkla.
  20. Benmiraç

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Siyahı Stokta vardı sipariş geçtim 945 TL’ye aldım. Stok biter diye hızlıca aldım. Çünkü ben ne zaman bir şey almaya kalkışsam ya zamlanıyor ya da bitiyor. İnşallah sıkıntısız gelir.
Geri