Arama sonuçları: *

1. TEMİZ ANAKART+İŞLEMCİ

Kocaeli TEMİZ ANAKART+İŞLEMCİ

Merhaba.Şuan kullanmış olduğum anakartımı ve işlemcimi satmak istiyorum. Anakart : Gigabyte GA-A75-D3H FM1 soket anakart,USB 3.0 , hdmi destekliyor. İşlemci. AMD A4-3400 APU (stok 2.7 ghz,overcloklu 4.7 ghz) Not:Üzerinde asus'un fanıda verilecektir.4.7 ghz overclocklu halde (MACUNSUZ) boşta...
  2. E

İşlemci değiştirdikten sonra ekrana görüntü gelmiyor?

evet eski işlemcimle yazıyorum şuan. 1659131185 hemen bakıyorum hocam. 1659131496 Bahsettiğiniz pine bastırdım ama biraz yamuldu.Kahverengilik falan hiçbirşey anlaşılmıyor.Umarım tamamen bozmamışımdır.Ne yapmam gerek? Geri düzeltiyimmi? 1659132168 Pinlere bastırmamı söyleyen arkadaş mesajlarımı...
  3. E

Pinlerde yamukluk olmasada yanık gibi bir durum oluyor mu?
  4. E

büyük ihtimal :) teşekkür ederim iyi akşamlar
  5. E

teşekkürler inşallah :)
  6. E

İşlemci destekleniyor.Bence işlemci bozuk.İade talebini açtım yakında iademi alıcağım umarım.Teşekkürler cevaplarınız için.Belki bir çözüm bulunur iade talebini beklerken.
  7. E

Bios'u çok kez sıfırladım.(bios pilini çıkarıp taktım yani) yeni işlemciyle denedim tekrar yine açılmadı bilgisayar.Eski yani çalışan işlemcimi taktım.Bios sıfırlanmıştı.
  8. E

Merhaba iyi akşamlar.Öncelikle sistemimi yazarak başlamak isterim. AMD A4-3400 APU işlemci MSI R7 240 2GB ekran kartı 4x2 1333 mHz ram 160 gb ve 1 tb iki adet seagate hdd GİGABYTE GA-A75-D3H(rev 1.0) anakart Arkadaşlar sistem FM1 soket.Şuanki işlemcim A4-3400 ile sorunsuz çalışıyordu.Küçük...
Top Bottom