Arama sonuçları: *

1. K

Başlagıç için bu bağlamalar nasıldır ?

Merhaba sordunuz mu acaba ?
  2. K

Sorarsanız çok sevinirim.
  3. K

Peki arkadaşın direkt aynı model aynı markayı mı kullanıyor ?
  4. K

Peki bu 2 bağlama arasındaki 1000 Tl farka değer mi yoksa ucuz olanı mı tercih etmeliyim ?
  5. K

Yeni başlayacağım çok ucuz bir şey alıp ileride daha iyisine gerçmek yerine şimdi orta halli bir şey almayı düşünüyorum. Araştırdğım kadarıyla kısa sap ve tekne boyu 41-42 cm önerilmiş yeni başlayanlara. Bu aşağıdaki bağlamayı almayı düşünüyorum. Nasıldır? Anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
  6. K

Kablonet iyi midir ?

Anladığım kadarıyla evdeki modemim uyumlu değil illede onların modemi lazım bu biraz sıkıntı şahsen. İnternetten başvuru yapmayı düşünüyorum ilk 2 ay ücret ödemiyormuşuz internetten başvurunca. Peki ya başka bir ISS öneriniz var mı ? Şuanki tarifemden daha ucuz şeklinde ?
  7. K

Kablonet iyi midir ?

Normalde Netspeed kullanıcısıyım ama 66 Mbps için 450 TL ödüyorum ve bugün aradaklarında tarife fiyatının yükseleceğini söylediler. İşin garibi kendi sitelerinde benim şu anki tarifem 299 TL. O yüzden bende Kablonet'e geçmeyi düşündüm ama altyapımızda Kablonet yok sadece Türk Telekom'un...
  8. K

Kasanın cam vidası çıkmıyor

O da olmuyor maalesef.
  9. K

Hayır gelmiyor. 1722081168 Olmuyor maalesef.
  10. K

Ekran kartını çıkartmak için camı çıkartmam gerek ama üst 2 vida çıkmıyor dönüyor ama çıkmıyor. Her yolu denedim ama olmadı.
  11. K

Bu sistemde hangi parçayı yükseltmeliyim ?

K'lı işlemci alıp overclock yapmasam olur mu ? Ben geleceğe yatırım için k'lı işlemci alayım diye düşündüm yoksa overclock yapmıyacağım. Peki i7-13700f veya 13700kf işlemci alsam psu yeterli olur mu ? Bir de DDR5'e nasıl güncelleyebiliririm ? Hangi parçaları değişmem gerek ve ne önerirsiniz ...
  12. K

Oyun ağırlıklı ama Visual studio ve SPSS gibi veri analizleri için de kullanacağım.
  13. K

Sistemim: İşlemci: i3 12100F. Anakart: ASUS Prime H610M-D D4. Ekran kartı: ASUS RX 6600. RAM: XPG 8 GB 3200 MHz CL16 (2 tane) PSU: FSP Hyper Pro H3-550 Kasa: Vento VG11A ATX 4 adet RGB FAN Bütçem şimdilik 4K ama para biriktirmeye devam ediyorum. İleride bütçem daha da fazla olacak yani. Aklımda...
  14. K

Öneri Razer Blackshark V2 Pro 2023 vs Corsair HS80 Max vs SS Arctis Nova 7

Razer Blackshark v2 pro 2023 kullanıyorum. Gayet memnunum. Öneririm. Hem oyun olarak hem de diğer görevler olarak oldukça başarılı.
  15. K

İşlemci fanını nasıl sökerim ?

İşlemcinin termal macununu yenileyeceğim ama işlemciyi sökmek için gereken o 4 vidaya yıldız veya düz tornavida olmuyor. Nasıl çıkartabilirim ? Bir de işlemcinin fanının içi komple toz nasıl temizleyebilirim ? İşlemcim i3 12100F
  16. K

Andromeda vs Zio hangisi daha iyi

Hocam deri olmasa 10 numara koltuk. Bir de bazı yerlede boyutunun yüksek olduğu söylenmiş. 1711122152 Peki siz olsanız hangisini alırsınız ? Zio mu Exvega mı ?
  17. K

Arkadaşlar çıkmaza girdim. Bir türlü karar veremedim. Zio Fabric mi alsam yoksa Exvega Andromeda mı ?
  18. K

Hocam deride de terletir mi veya uzun vadede soyulur mu diye endişelerim var.
  19. K

Hocam kumaş istiyorum. Önerdiğiniz model kumaş değil maalesef.
  20. K

Bütçem ortalama 10.000Tl. Rahatlık ve sağlamlık aynı zamanda da teknik servis olarak sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bazıları andromeda daha iyi demiş bazıları zio daha iyi demiş ortada kaldım. Hawk önermeyin lütfen rahat değil pek...
Geri