Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ 32 GB Ddr5 Ram İ Çift Kanal İçin Takasa Değer mi

Sağol teşekkür ettim %1 için falan baya yükseltiyor dediler de
  2. G

Çözüldü✓ 32 GB Ddr5 Ram İ Çift Kanal İçin Takasa Değer mi

32 GB DDR5 6000mhz cl36 ram im var tek modül çift modul için 32 verip 2x16 almak mantıklı mı değer mi değmez mi acaba
  3. G

Donanim Arşivi 9060xt OEM Paket Ramlerin Markasi

O sürpriz sana çıktı he güle güle kullan sende
  4. G

görseli bu sistemin ama ne resimde ne sitede yazmıyor n11 de sistem bilgilerine de girmemisler
  5. G

Donanım arşivinin oem paketiydi elbet alan eden vardır diye sordum sordum satıcıya donmedi
  6. G

Donanım arşivinin 9060 XT oem paket almıştım 1 ay önce falan askerdeyim de evine ulaştı satış sitesinde n11 de ramlerin markası yazmıyordu kullanan alan varsa hangi marka tam gönderiyorlar merak ettim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  7. G

Acıklamadaki Soğutucu Kasa'ma Sığar mı

Teşekkür ettim camsız kullanacağım o zaman mecbur sıkıntı olmaz herhalde
  8. G

Acıklamadaki Soğutucu Kasa'ma Sığar mı

Aigo c280 akvaryum kasam var thermalright pearless asassin 140 mm çift kule soğutucu akşam yan cami açmadan kullanabilir miyim masama sığar mı acaba askerde olduğum için deneyemiyorum birlikte kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar
  9. G

Anakarttaki SATA Girisine SSD Takabiliyor Muyum Dönüşturücuyle

Cok tesekkur ederim siparis veriyorum simdi
  10. G

Bana link atabilir misin zahmet olmazsa sata ya m2 takma dönüsturucusunun
  11. G

Hız sıkınti degil 500 mg okuma yazma versin 1 tb ssd var depolama olarak orda calistirabilecegim sata dan ssd ye cevirici tarzi bir aparat mevcut mu acaba laptoplar icin varmis ta pc icin bulamadim
  12. G

Beyler 9060 xt oem aldı. Dun biostar a620mt-e var baktigima gore tek m2 ssd slotu var ama eski pc deki m2 yi de takmak istiyorum bunun icin dönüşturucu var mi varsa link atar misiniz uygun fiyatlı bir tane teşekkür ederim
  13. G

Lunis L60 HDR yardım

emrhaba arkadaşlar abdullah reisin paylaştığı lunis l60 260 hz monitörü aldım özelliklerinde hdr 400 yazıyor ama windowstan hdr ı açamıyorum (monitör arayüzünde hdr açık) bu hdr 400 renk kalitesiyle alakalı bir şey mi sadece yoksa açılmaması bir hata mı bilen ayzarsa sevinirim iyi forumlar
  14. G

1 k ya kadar mouse önerisi yapar mısınız

500 1 k arası mouse önerisi tekerleği bozulmayacak kronik sorunu olmayan lütfen şimdiden teşekkürler
  15. G

Saat tarih değişmiyor

win 7 laptopumda saat tarih ben değiştirdikten 2 3 sn sonra tekrardan 2010 a atıyor herşeyi denedim nette gördüğüm düzelmedi nedeni ne olabilir
  16. G

Tarayıcı bulamıyorum

siteden win 7 için indirdiğim hata verdi ne yazık ki oradaki olmuyor 1737067342 kral adamsın be palemoon denedim oldu slimjet dfenemedim ama hangisini önerirsin farkları ne acaba
  17. G

Tarayıcı bulamıyorum

win 7
  18. G

Tarayıcı bulamıyorum

S.a beyler öncelikle iyi forumlar ben milattan önce bir laptop buldum içinde 1 gb ram falan var müzik için falan kullanıcam edicem içinde explorer var ama artık desteklenmediği için browser a giremiyorum başka bir tarayıcı google chrome falanda yok işletim sistemi 32 bit buna uygun browser...
  19. G

Çözüldü✓ Başka sorun yaşayan oldu mu ben mi şanssızım

denedim direkt ghüç almıyordu monitörün ışığı bile yanmıyordu iade ettim
  20. G

Çözüldü✓ Başka sorun yaşayan oldu mu ben mi şanssızım

ben 7. gününde bu sorunu yaşadım allahtan 2 3. ayda olmadı garanti geri gelmesi falan uğraşmayacağım direkt iade ettim kurtuldum yorumlarınız için teşekkürler beyler
Geri