Arama sonuçları: *

• Users: 4hmet
  • Order by date
  1. 4

PES 2017 (orijinal) İndirmek

çok indirdim ama bilgisayara virüs bulaşsa bile o zamanlar önemli dosyalarım yoktu, şimdi ise fotoğraflar var bilgisayarda ondan tedirginim
  2. 4

crack güvenemiyorum
  3. 4

Ucuza key sitesi bulamadım. Zamanında almış olan ve oynamayan ya da ucuza bulabileceğim yer varsa yardımcı olabilir misiniz?
  4. 4

Mount & Blade 2 Bannerlord Türkçe Dil Seçeneği Görünmüyor.

Gerek kalmadı aşağı kaydırınca türkçe çıkıyormuş.
  5. 4

Mount & Blade 2 Bannerlord Türkçe Dil Seçeneği Görünmüyor.

Epicten Bannerlord yükledim, açarken bazı sorunlar yaşadım, forumlardan çözüm aradım ve en son bir şekilde oyunu açabildim. Bu sefer de açtığımda dillere gelince türkçe dışında 10 tane falan dil vardı. Türkçe desteği olmasına rağmen bende neden görünmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. 4

Yardım Laptop Isınma Sorunu

Bazı laptoplarda ekran kartı yükseltme yapılabiliyormuş sanırım. Benim laptopun ekran kartını yükseltebilir miyim?
  7. 4

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 8 GB ekstra ram ve soğutucu stant almayı düşünüyorum. Ayrıca termal macunu da yenileyeceğim. Sizce ekran kartını ve işlemciyi değiştirmeden bu şekilde rahatça günümüz oyunlarını oynayabilir miyim? Yoksa illaki masaüstü bir bilgisayar mı gereklidir? İşlemler...
  8. 4

Herkese selamlar, elimde Dell Vostro 3590 bir laptop var. Bu laptopta oyun oynamak istediğim zaman tek fan olduğu için yeterince soğutamıyor. Dolayısıyla ısınınca -zaten çok fps alamıyorum ama- fps kaybı ve takılmalar yaşıyorum. Küçük çaplı bir araştırma yaptım. Ekran kartları gömülü olunca...
Geri