Arama sonuçları: *

1. A

TEMU ALIŞVERIŞ GÜMRÜK

almıyorum o zaman sağolun.Zaten vergisiz fiyatı 22 dolarmış vergiyle 35 dolara çıkıyo :P
  2. A

TEMU ALIŞVERIŞ GÜMRÜK

Merhaba arkadaşlar temudan 22 dolar değerinde 5 parça ürün alsam gümrüğe taklılır mı veya takılsa ne yapmam gerekir?
  3. A

HyperX Pulsefire Dart almalı mıyım?

Sizce HyperX Pulsefire Dart alamalı mıyım? şuan rival3 wirelles kullanıyorum 1 yıl sıkıntısız kullandım ama şuan kendiliğinden kapanıyor ve beyaz ışık yanıp sönüyor. biraz bekliyorum geliyo sonra yine gidiyo.. çok sinir bozucu bi olay ve yeni mouse almak isiyorum...
  4. A

RİVAL 3 WİRELLES BEYAZ IŞIK

valla şaka gibi ya bu kaçıncı formum hepsi boyle. geçen monitör önerisi istemdim özellikle tn olsun dedim adam ısrarla bana ips aldırmaya çalışıyor.bana yazmayı öğren demiş fakat sorunumun ne oldugunu da anlaşmış teşekkürler yine de. 1699124655 mesela bu ne alaka
  5. A

kanka sen ne diyon aynı hatayı kaç defa aldım diyorum bi tane işimye yarayan method yok bide gelmişsin neyazıoysun burda. bende birisi yardımcı olcak sandım. meşgul etme formu
  6. A

BEYLER ÇILDIRCAM YA RİVAL 3 WİRELLES VAR BENDE TAM 1 SENE OLMUŞ ALALI. MOUSE BİRDEN SCROOL YERİNDE BEYAZ IŞIK YANIP SÖNMEYE BAŞLADI VE HİÇBİR ŞEKİLE ÇALIŞMIYOR.Bİ ARADA BOYLE YAPPYIODU AMA 5-10 KERE KAPA AÇ YAIPINCA DÜELZİYORDU 1 GÜNDÜR BOYLE DÜZLEMİYORDA. İNGLİZCE TÜRKÇE FORUMLARA BAKTIM...
  7. A

KASA RGB KAPATMA

forum ölmüş
  8. A

KASA RGB KAPATMA

selam dostlar abdullah abinin yeni sunduğu 5600 lü sistemi aldım ve kasa rgb leri çok rahatsız edici. daha oncesinde boyle rgb si yoğun olan bir pc almadım. nasıl kapatılır bilen var mı?
  9. A

PC İÇİN FİYAT ÖNERİSİ

Selam dostlar şunaki pc mi satmak isitoyrum. biraz piyasaya baktım 13-12 e gider gibi geliyo ama sizlerinde fkrini merak ediyorum. İşlemci : i3 10100f https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,866391099.html Ekran Kartı : GIGABYTE RTX 2060...
  10. A

Bilgisayar önerisi!

dostlar bu 2 sistem nasıl sizce? hangisi daha iyidir. GTA 6 kaldırır mı dddd https://www.itopya.com/kaanflix-speedamd-ryzen-5-7500fasus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdgefo_h23838...
  11. A

Android oyunlarını bilgisayarda oynamak için uygulama var mı?

bende sadece bluestack'i biliyorum.
  12. A

PC YE 2 TANE M2 SSD TAKILIR MI?

anladım, peki bu ssd anakartım ile uyum lu mu pek anlamıyorum da 1672636177 anladım, peki bu ssd anakartım ile uyum lu mu pek anlamıyorum da
  13. A

Çözüldü✓ Urunu alirken stok bitti

sipariş hazırlanıyorsa almışsındır hayırlı olsun
  14. A

PC YE 2 TANE M2 SSD TAKILIR MI?

Dostlar merhaba, bilgisayarımdaki ssd yi değiştimek istiyorum ve değiştireceğim ssd yi 2. Disk olarak kullanmak istiyorum. Bir pc ye 2 tane m2 ssd takılır mı? Almak istediğim SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-980-mz-v8v1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1071263472.html Sistemim...
  15. A

bu monitörü 3060ti kullansam ?

Monitör NVIDIA G-SYNC Compatible (Uyumlu) yani g-sync desteklidir, alabilirsin. HDMI ile max 120Hz alınıyor diye biliyorum DP ile bağlamalısın.Kutunun içinden muhtemelen çıkar.
  16. A

erp ayarı açmama rağmen ışıklar yanıyor

aynı sorun var bende de, hem açıp denedim hem de kapatıp. çözüm yok muı dostlar?
  17. A

Yardım 144-165 Hz monitör önerisi

VA panel hakkında o kadar video izledim o kadar okudum ama hiç bi şey anlamadım VA dan.ghosting muhabbeti var diye biliyorum ve VA curved monitörlerde kullanılıyor genelde.
  18. A

o zaman sorun yok sana hangisi iyi geliyorsa alabilrsin hepsinde freesync var.
  19. A

Eğer oyunlarda bi üstünlük sağlamak istiyorsan TN panel almalısın çünkü en iyi tepkiyi TN verir. Film-Dizi daha çok izliyorsan veya tasarım ile ilgileniyorsan renklerin en iyisini alman gerektiği için IPS panel almalısın. IPS : Asus TUF Gaming VG249Q TN ...
Geri