Arama sonuçları: *

1. P

GTX 1650 ve i5 9400f için monitör tavsiyesi

Sistemim. RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SO-DIMM HX424S14IB2/8 RAM. SSD veya HDD modeli: Samsung SSD 870 EVO 500 GB. Ekran kartı: ASUS GTX 1650 Phoenix OC Edition 128 bit GDDR5. Anakart: ROG STRIX Z370-G Gaming. İşlemci: Intel i5-9400F altı çekirdek 2.90 GHz işlemci. Merhaba...
  2. P

Virus Total Saints Row The Third Türkçe Yamasını virüs olarak gördü

Saints Row: The Third Türkçe yamasını indirdim ve sonra VT sonuçlarına bakmak istedim fakat Google şüpheli bulmuş, diğer programlarda trojan vs. bulmuş. Bilgisayarıma virüs bulaşıp zarar görme ihtimali var mı? Yoksa bu programlar her şeyi virüs olarak mı algılıyor? Yamanın linki...
  3. P

ASUS ROG STRIX Z370-G Gaming anakartına kaç SSD takılabilir?

Bende şu 2 tane SATA girişli 250 GB'lik SSD var. Benim anakrtıma 1 tane 500 GB'lik SATA girişli SSD takacağım fakat 1 tane daha girişi olduğunu anlayabilen var mı? Linkini de buraya bırakıyorum...
  4. P

Gemius sitesi virüs mü?

Telefonumda bir siteye girecektim. T'ye bastım ve fotoğrafını atacağım bir site çıktı. Siteye girdim fakat site açılmıyor bu bir virüs mü? Bilgisayarda da aynı Google hesabını kullanırsam bilgisayara ve telefona zarar verir mi? En son korsan olarak YouTube vanced indirmiştim fakat sonra...
  5. P

NVIDIA Image Scaling nedir?

NVIDIA Image Scaling teknolojisi tam olarak nedir? Nasıl kullanmalıyım? Mesela Fortnite oyununda bilgisayarın çözünürlüğünü düşürmeden kendi çözünürlüğünde oynasam yine performansa olumlu etkisi olur mu yoksa Çözünürlüğü düşürmem mi lazım performansı olumlu açıdan etkilemesi için? Birde...
  6. P

Fortnite Çok İzlekli Görüntü oluşturma modu sistemimde fps arttırır mı?

İşlemcinin çekirdeğine göre performans artıyormuş.Eğer çekirdek yetersizse daha da drop girermiş. Bende 6 mantıksal işlemci 6 da çekirdek var. Bu bende performansı olumlu açıdan etkiler mi? Sistem RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SODIMM HX424S14IB2/8 SSD: Samsung SSD 860 EVO 250 GB...
  7. P

CPU ve GPU kullanımı 1 saniyeliğine aniden artması

Tamam teşekkür ederim.
  8. P

Görev yöneticisinden bakıyordum.
  9. P

%80lere çıkıyor ama sonra düşüyor 1 saniyeliğine falan oluyor artıp düşmesi.
  10. P

Mesela chrome'dan youtube açarken 1 saniyeliğine cpu ve gpu kullanımı aniden artıyor bu korkmam gereken bir şey mi? Virüs olabilir mi? Kasper sky ile tarattım fakat tehdit bulamadı. Sistem RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SODIMM HX424S14IB2/8 SSD: Samsung SSD 860 EVO 250 GB...
  11. P

Riot Vanguard sistem çubuğunda açıkken Fortnite oynarsam FPS düşer mi?

Arkadaşlarımla ilk Fortnite sonra Valorant oynuyoruz. Riot Vanguard'ı kapatıp yeniden başlat yapmamak için Riot Vanguard sistem çubuğunda açıkken Fortnite oynarsam FPS düşer mi, düşerse ne kadar FPS düşer?
  12. P

USB disk Security'yi kaldırmam bilgisayarıma zarar verir mi?

Bilgisayarımda Windows 10 HDD'ye kuruluydu. Annemin arkadaşına bilgisayarı teslim ettim. Ondan SSD'ye kurmasını istedim ve kurdu. Annemin arakdaşı bilgisayarıma USB disk Security diye bir program kurmuş. Bu programı kaldırsam bilgisayarımı sıkıntıya sokar mıyım veya zarar görür mü?
  13. P

Marvel's Spiderman Remastered PC Uygun Fiyatlı nereden alabilirim?

O 30 TL olanların çoğu plati sitesinden çalıntı hesap alıp daha pahalı fiyata mı satıyor?
  14. P

Marvel's Spiderman Remastered PC Uygun Fiyatlı nereden alabilirim?

İtemsatış sitesinde 30 TL'ye offline olarak satıştaydı. Sizce öyle yerler güvenilir mi, Alınır mı öyle yerlerden? 30 TL'ye offline hesap almak korsan indirmekten farksız mı?
  15. P

HDD %100 Kullanılma Sorunu

Bende Windows 10 HDD'ye kurulu. Dün akşam Fortnite oynarken hafif kasmalar oluyordu. Bende driverın güncel olmadığı aklıma geldi. NVIDIA'nın 516.94 Game Ready driverını yükledim. Onu yükleyince HDD %100'de kullanmaya başladı sonra GeForce Experience'yi bilgisayarımdan kaldırdım ardından...
  16. P

Sistemim COD Warzone Kaldırır mı?

RAM:Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 Ekran kartı:Asus GTX 1650 Phoenix OC Edition 128 Bit GDDR5 Anakart:ROG STRIX Z370-G GAMING İşlemci Intel i5-9400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Bu benim sistemim. Sistemim en düşük ayarlar ve anti-aliasing kapalı COD Warzone kaldırır mı...
  17. P

MSI Afterburner'ın nasıl bir şey olduğunu anlatır mısınız?

OC Sanırım donanımın ömrünü kısaltıyormuş. Fan hızını arttırmam OC gibi donanımın ömrünü kısaltır mı? Yanlışım varsa düzeletebilirsiniz.
  18. P

MSI Afterburner'ın nasıl bir şey olduğunu anlatır mısınız?

Benim ekran kartım Asus Phoenix GeForce GTX 1650 OC 4GB 128Bit GDDR5. Bana MSI Afterburner ile ilgili rehberlik yapabilecek var mı? Ben şimdi ilk defa MSI Afterburner indireceğim, ilk indirdiğimde fan hızlarım 0 mı yoksa 25 falan mı olacak. Power limit ve temp limit nedir? Benim tek fanlı ekran...
  19. P

Sistemim 2.el olarak satarsam ne kadar eder?

Asus GTX 1650 Phoenix OC Edition 128 Bit GDDR5 Intel i5-9400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemcİ ROG STRIX Z370-G GAMING Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SODIMM HX424S14IB2/8 Ram Sistemim bu 2.el olarak satışa çıkarsam bana ne kadar geçer? Ben bu sistemi 2020 yılında 5500 TL gibi...
  20. P

Ekran kartının sıcaklığının 70 derece olması donanıma zarar verir mi?

Ben Fortnite oyununu Direct X11 de oynuyorum. En düşük ayarlar ve kenar yumuşatma ise hızlı yakında. Oyunu oynarken 65-70 derece arasına çıkıyor bu donanımıma zarar verir mi? Bazen 73'üde buluyor. Performans modunda en fazla 50 derece Direct X11 de ise 73'e kadar çıkıyor. Bilgisayarım masaüstü...
Geri