Arama sonuçları: *

1. J

MESEM öğrencisiyim, derslerim kötü, üniversiteye nasıl hazırlanırım?

dediğin gibi olsa haklısın hocam da benim mesleğin bir sonu yok, işbaşı yapınca asgari ücretin biraz üstünden başlatıyorlar, askerlik yapıp gelince de net ücretin 40bin liranın bile altında oluyor, 25 senedir aynı yerde çalışan ustalarım var onlarda 60-70 bin arası alıyor, birde şu var ki şimdi...
  2. J

MESEM öğrencisiyim, derslerim kötü, üniversiteye nasıl hazırlanırım?

Öncelikle selamlar. Şu an 12. sınıf Elektrik Elektronik bölümü kalfasıyım, haziran ayında ustalık sınavım var, 9.sınıfı normal meslek lisesinde muhasebe okuyarak geçirdim, 10. sınıfta organize sanayide bulunan bir okula geçtim. 10.sınıfta haftada 5 gün okul, 11.sınıfta 3 gün okul 2 gün staj ve...
  3. J

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

Bende QCY SP7 var, bunu la eşleştirebilir miyim acaba, eşleştirebilirsem 2 tane alırım.
  4. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥33790 TL - Lenovo Loq AMD RYZEN 7 7435HS 12/512 RTX4060 8GB 105W

anakartı bilinçli olarak yakınca da oluyor mu bu mevzu, meraktan sadece yoksa biliyonuz
  5. J

🔥İndirim ÇÖKÜNN %0 İNDİRİM 🔥

Sol alta bakıp yanlış yazmışlardır sandım ta ki sağ üstü görene kadar ŞEKFLSKDLSLFKSLELF
  6. J

🔥İndirim Kiperin Kolajen (500gr) -836₺. İkili alımda 677₺

Trendyolda 3 al 2 öde var 2040 küsüre geliyo
  7. J

RDR 2 Kapanma/Çökme sorunu

Katılıyorum, alması sıkıntı değil de onlarca forumda yüzlerce kişi var orjinal kullanıpta bu sorunu yaşayan, yapacak bir şeyim kalmayınca bıraktım oyunu
  8. J

DDU ile sürücüyü silip ekran kartının son sürümüne güncelledim, tekrar girdim oyuna ve hala devam ediyor maalesef. [H4 id='USER216911myzreUSER+USER194097TechGuyUSER']myzre TechGuy[/H4] [H4 id=''][/H4]
  9. J

Tamamdır bir deneyim, teşekkürler.
  10. J

Gigabyte rx7700xt gaming oc 12gb hocam, 32 ram, 7500f, mld 500 1tb ssd 1755974947 fanları otomatik 50 derecede açıyor, 51 dedi 52 demedi aldım alalı.
  11. J

Merhaba, oyunu fitgirl repack oynuyorum, %25i bitti, 3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu ama 3 gündür oyunda 3-5 dakika oynayınca birden kapanıyor, bir uyarı vermiyor, önce donuyor sonra oyundan atıyor, tekrar girdiğimde kaldığım yerden devam ediyorum, forumları araştırdım, chatgpt ye sordum...
  12. J

🔥İndirim Anker Soundcore Life Q30 2.099 TL

alınır mı q45 ten farkı ne
  13. J

İş İçin Laptop önerisi

Selamlar, ağırlıklı olarak coreldraw olmak üzere çizim yapacağım, mailleri kontrol edeceğim bir laptop arıyorum, bütçe en düşük fiyata alacağım makine iş görüyorsa o, tahmini 10 bin felan, ikinci el için tabi, en üst 20-25 bandında bir şey arıyorum
  14. J

🔥İndirim Casio Erkek Kol Saat 1.237 tl

İndirimsiz ne kadardı?
  15. J

🔥İndirim 🔥 🔥🔥 (Turkcell Paycell Müşterisi) XBOX Game Pass PC 104TL 🔥 🔥🔥

Xbox'a zaten üyeyim, yeniden hesap mı açmam gerekiyo, yoksa hiçbir türlü olmuyomu
  16. J

2 monitörden hangisi alınır

7500F 7700XT sahibiyim, Dell G2524H var bende, alırken 2k vs yüksek hz arasında kalıp bunu almıştım, pişman oldum. Fps oyunundan başka bir şey oynamayacaksan düşünülebilir ama ben o kadar çok oynamıyorum, hikayeli oyun ağırlıklı gidiyorum ve monitörümü satıp 2k, görüntü kalitesi güzel bir şey...
  17. J

Yardım 1000 TL Bütçe İle Hangi Oyunu Alayım?

Dediğin oyunlar varmı bilmiyomda ben Xbox game pass aldım aylık 210 naysla 190a, bı araştır bence ben memnunum
  18. J

Temudaki indirimler gerçek mi?

Teşekkürler, değerlendiricem.
  19. J

Dün 2 tane ücretsiz ürün veriyordu, kupon sayfasından geri çıktım diye birdaha bulamadım, 24 saat geçerliydi belki hala vardır.
  20. J

son 3 4 dakkam kaldı 3300 tl veriyor 1732824997 yani bir işe yaramaz demi?
Geri