Arama sonuçları: *

1. Selim korkmaz

En Sevmediğiniz Ders

Teknoloji tasarım dersi Einsteine benzeyen bir hoca ve saçma sapan projeleri hala veriliyor mu bu ders acaba
  2. Selim korkmaz

Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

Eğer yüksek siralama istiyorsan 2 sene yeterli bana 1 sene yetmisti dedigim gibi lise çok güzeldir eğlenmene bak eger fazla kafaya takarsan stres yaparsın sınavdan önceki ders grupça sınava çalışmayı bile özledim güzel günlerdi
  3. Selim korkmaz

10 ve 11de özellikle süper geçti benim için
  4. Selim korkmaz

2 sene önceden başlarsın yat olm 2 sene bosver
  5. Selim korkmaz

Annem sigara icmemden şüpheleniyor

Güven problemi yaşanıyor eskiden fazla sorusturmazlardı beni eve girer girmez gel yanima koklicam demeye başladı güven işi bitti sanırım
  6. Selim korkmaz

Ahahaha annem kuran getirdi bastım hala bir şey yapmışım gibi bakıyor bana tam delirmelik
  7. Selim korkmaz

Dostlar bugün arkadaşla kafeye gittik sigara yaktı çocuk ortam kapalıydı demekki üstüme sinmiş annem gelmiş sen sigara içmişsin diyor içsem tamam diyeceğim içmediğim halde suç atıyor bana ne yapmam lazım yaş 19
  8. Selim korkmaz

yeni fifa çıkınca onlineyi kapatırlar mı

biliyorsunuz steam yaz indirimi var fifada 175tl almayı düşünüyorum ama yeni oyun çıkınca online mod kalkar mı yoksa devam edecek mi
  9. Selim korkmaz

Vergi levhasını üzerine bırakma

Birtane adamla beraber kupon yapıyorduk parasini atmadım adam bana yazip durdi vergi levham var üzerine bırakırım hayatın biter diye ne yapmaya çalışıyor ve yapabilirmi bir sey
  10. Selim korkmaz

Akbank atmsi paramı yırttı

Az once akbanktan 100tl yatırdım parayi yırtık verdi napmam lazım
  11. Selim korkmaz

Hp Pavilion 15-ec2055nt bu laptop fivem oynatirmi?

Oynatır merak etme ilerleyen zamanda 16ya yükseltirsin
  12. Selim korkmaz

Itemsatis valorant hesap alma

Itemsatistan aldın demi 1664132889 Sans diyorsun:)
  13. Selim korkmaz

Lenovo İdeapad g3 Öneriyor Musunuz

Ekran çöktü 3 hafya sonra be pcden dit dit ses geliyordu 1664132954 Asus rog de iyidir en son 18k idi bakabilirsin onada
  14. Selim korkmaz

Guvenilir nereden alabilirim biliyor musun
  15. Selim korkmaz

Asus bu konuda daha saglam ben lenovog3ü iade edip geçtim asusun sogutmada cok iyi oyunlarda 65 derece oluyor turboda lenovo 80e dayaniyordu
  16. Selim korkmaz

Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
  17. Selim korkmaz

Aldim bozuk çıktı fabrikasyon hataliymis cok fazla çıkıyormuş böyle
  18. Selim korkmaz

Ekran parlaklığı değişiyor

Ekran problem varsa nasil anlayabilirim bos yere servise vermek istemiyorum yeni pc
  19. Selim korkmaz

O ayar kapalıydı zaten çok dikkat edersen anlaşılıyor azalip arttığı pc ile ilgili gibi geliyor bana
  20. Selim korkmaz

Asus tuf f15 laptop valorant oynarken farkettim koyu bölgelerde parlaklık azalip artiyor cok hafif karanlik ortamda anlaşılıyor windows ve intel ayarlarini yapsam bile
Top Bottom