Arama sonuçları: *

1. Selim korkmaz

Ünide aynı sınıftan Kıza açılmak

Dostlar üniye başladım bu sene sınıfımdan bir kız var ondan hoşlanıyorum. Kız sadece arkadaş grubuyla duruyor dışarıya kapalı sizce ne yapmalıyım daha 2. Haftadan sınıftan birine açılmak saçma olur gibi duruyor. kızı tanımıyorum bile bugün aynı otobüse bindik inerken iyi akşamlar diyecektim...
  2. Selim korkmaz

Iphone 13 ısınma sorunu

Beyler bugün sıfır ıphone 13 aldım ilk defa ios kullanıyorum kilifsiz şuan telefon ısınma fazla gibi geldi bana sizce normal mi ilk açtığımda bir anda ısındı ve soğudu iade etmeli miyim?
  3. Selim korkmaz

Kykde uyumaya calismak

Bu sene üniversiteye gideceğim ve kykde kalacağım ilk sene seste ve ışıkta uyuyamıyorum sizce çok problem olur mu sizde nasıldı durumlar
  4. Selim korkmaz

Yurt içi kargo da çalışmak bakar mısınız

Ben deposunda gunlukcu olarak çalıştım bu yaz 5 gun harçlık çıkarmak icin ağır kargalar var yani ona gore
  5. Selim korkmaz

Hem iş hem YKS yapılır mı?

Hem yks hem iş olmaz isten yorgun döneceksin ve sayisalda 150k yapmak çokta kolay değil arkadaşımda senin gibi düşünüyordu 3. Hafta isten çıktı asıl düşünmen gereken sey memurluk mu yoksa tekrar yks mi
  6. Selim korkmaz

Vergisiz Öğrenci İndirimleri Devam Ediyor mu?

Bende almayı düşünüyorum vergisiz tablet ne yaptın aldın mı sen kampanya devam ediyor mu?
  7. Selim korkmaz

Vergisiz tablet kampanyası

Üniversiteye baslayacagimda şimdilik 8 9 bin liraya alacağım bin lira bin liradır ama eminsin değil mi bittiğine
  8. Selim korkmaz

Bittiğine dair bir sey görmedim ben emin değilim
  9. Selim korkmaz

Vergisiz tablet almayı düşünüyorum hala devam ediyor mu? Ve samsung s6 lite alacağım farklı önerisi olan var mı
  10. Selim korkmaz

Online anketörlük isi

Beyler üniversiteye gitmeden harçlık çıkarmak istiyorum online anket işi ilanları gördüm sahibindende günlük 400tlye kadar kazanç var diyorlar aylık 12k ediyor maks bilgisi olan var mıdır dolandirilmayalim
  11. Selim korkmaz

En Sevmediğiniz Ders

Teknoloji tasarım dersi Einsteine benzeyen bir hoca ve saçma sapan projeleri hala veriliyor mu bu ders acaba
  12. Selim korkmaz

Sizce şimdiden çalışmaya başlamalı mıyım?

Eğer yüksek siralama istiyorsan 2 sene yeterli bana 1 sene yetmisti dedigim gibi lise çok güzeldir eğlenmene bak eger fazla kafaya takarsan stres yaparsın sınavdan önceki ders grupça sınava çalışmayı bile özledim güzel günlerdi
  13. Selim korkmaz

10 ve 11de özellikle süper geçti benim için
  14. Selim korkmaz

2 sene önceden başlarsın yat olm 2 sene bosver
  15. Selim korkmaz

Annem sigara icmemden şüpheleniyor

Güven problemi yaşanıyor eskiden fazla sorusturmazlardı beni eve girer girmez gel yanima koklicam demeye başladı güven işi bitti sanırım
  16. Selim korkmaz

Ahahaha annem kuran getirdi bastım hala bir şey yapmışım gibi bakıyor bana tam delirmelik
  17. Selim korkmaz

Dostlar bugün arkadaşla kafeye gittik sigara yaktı çocuk ortam kapalıydı demekki üstüme sinmiş annem gelmiş sen sigara içmişsin diyor içsem tamam diyeceğim içmediğim halde suç atıyor bana ne yapmam lazım yaş 19
  18. Selim korkmaz

yeni fifa çıkınca onlineyi kapatırlar mı

biliyorsunuz steam yaz indirimi var fifada 175tl almayı düşünüyorum ama yeni oyun çıkınca online mod kalkar mı yoksa devam edecek mi
  19. Selim korkmaz

Vergi levhasını üzerine bırakma

Birtane adamla beraber kupon yapıyorduk parasini atmadım adam bana yazip durdi vergi levham var üzerine bırakırım hayatın biter diye ne yapmaya çalışıyor ve yapabilirmi bir sey
  20. Selim korkmaz

Akbank atmsi paramı yırttı

Az once akbanktan 100tl yatırdım parayi yırtık verdi napmam lazım
Geri