Arama sonuçları: *

• Users: Ekho
  • Order by date
  1. Ekho

Türk Gençleri Dinsizleşiyor

Genelde dini savunmak için araştırıyorlar bunu da tetikleyen hükümet tabi ve gençler kendilerine anlatılanın değişiğini görünce çıkıyorlar tabi
  2. Ekho

Türk Gençleri Dinsizleşiyor

Siyasal islam artık tutmaz 🎆
  3. Ekho

Rusyada yaşanır mı??

Ambargo öncesine göre yani
  4. Ekho

Sanırım Deist oldum ?

Tebrikler :) ben de agnostiğim
  5. Ekho

Silindi

Milletin yatak odası beni ilgilendirmez 1660406722 Dinlerin yok olmasını zaten durduramazsın ki bu bir süreçtir
  6. Ekho

Rusyada yaşanır mı??

Et, süt ve alkol gibi şeyleri orada daha rahat alırsın onun dışında trye benzer
  7. Ekho

Oyunlarda En Sevdiğiniz Kötü Karakterler

Adolf Hitler-Hearts of iron 4
  8. Ekho

En Sevdiğiniz İçecekler

Ayran, latte, soda, maltana(armutlu) ve sprite
  9. Ekho

Viski İçmeye Değer Mi?

Tekila tavsiye eder misin nasıl sence
  10. Ekho

Türkiye'de Yaşamayı Seviyor musunuz?

Genel olarak hayır. Güzel yerler kesinlikle var ve çok ama oraları gezmek bize değil, genelde avrupalılara amerikalılara düşüyor malesef malum ekonomiden. Neyse ki Antalyada yaşıyorum evimiz falan var denize girmek istediğimizde otel falan gerek olmuyor yoksa fena olurdu. Yanlış anlaşılmadan...
  11. Ekho

Siyasetçi olmak ister misiniz? Olsanız ideolojiniz ne olur?

Saçınızı nasıl kesmemi istersiniz bay mussolini
  12. Ekho

Turan için ne bekleniyor

Boş bir hayal. 1659513695 Amerikanın Uçağı
  13. Ekho

Devletçiliğin artık ülkeye zarar verdiğini düşünüyorum
  14. Ekho

80 Darbesi Hakkında düşünceleriniz?

Malesef gerekliydi ve yapıldı zaten devlet nerde güçlüyse darbe orda olur
  15. Ekho

Ülke hakkında konuşalım acıkta

onların başında da bizim başımızda da garip insanlar var ordaki insanların savaş istediğini düşünmüyorum o kadar keyif içinde kimse boş yere hayatını vermez onlarda da vardır aşırı milliyetçiler bizde olduğu gibi yakın bi zamanda yunanistan topraklarını aldığımız haritayı tutarak foto çekinen...
  16. Ekho

Ülke hakkında konuşalım acıkta

Burda daha uzun süre kalabileceklerini düşünmüyorum bence 2-3 seneye geri yollarlar
  17. Ekho

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle. Böyle işler için yanlış zamandayız artık işler silaha değil de politikaya bakıyor silahla tam anlamıyla olsaydı ortadoğu bu kadar çıkmaza girmezdi
  18. Ekho

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siyasetteki boşluktan yararlanıp ünlü olan, mülteci konusu dışında düzgün politikası olmayan, aynı ekonomik düzeni devam ettirmek isteyen, kadrosu gerçekten çok kötü olan ve mhpye hiç muhalefet olmayan balon denebilecek bir parti. Ümit Özdağ ne zaman açıklama yapsa mülteci konusu dışında biri...
  19. Ekho

Bence insanları insan zekası yönetmeli duyguları olan ihtiyaçları olanlar yani
  20. Ekho

İngilizcemi nasıl geliştirebilirim?

Discord gibi ortamlara gir ve ingilizce konuş her ne kadar kötü olsa da. Translateden bakar bakar durursun ama sonra alışırsın temelinde de varsa oturmaya başlar diğerlerinin konuşmalarını da takip edersin ve daha da gelişirsin
Geri