Arama sonuçları: *

1. B

laptopun fpsi düştü yükselmiyor

1 yıllık lenovo ideapad 3 gaming laptopta son 2 gündür fps düşüyor ve ekran hafif kasmaya başlıyor şarja takılı ve oyun açmadığım halde bile kasmayı hissediyorum lenovonun bütün güncelleştirmelerini vs. yaptım ama halen sorunu çözemedim bile birisi yardımcı olursa sevinirim ayrıca 250gb boş...
  2. B

leptopa f/p ssd lazım

lenovo gaming laptopa ssd ekleme yapacağım ama teknik bilgim yok sadece '2240 m2 512gb ssd' takıldığını biliyorum bana f/p güzel bir ssd önerirseniz sevinirim teşekkürler.(laptop max 512gb destekliyor)
  3. B

f/p oyuncu kulaklıpı önerisi

hocam tipi hiç hoşuma gitmedi görünüşte önemli benim için
  4. B

f/p oyuncu kulaklıpı önerisi

agalar f/p oyuncu kulaklığı lazım bütçe 1200tl önerilerinizi bekliyorum.
  5. B

kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

1 aydır kulak içi kulaklıklar hakkında araştırma yapıyorum. benim istediğim 500 tl bandında çıkıntısı olmayan, müzik dinleyeceğim ,estetik kulak içi kulaklıklar. öneriniz ya da uzun süredir kullanıp memnun olduğunuz bu tür cihaz varsa önerirseniz sevinirim. ayrıca TaoTronics soundliberty 79 pro...
  6. B

F/P gaming laptop önerisi 15-16k

kral araştırdım baya güzel ama bu model hakkında video bulamadım sende aynısı mı var acaba o yüzden mi önerdin
  7. B

F/P gaming laptop önerisi 15-16k

bütçem 15-16k F/P gaming laptop ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum reisler
  8. B

Öneri hangi gaming laptopu seçmeliyim ya da 10-15k aralığında sizin öneriniz var mı?

2 gaming laptop arasında kaldım,aldıktan sonra ram takviyesi yapmayı düşünüyorum sizce hangi laptop daha mantıklı? ya da sizin bir öneriniz var mı? 1:Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K3TX Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD FreeDOS =13k 2.Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K2TX AMD...
Geri