Arama sonuçları: *

1. celilemrednsmnt

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

18:00:01'de ödeme butonuna tıkladım hâlâ bekliyorum.
  2. celilemrednsmnt

Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

Bu çelik kapılarda kapının kıyıklı şekilde açık kalmasını sağlayan zincirli bir mekanizma bu konuda işe yarayabilir. Zaten banyo kapısını tamamen açmanıza gerek yok, birkaç santimlik aralık yeterli.
  3. celilemrednsmnt

🔥İndirim Ziraat Bankart krediyle 7.500₺ üzeri 500 Cashback

Hepsiburada'nın %3 cashback üst sınırı 65 Lira değil mi?
  4. celilemrednsmnt

Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

Banyonun kapısını açık bırakırsan böyle bir sorun yaşamazsın. Söylendiği gibi fan takmak da işe yarar.
  5. celilemrednsmnt

🔥İndirim Karaca Smart Cook 2.2L Airfryer 799₺

Bu arada 2,2 litre inanılmaz küçük. Bende 5 litrelik var ancak yetiyor. Aynı fiyata amazondan almıştım. Ultenic K10.
  6. celilemrednsmnt

🔥İndirim Karaca Smart Cook 2.2L Airfryer 799₺

Airfryer zararlı diyenler fırın kullanıyor mu? Her şeyi çelik tavada yapıyor olmanız lazım bunu söyleyebilmeniz için.
  7. celilemrednsmnt

🔥İndirim Philips EP5543/80 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 20.449 TL

Philips'in 5500 serisini evine alacaklara sesleniyorum; kesinlikle alınmaz. Eğer ofis kullanımı için alınıyorsa çok mantıklı fakat ev kullanımı için çok gereksiz. Tavsiyem illa otomatik makine gerekiyorsa Arçeliğin makinesini almanız...
  8. celilemrednsmnt

🔥İndirim Nothing Phone 1 256 GB 14799₺ (Maximum Peşin 9 Taksit)

Hocam evet bu daha güncel bir telefon ama daha pahalı olmasına karşın daha kötü. Nothing Phone 1'in ekranı, kamerası, hoparlörü, depolama birimi, RAM'i vs. vs. her açıdan daha iyi bir telefon. Çok daha iyi değil evet ama sırf NFC ve stereo hoparlör için bile tercih edilir.
  9. celilemrednsmnt

Fiyatına göre kötü bir cihaz. Ekranı inanılmaz dandik.
  10. celilemrednsmnt

Arkadaşlar başka var mı böyle 9 ay taksitli telefon?
  11. celilemrednsmnt

Havit Fuxi H3'e başka bir mikrofon takılabilir mi?

Hayır denemedim. Kulaklığın kendi mikrofonu ile idare ediyorum. O kadar kaliteli bir mikrofona ihtiyacım yok sadece merak etmiştim.
  12. celilemrednsmnt

🔥İndirim Thermal Grizzly Minus Termal Ped 239 TL

Thermal Putty varken thermal ped almak mantıklı değil. https://www.hepsiburada.com/cooler-force-12-8-w-mk-thermal-putty-20-gram-pm-HBC00005STRY2
  13. celilemrednsmnt

🔥İndirim 🔥Pazarama Mobil Çark Çevir🔥

Bana da öyle oldu ama plus ilk aya özel 1 tl. 1 TL'ye 10'lu BIOS pili aldım. Hee ama 50 TL ve üzerine ücretsizmiş kargo. 12 adet Kodak marka AAA pili 60 TL'ye aldım.
  14. celilemrednsmnt

Anakartta Wifi ve Bluetooth olmalı mı?

Eğer tam anakart alırsanız PCI-E Ağ kartı alabilirsiniz. Ben Mercusys MA30E model olanı aldım ve hem bluetooth hem wifi sağlıyor. Modem yan odada GPON altyapı ile LoL'de sabit 5 ms alıyorum.
  15. celilemrednsmnt

🔥İndirim 1 kg tavuk 59 TL

6 paket aldım bu fiyattan teşekkürler.
  16. celilemrednsmnt

Vatan Hazır Sistem 7136TL🔥🔥🔥

Dostum mesela bir öğretmen düşün; sınıftaki projeksiyona bağlamak için bir bilgisayara ihtiyacı olsun. Gidip bu paraya dandik bir laptop alacağına taşıması daha kolay olan ve daha iyi özelliklere sahip olan bu mini pc'yi alması daha mantıklı. İşlemcisi bu yılın birinci çeyreğinde çıkmış eski...
  17. celilemrednsmnt

Vatan Hazır Sistem 7136TL🔥🔥🔥

Bunu alana kadar mini pc almak daha mantıklı. https://www.hepsiburada.com/g3-plus-intel-n150-islemci-16gb-ram-512gb-nvme-ssd-2xhdmi-2-5-gigabit-ethernet-win-11-pro-mini-pc-pm-HBC00007J3TFC
  18. celilemrednsmnt

Corsair 3000D ve ASUS Prime LC 360 Uyumluluğu

kasanın uzunluğu ve eni; sıvı soğutma desteği; sıvı soğutma ölçüleri; Bu verilere göre uygun, alabilirsiniz.
  19. celilemrednsmnt

Selamlar bu sistem bu fiyata normal mi ?

KFG varsa çok iyi fiyat. Aynı ayarda bir sistem şu an en az 100 bin lira. Hatta kasa anakart power gibi bileşenler daha dandik olabiliyor.
  20. celilemrednsmnt

Yardım Bu 2 modem arasında kaldım hangisi daha iyidir .

Link çalışmıyor.
Geri