Arama sonuçları: *

1. celilemrednsmnt

PC Montajında Yardım Arıyorum

Anakartın üzerinde ön panel kablolarının nasıl takılacağını gösteren bir kılavuz olmalı. Anakart modeli nedir?
  2. celilemrednsmnt

Grundig çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu?

İçi boşken servis gelince de çalıştırdı. Boşken hiçbir ses vs. yok. Videoların yüksek ses çıkanında 1200 devir, daha tiz ve düşük ses çıkanında da muhtemelen 600-800 devir.
  3. celilemrednsmnt

Yardım S21 FE SNAPDRAGON-HONOR 200

S21 FE alınmaz şu an. Hem güncel değil hem de pil performansı REZALET. O kadar kötü ki anlatamam. Seni telefondan soğutur.
  4. celilemrednsmnt

Grundig çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu?

Merhaba, Ağustos ayında satın aldığım çamaşır makinesi normal olmadığını düşündüğüm bir ses çıkarıyor. Daha iyi anlaşılabilmesi için 2 adet video çektim. Bilgisi olan veya Grundig marka çamaşır makinesi kullanan biri yardımcı olabilir mi? Video 1, Video 2.
  5. celilemrednsmnt

Yardım 5600 isi değerleri nasıl?

77W düşük bir değer. Default ayarlarda mı?
  6. celilemrednsmnt

Yardım 5600 isi değerleri nasıl?

Cinebench R23 Multi thread testi de yapar mısın puanına bakalım. Isı değerlerini de HWINFO64 yazılımı ile takip edin test sırasında.
  7. celilemrednsmnt

Yardım Psum yetersiz olduğunu düşünüyorum

80+ sertifikasının verdiği güç miktarı ile zerre alakası yok. Donup kasmasının sebebi bambaşka bir şey olabilir didik didik etmek lazım bilemeyiz.
  8. celilemrednsmnt

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Başka sitelere bakmadan söylemiştim. Ama gerçekten neredeyse hiçbir indirim yok. Sadece RX 7600 ekran kartının fiyatı güzelmiş
  9. celilemrednsmnt

Çözüldü✓ Temu Ücret İadesi Gelmiyor.

Tavsiyem enpara kullanın. Gün şöyle dursun, dakikalar içinde iade ediliyor.
  10. celilemrednsmnt

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fuxi H3'ü ben 700 TL'ye almıştım ama 1000 Liraya da alınabilecek bir kulaklık bence. Kablosuz bu fiyata yine yok.
  11. celilemrednsmnt

Youtube Premium nereden ödersem ucuza gelir

Uption 30 TL iade veriyordu. Öğrenci planı 38 Lira iken 8 Liraya geliyordu. Şimdi ne oldu bilmiyorum.
  12. celilemrednsmnt

🔥İndirim Lenovo 27" 2K 0.5ms 180hz Monitör 🔥6.379 TL (PREMİUM VISA ÖZEL)

Satış sitesinde özellikleri doğru yazmıyor. Tüm özelliklerine buradan bakınız. https://www.epey.co.uk/monitor/lenovo-legion-r27qe.html
  13. celilemrednsmnt

Çözüldü✓ 3 GÜNDÜR İNTERNET YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

Modemi resetlerseniz iss kullanıcı adı ve şifreniz de silinir. Bunları sağlayıcıdan tedarik edip modem arayüzünde ilgili yere yazmanız gerekiyor.
  14. celilemrednsmnt

Yardım TP-Link TD-W9970V3 Modem ile en fazla kaç mbps alırım?

Wi-Fi 4, MU-MIMO yok, Beamforming yok. Her şey hız değil. Birden çok cihazın bağlanması durumunda upload öncelikleri önemli hale gelir. Neyse eğer 2 bin TL bütçeniz varsa önerim; https://www.amazon.com.tr/dp/B01M1VAY45?m=A24PP4GMZ4VQAL&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  15. celilemrednsmnt

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Ben olsam Turkcell'e o kadar da güvenmezdim.
  16. celilemrednsmnt

Yardım TP-Link TD-W9970V3 Modem ile en fazla kaç mbps alırım?

Kabloluda çok sıkıntı olmaz ama kablosuz performansı leş gibi.
  17. celilemrednsmnt

❌İndirim Bitti! 630TL Sıvı Soğutma (Temu)

Sıvı soğutmanın bir hava soğutmaya göre birçok farkı bulunuyor. Tek kriter işlemci sıcaklığı değil. Birçok mesele var. Bu paraya en fazla f/p 4 ısı borulu kule tipi hava soğutma alırsın Türkiye'den.
  18. celilemrednsmnt

HAVİT gamenote fuxi h3 alınır mı

Ben 700 Liraya almıştım. 700 Lira için oldukça iyi bir kulaklık. Kablosuz deneyiminde sesi fena değil mikrofonu da idare eder seviyesinde. Henüz 3.5 mm jak girişiyle deneme fırsatım olmadı. 4 ayrı modda kullanılabilir olması ve inanılmaz hafif olması çok iyi bir şey. 700 Liraya bu özellikleri...
  19. celilemrednsmnt

Öneri 1080p oynamak için 12 GB VRAM gerekmesi

4060'ta sadece donanım değil yazılım da satılıyor. Stalker 2 örneğinde zaten GPU gücü yetersiz kalıyor ultra ayarlarda. 6750 XT ise aşağı yukarı %20 daha güçlü bir ekran kartı. Evet VRAM etkisi var fakat tek etken değil. RTX 4060 her ne kadar pahalı da olsa kendi fiyat bareminde sunduğu...
  20. celilemrednsmnt

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

Yazdıklarımı tekrar okuyun isterseniz. Eğer benden iade etmek istediğim şeyleri de kargolamamı isteseydi zaten geri gönderecektim. Geri kalanı da fiyat düzenlemesinden geliyor diye yazdım zaten. Ne boş yapıyorsunuz be kardeşim anlamadım ki.
Top Bottom