Arama sonuçları: *

1. Hasan Burak Damar

İos 26.1 fotoğraf sorunu

fotoğraflarda bu sürümde nesne silme yapamıyorm clean up yok nasıl geri getirebilirim
  2. Hasan Burak Damar

RTX 3070 SICAKLIK NORMALMİ

gıgabyte rtx 3070
  3. Hasan Burak Damar

rpm bilmiyorum da sesi biraz yükseliyoır
  4. Hasan Burak Damar

ets 2 yüksek grafikte ve minecraft ultra shader modu açarsam sıcaklık 90 a kadar geliyor macunu artic mx4 sürdüm bu kartta normalmi dir
  5. Hasan Burak Damar

Poco x6 pro mu 13 pro max mi

Bu telefonu telefoncidan takas yapsam ustte kac isterler tahmini
  6. Hasan Burak Damar

Poco x6 pro mu 13 pro max mi

Arkadaşlar elimde poco x6 pro var 13 pro max ile değiştirmek mantıklı mı
  7. Hasan Burak Damar

Gta v a game is currently sorunu

Arkadaşlar merhaba oyunda böyle bir sorun alıyorum doğruladım kac kere duzelmedi çözümü var mi
  8. Hasan Burak Damar

Gta v Yeni Oyun açmıyor

bu save dosyası sildim ama 4 adet save vehicle ve bir kaç dosya vardı onları sildim başka save dosyası var mı acaba
  9. Hasan Burak Damar

Gta v Yeni Oyun açmıyor

kayıt dosyalarını silince mi düzelir acaba
  10. Hasan Burak Damar

Gta v Yeni Oyun açmıyor

arkadaşlar steam üzerinden gta v satın aldım görevler bitti ama yeniden açmak istiyorum new game dedikten sonra biraz yükleniyor sonra oyundan atıyor
  11. Hasan Burak Damar

Windows 11 valorant van 9003 hatası

Arkadaş lar resimde görünen hatayı alıyorum videolardan baktım tpm 2.0 seçiyorum ama secure bootdan enable yapınca hata veriyor geri disable oluyor nasıl çözeceğim 1733602014 Bu hata 1733602249 anakart modeli de bisotar h310 mhp
  12. Hasan Burak Damar

hxozl q5 fan soğutması iyi mi

arkadaşlar i5 9400f gtx 1650 sistemimde hem gta v hemde minecraft 1.21.1 sürümünde deneme yaptım işlemci en fazla stok fandayken 60-65 derece değişiyordu ama hxozl fanda ise 70-77 derece de gidip geliyordu stok fan soğutma da daha iyi ama hxozl rainbow fan olduğu için daha çok hoşuma gidiyor bu...
  13. Hasan Burak Damar

Anakart pc performansı etkilermi?

önerdiğin ekran kartı var mı?
  14. Hasan Burak Damar

Anakart pc performansı etkilermi?

Arkadaşlar internet kafeye islemci değişimi için kasayı götürdüm ama islemci değiştikten sonra oranın sahibi anakartın eski yenisini alırsan cok büyük fark görürsün dedi anakart biostar h310mhp v7.0 yeni bir anakart alsam oyunlardaki fps olsun açılış hızları olsun fark olurmu? EKRAN KARTI GTX...
  15. Hasan Burak Damar

Poco X6 Pro pubg 120 fps gelcekmi?

Arkadaşlar poco x6 pro telefona pubg da 120 fps ne zaman gelir veya hangi güncellemeyle gelir bilgisi olan varmı ?
  16. Hasan Burak Damar

Poco x6 Pro (8gb) alınır mı

bende x6 pro var 512 lik olan pubg sabit 90 fps ama telefon biraz hızlı ısınıyor yani şöyle söyleyeyim 15 dakika livik atarsan maçın sonuna doğru belli dereceye gelince telefon kendini 60 fps ye düşürüyor ısı 1-2 derece düştükten sonra da geri 90 fps oluyor bu bence iyi bir şey ama eğer 90 fps...
  17. Hasan Burak Damar

poco x6 pro batarya iyi mi?

arkadaşlar merhaba pubg da test yaptım parlaklık %70 90 fps 3 dakika da 1 gidiyor livik te 16 dakika oynadım 87 den 82 ye düştü sizce iyi mi normal ınstagram gezince de 5-6 bazen de 7 dakika da bir gidiyor
  18. Hasan Burak Damar

Poco x6 pro batarya normal mi

Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu sabah 8.30 da 100 de cektim aksam 6 ya kadar işim gereği servis uygulaması arkada açıktı navigasyon her zaman acikti konum mobil veri surekli uygulama kameramı kullandı her dakika Şuan şarjım 12 sizce iyi mi. Erkan en fazla yarım saat kapalıydı
  19. Hasan Burak Damar

POCO X6 PRO Şarj Süresi iyi mi? ?

Pubg 90 fps 3 dakika da 1 gidiyor 60 hz alinca 4 dkde 1
  20. Hasan Burak Damar

Yeni telefon batarya kendi bitermi?

Poco x6 pro 1721710071 2 yazmışım yanlışlıkla 1 yedi sabaha kadar
Geri