Arama sonuçları: *

1. M

45 k laptop önerisi acil. 1 gün var

siz ne önerirsiniz hocam?
  2. M

45 K LAPTOP ÖNERİSİ ACİL

ARKADASLAR 45 K LAPTOP ÖNERİRMİSİNİZ ÜNİVERSİTE İÇİN VE OYUN İÇİN GENEL OLARAK OYUN İÇİN OLACAK TEŞEKKÜRLER
  3. M

45 k laptop önerisi acil. 1 gün var

Arkadaşlar merhaba üniversite için işime yarıyacak bir laptop arıyorum genellikle oyun oynayacağım ama Yani arada bir PowerPointWord falan kullanacağım bütçe 45 k kroniksiz bir laptop arıyorum varsa sizinde kullandığınız onuda önerebilirsin, önerilerinize açığım tekrardan belirteyim genel...
  4. M

ANAKART VE KASA UYUMLULUGU YARDIM.

Hocam xigmatek te en az lianli kadar kaliteli bir marka
  5. M

ANAKART VE KASA UYUMLULUGU YARDIM.

Merhaba hocalarım ikisini alacağımda uyumlularmı biri kasa e-atx ana kart işe atx
  6. M

VATANDAN ALMAM ZORUNLU DEĞERLENDİRİRMISINIZ

Bu olmuşmu hocam Sizce sıvı soğutma olarakta şuanda th240 var bende kasaya uyarmı?
  7. M

Hocam maximum 60-70k bütçe ile bana sistem önerir misiniz? ekran kartım ve psum var 750w80+ msi var ekran kartıda 5070 var monitör dahil olursa sevinirim.
  8. M

Hocam arabayla 2-3 gibi gideceğim zaten indirim yapıyorlar alınca
  9. M

Hiç fark etmemişim hocam önerileriniz nedir? Herseye acigim
  10. M

Arkadaşlar 5070 li sistemimi tamamen yenilemeye karar verdim seçtiğim parçalar bunlar vatandan almam zorunlu başka yerden alamam sizce nasıllar? Mevcut psu msi 750w 80+ biseydi kaliteliydi sizce işlemciyi 9800x3d mi yapmalıyım yoksa seçtiğim yeterlimi genel olarak valorant oynuyorum. Arada...
  11. M

9800x3d alacağım yardımcı olurmusunuz?

valla hocam hikayeli oyunlarda sarıyor beni tlou 2 gow ragnarok v.b oynamayıda dusunuyorm
  12. M

9800x3d alacağım yardımcı olurmusunuz?

ARKADAŞLAR MERHABA 9800X3D ALACAGIM UZUN SÜREDİR KULLANAN EDEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ LÜTFEN MEVCUT SOĞUTMAM THERMALTAKE TH240 SIVI SOĞUTUCU DEĞİŞMEM GEREKİRSE YÜKSELTİP TH V2 360MM İLE DEĞİŞİRİM ARADA HİKAYE OYUNLARI OYNUYORUM FAKAT AMACIM VALORANT İÇİN ALMAK FİKRİNİZ NEDİR?
  13. M

Acil psu yardım pls 4000 bütçe

gameBooster GB-G5170B psu önerir misiniz? pls 4000 bütçe var
  14. M

KASAM İÇİN PSU ÖNERİSİ (ACİL SİPARİŞ VRCM)

ARKADAŞLAR 4000 BÜTÇEM VAR ZORLARSAM MAX 4000 KASA: [H3 id='GameBooster+GB-G5170B']GameBooster GB-G5170B[/H3] PSU ÖNERİRMİSİNİZ ACİL SİPARİŞ VERECEĞİMDE. KASAYA BOYUR AÇISINDAN PROBLEM OLURMU BİLMİYORUM BU YÜZDEN SORDUM.
  15. M

Arkadaşlar acil psu yardim

Merhaba arkadaşlar benim sistemde 16 Ram Sıvı soğutucu thermaltake TH240 V2 I5 13400f 512 ssd Gigabyte ana kart mevcut(model hatırlamıyom) 5070 aldim fakat takınca çalışmıyor galiba psu dan dolayı kasam gameBooster GB-G5170B önerebileceğiniz bir psu varımdır? Bütçeden sorun yok kasaya uyumlu...
  16. M

25-30k laptop önerisi varmıdır arkadaslar

ARKADASLAR SELAM 25-30 DK BÜTÇE VAR LAPTOP ÖNERİRMİSİNİZ TEŞEKKKÜRRRRLERRRRR
  17. M

EHLİYET GEÇTİM NE YAPMAM LAZIM (DİREKSİYON)

BİLDİĞİM KADARIYLA ERTESİ GÜN NÜFUSA GİTMEM LAZIM ARKADAŞLAR DOĞRUMUYUM? 1738522772 Direksiyon kazandım.
  18. M

17 K BÜTÇE LAPTOP ÖNERİSİ YARDIM

Arkadaşlar merhaba 17 k bütçe mevcut oyun için değil sadece dersler ve film izlemelik güzel bir laptop öneriniz varmıdır?
  19. M

SUZİKİ GSX R 125 2023 Alınır mı?

Neresine mesela hocam motorun iç aksamına bişey olacağını düşünmüyorum fakat düşme v.b durumlarda grenajlar sıkıntı en az 10 15 k fiyat gelir
  20. M

SUZİKİ GSX R 125 2023 Alınır mı?

çok teşekkür ederim hocam çok sağolun iyi günler dilerim. 1732106859 haklısınız ama saf kalite be hocam suziki bu
Geri