Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Razer Kraken V4 Pro mu yoksa bu HS80 mi karar veremedim yardımcı olun lütfen.
  2. M

❌İndirim Bitti! HyperX QuadCast Oyun Mikrofonu HX-MICQC-BK 2222 TL

3 yıl önce 1800 TL'ye almıştım.
  3. M

🔥İndirim Razer Barracuda X White 3590₺

Siyah olanından kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ancak yazılımsız kullanılınca ses performansı maalesef düşük. Razer firmasının önerdiği yazılımı(THX Spatial Audio - Surround Sound Application US$19.99) görülebileceği gibi 19,99 dolara satılıyor. Kutudan çıkan...
  4. M

🔥İndirim 🔥🔥🔥145 TL Robot Süpürge

Teknikloji çok ilerlemiş.
  5. M

🔥İndirim Razer Leviathan V2x RGB Gaming Soundbar 2.999tl

Fotoğraftaki ürün Razer Leviathan V2 değildir. Onun düşük versiyonu olan ve bass subwooferı olmayan modeli olan Razer Leviathan V2x modelidir. Global satışta V2=249 diğer V2x 99 dolar. İndirim yok kısacası. 1681147060
  6. M

🔥İndirim RAZER Leviathan V2 Gaming Soundbar Siyah 4.089 TL (Ses Sistemi)

RAZER Leviathan V2 Gaming Soundbar Siyah Fiyatı yurtdışı fiyatından %20 daha ucuz. 4289 TL'ye fiyatı düşmüş ayrıca şuan Mediamarktte 200 TL sepette extra indirim var. 4.089 TL ye satın alınabiliyor. Önemli Not: ***THX Spatial Audio programını satın almassanız tam performansından...
  7. M

❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

Bunlar her monitöre uyar mı? 4 vida girişi varmıydı bizim işyerindeki hp monitörlerde hatırlayamadım.
  8. M

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Kişi hakkında şirketimi bilinçli bir şekilde zarara uğrattı diyerekten işlem başlatır ve söke söke donuna kadar alır. Hiç bir şirket batmak uğruna müşterisini memnun etmekle uğraşmaz. Kaldı ki ben ticaret hukuku ile ilgili bir bilgi vermedim. Olaya insani yönden baktım. Yazdığım yazıyı...
  9. M

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Sistemsel hata, yanlışlık vb. bir şeyler olmuş. Kurum bu cihazları size yollarsa bu hatayı yapan arkadaşın işinden olacağını ve tüm ürünleri ücretini de o kişiye yansıtılacağını da unutmayın. Migrosta çalışan kişi sizde olabilirsiniz. 1000 TL nin bu kadar peşinden koşmanıza gerek yok. Paranızı...
  10. M

Sistem toplamama yardımcı olur musunuz? Asus Radeon DUAL-RX6700XT'li

Donanım arşivi editörü Abdullah kardeşin önerdiği aşağıda linkini verdiğim şu ekran kartını satın aldım. Bunun yanına alabileceğim anakart işlemci ram powerbank ssd ve kasaya ihtiyacım var. Bu ekran kartı ile uyumlu sıkıntı çıkarmayacak donanım parçaları önerebilir misiniz? 6-7 bin TL maksimum...
Geri