Arama sonuçları: *

• Users: Canon
  • Order by date
  1. C

"@" işareti yapamıyorum?

Gerek duymadım. Klavyenin yazılımına baktım herhangi bir değişiklik veya makro yok. Sorun bi anda oluştu zaten. Sorun bende de yoktu zaten.
  2. C

"@" işareti yapamıyorum?

Sende sorun olmayabilir, saçma bi mantık. Bu mantıkla kimse hiçbir windows sorun çıkartmaması lazım. Yazılıma da baktım ve değişen herhangi bir sorun yok.
  3. C

"@" işareti yapamıyorum?

2-3 gün evvel başladı. Klavyeden kaynaklanan bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Ekran görüntüsü attım, FN veya ALTGR yok.
  4. C

"@" işareti yapamıyorum?

Bu kombinasyonu dene, başka yerten "@" kopyalamana gerek yok.
  5. C

6000 MHZ ram'ler 3600 MHZ'de çalışıyor.

64 GB gayet yeteri ama 128 GB çok daha iyi, 256 GB çok çok daha iyi. Biraz fantaziye kaçıyor, ihtiyaç olayı değil yani.
  6. C

"@" işareti yapamıyorum?

ALTGR? Çözümü sundum zaten. Bu sorun yeni başladığı için problem klavyede olamaz. 3-4 gün önce sorun yoktu. 1738489697 Türkçe Q. Kontrol edildi, her şey denedi ve tek çözüm bu. 1738489721 Çözüldü mü?
  7. C

"@" işareti yapamıyorum?

Bende başta öyle zannettim ama hayır. Bu kombinasyonu yaptıktan sonra yapabiliyorum, bu kombinasyonu yapmazsam olmuyor. 1738489421 Klavyem: Steelseries Apex Pro (2023)
  8. C

"@" işareti yapamıyorum?

Windows 11'den kaynaklı bir sorun galiba. Sorunu ufak bi araştırmayla çözdüm ama epey saçma, belki yaşayan arkadaşlar olurda çözümü bulamaz diye açtım bu konuyu. Sol ve sağdaki "ALT" tuşlarına bir parmağınız "ALT" tuşuna baslılı kalacak şekilde aynı anda bir kez basın ve CTRL+ALT+Q...
  9. C

MHZ'in şu an aman aman bi etkisi yok. RAM'lerin depolaması doğrudan FPS'i etkiliyor. 2x64 aldığım dönemde yoktu, yoksa 256 GB yapmaya çalışırdım :blobdance: GB>MHZ
  10. C

Eğer MHZ değerlerinin benim FPS'ime katkısı internette dolanan veriler kadar ise hiç uğraşmaya gerek yok. Bu problemi çözen bi anakart bulursam ona geçerim.
  11. C

Bu 3600 MHZ ile 5600 MHZ arasında tahminen ne kadar FPS kaybım vardır? İnternetten baktığım testlerde tahminen bi 10 FPS kaybım var.
  12. C

İşlemci mi yoksa anakart odaklı bir performans kaybı mı bu olay? Anakartı zaten geçici olarak almıştım, ileride daha güzel bi modele geçerim diye. 128GB RAM'lere 15.000₺ ödedim, piyasadaki rakiblerinden baya baya daha ucuza geldi, ömür boyu garantili.
  13. C

AMD Ryzen 9900X işlemcim. Bunun çözümü var mı yoksa böyle mi devam edecek? 1735329832 Aydınlattığın için teşekkürler.
  14. C

Ram'leri yeni aldım. 6000 MHZ DDR5 ama ne yapsam ne etsem yükseltemiyorum. Ayarları 6000 MHZ çektiğimde ekran gelmiyor. Çözümü nedir bunun? Anakart: MSI MAG B650 TOMAHAWK RAM: Thull Apex 4x32 GB 6000 MHZ PSU: MSI MAG A850GL
  15. C

Tüm AM5 kartlar tüm AM5 işlemci serisini destekliyor mu?

Sadece Asus'ta mı var bu olay. Tercihimi Asus'tan yana kullanmaya çalışıcam zaten.
  16. C

Tüm AM5 kartlar tüm AM5 işlemci serisini destekliyor mu?

AMD Ryzen 5 9600X işlemci almak istiyorum ama eski BIOS update olayı hala var mı bilmiyorum. AMD anakartlar yeni çıkan işlemciler için BIOS güncellemesi istiyordu yoksa ekran gelmiyordu. Bu olay hala devam ediyoru mu ve ediyorsa nasıl üstesinden gelebilirim?
  17. C

Ekran Kartım Fan Açıyor

Bu fan olayına takınca tam takıyosun. Otomatikten manuele çekip kendi ayarını yapan gerekiyor öyleyse. Fan sesi gelmiyorsa takacak bi durum yok, senin ömrün o fanın ömründen kısadır.
  18. C

Rival 650 mi Aerox 5 Wireless mı?

Bazı yerlerde rival 650 hater'ları görüyorum. Aerox almak istiyorum ama malzeme kalitesi ne kadar iyi onu bilmem gerekiyor.
  19. C

Rival 650 mi Aerox 5 Wireless mı?

Bu soru hakkında daha önce konular oluşturulmuş ama hiç kimse bu mousun delikli yapısının ne kadar dayanıklı olduğunu sorgulamamış. Aerox çok hoşuma giden ama o delikli yapısı yüzünden elimde kalacağından korktuğum bi mouse. Rival 650 hakkında mouse'un orta tıkı ve yandaki kauçuğun sıcaktan...
  20. C

amd dxgi_error_device_removed

Arkadaşlar bu problemle karşılaşanlar bana bir akıl verebilir mi? 2. kart aldım ama driver sorunu veriyor. Driver güncel.
Geri