Arama sonuçları: *

1. R

Ofis programlarını kullanmak için laptop önerisi

Merhaba günlük hayatta kullanımda sıkıntı çıkarmayacak fişe çok takılı kalmadan kullanabileceğim laptop arıyorum aklımda...
  2. R

Cloud 2 Mikrofon Bozuldu Ne Yapmalıyım?

alırsam wireless versiyonunu almayı isterim ondada dediğin gibi performans var mıdır acaba
  3. R

2021 den sonra üretilen model benimki baktım ve yorumlarda bozuk geldi , 1 hafta sonra bozuldu tarzı yorumlar gördüm pek güvenemedim denemeye değer mi ki?
  4. R

yok sessize almadım mikrofon sesimi kesiyor almyor bir anda ben konuşurken cızırtı yapıyor
  5. R

2.5 senedir Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum maalesef mikrofonu bozuldu ve internette mikrofonunun satıldığı bir yer bulamadım. Eğer bulabilirsem mikrofonunu alıp devam etme taraftarıyım yoksa kulaklığı mecburen değiştireceğim. Hyperx Cloud 3 Wireless e baktım oyunlarda ses boğuk geliyor Cloud...
  6. R

Yardım XDRİVE 15li mi HAVK FAB V1 mi almalıyım?

hawktan hiç memnun kalmadım ayakların üstündeki mekanizma eridi ve koptu
  7. R

🔥İndirim Havit H655BT Kablosuz Kulaküstü Kulaklık 799TL

bunun pro'sunu kullanıyorum gayet memnunum
  8. R

Bilgisayarımdan trojen uyarısı aldım ancak taramada bir şey çıkmadı

Bilgisayarımı açtığımda böyle bir uyarıyla karşılaştım bunu görünce tam tarama yaptım ancak tam tarama yaptıktan sonra bir güvenlik sorunu olmadığı söylendi ama hala sağ altta bildirim olarak bu yazıyı alıyorum ne yapmam gerek? teşekkürler.
  9. R

10-20 Bin TL Bandında laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-intel-core-i512450h-8gb-256gb-ssd-integrated-intel-uhd-graphics-156-fhd-w11-grey-notebook-83er00gxtr-p-HBCV0000744CVF bundan iyi midir o
  10. R

10-20 Bin TL Bandında laptop önerisi

merhaba 10 20 bin bandında babama gündelik ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir laptop almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  11. R

Bu 2 laptop arasından hangisini almalıyım?

mühendislik için daha rahat olur diye düşündüm
  12. R

aktif olarak beni idare eden 3060 lı masaüstü sistemim var bunu daha çok oyun için değilde üniversite ve ders için almayı düşünüyorum o yüzden oyunlarda aşırı performans vermesi benim için çok önemli değil ama yinede değmez diyorsanız almayayım
  13. R

HP Victus 15-FB2028NT ile Asus TUF Gaming FX507ZC4-HN364 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ya da yine 20 25 bin bandında bir öneriniz var mı?
  14. R

Beyaz mouse pad önerebilir misiniz??

yine size kalmış ama bana kalırsa tam masayı kaplayacak şekilde değilde glorios gibi olan mousepadler daha kullanışlı
  15. R

Hawk koltuk ve Logitech klavye kulaklık alınır mı?

bana kalırsa uzun ömürlü olsun diyorsan xdrive al hawk aldm 1 senede bozuldu
  16. R

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

Trendyolda kuponla beraber daha ucuza 727.90tl ye geliyor haberiniz olsun https://www.trendyol.com/klassegear/onibushi-longteng-huoyun-special-edition-480x400x4-mm-e-sports-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-334824385
  17. R

🔥İndirim Antin kuntin Nike blazer indirimleri

fiyatları 3 4 aydır böyle bu arada blazerların superstep'de ben kullanıyorum memnunum çıkarması giymesi çok kolay değil ama aşırıda zor değil
  18. R

❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 HERO 2 32.000 DPI Kablosuz Mouse - 3.789,00 TL

ben hiç s2 yi bu fiyatlarda görmedim ya da h hep kaçırdım kaçırmasam alırdım bunu rengi önemli değildi
Geri