Arama sonuçları: *

• Users: mes57
  • Order by date
  1. M

İşlemci değilimi sonrası ekran gelmiyor

Eski işlemci elimde değil hocam sattım maalesef, şimdi nasıl güncelleyebilirim acaba ? Hiç aklıma gelmedi güncellemek. *1200 e verdim eski işlemciyi
  2. M

İşlemci değilimi sonrası ekran gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Msı B450 a Pro anakart/rx6600 ekran kartı ve ryzen 3 3100 donanımında olan bilgisayarımda ryzen 3 3100 ü satıp ryzen 5 5600x aldım ve bugün geldi taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Tekrar baktım fanı çıkartıp yanlış mı taktım dye yok yanlışlık. Ekran kartını söktüm taktım...
  3. M

Ryzen 3 3100 ve RX 6600 Darboğaz konusu

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Valla ekran kartı ile birlikte Samsung evo 970 500 m2 ssd de sipariş ettim sadece işletim sistemi mi kurum devam ettim. Diğer oyunlarda sıkıntı yok (rdr 2, Detroit Become Human vb) ama CS go da rakiple karşılanşınca ani fps dropları oldu bir kaç kez, hep...
  4. M

Ryzen 3 3100 ve RX 6600 Darboğaz konusu

Ryzen 3 3100+ GTX 1650 + 16 GB Ram Bileşenleri olan PCmde uygun fiyata rx 6600 bulup takviye ettim yalnız Cs Go ve bir la. oyunda FPS droplar yaşıyorum. Dağboğaz önleme için nasıl bi overclok yapabilirim. Kaç MHZ vs kaç voltaj ? Mesela Fifa 22 oyununu oynarken maç esnasında sıfır kasma donma...
Top Bottom