Arama sonuçları: *

1. Griffon

5000 TL Peojeksiyon Önerisi

Merhaba 5000-6000₺ Bütçem var. Kız arkadaşımla film-dizü izlemek için içinde android olan güzel görüntü kalitesi olan bir projeksiyon arıyorum. Bu işten anlayan bilen kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Griffon

Öneri Max 30.000₺ Gaming Laptop öneri

Merhaba, max 30k bütçem var. En iyi F/P gaming cihaz arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Monster, Excalibur gibi markalar istemiyorum.
  3. Griffon

Android 10.000 ₺ Telefon önerisi

sıfır android bakıyorum
  4. Griffon

Android 10.000 ₺ Telefon önerisi

Merhaba hemen hemen 10K bütçem var, wn iyi F/P cihaz arıyorum
  5. Griffon

Yardım Rainbow çarpraz platform varmı

Merhaba, Rainbow six Siege oyununda Playstation (konsol) ve Steam (bilgisayar) oyuncusu birlikte oynayabilir mi. Ona göre oyunu alıcaz yardım lazım. Bilen birisi yazarsa sevinirim iyi akşamlar
  6. Griffon

Yardım Bilgisayar çalışırken RAM'ı söktüm. Bilgisayar açılmıyor.

Merhaba az önce bilgisayar açıkken Ram leri söktüm. Şimdi ramleri geri taktığım halde bilgisayara görüntü gelmiyor. Ramlerin üzerinde ki RGB ışıklar yanmıyor. Sanırım bilgisayar ramleri görmüyor neden olabilir acil yardım lazım.
  7. Griffon

Öneri Max 50K gaming laptop önerisi

Hocam harbiden iyi laptoplar öneriyorsun ama Asus olma şartıyla 45-50 arası bandında en iyi laptop nedir. Gerçekten teşekkürler bu arada
  8. Griffon

hocam 50k yı geçmemesi lazım. 50k bile zatwn ıkınarak görüyorum. 45-50 arası yokmu bi alt modeli felan
  9. Griffon

Asus olma şartıyla ne önerirsiniz hocam max 50k aynı şekil
  10. Griffon

Arkadaşlar merhaba, 50k yı geçmicek şekilde güzel bir laptop önerisi istiyorum. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler
  11. Griffon

Öneri 50.000₺ Bütçe en iyi laptop önerisi

Monster veya Excalibur istemiyorum hocam. Önerdiğin modellerin de linki varmıdır acaba internete yazınca birçok model çıkıyor
  12. Griffon

Öneri 50.000₺ Bütçe en iyi laptop önerisi

Arkadaşlar 50.000 TL bütçem var. Sağlam bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Oyun için olucak. Markası dandik olmasın.
  13. Griffon

Öneri En iyi telefon ekran koruyucu markası nedir ?

Merhaba S24 Ultra alacağım. Telefona ekran koruyucu arıyorum. En kaliteli ekran koruyucu marka hangisidir. İnternette Benks Warrior gördüm. Sizce nasıl bir marka daha iyisi varmıdır ?
  14. Griffon

Öneri 25.000 ₺ Laptop önerisi

Bu Acerdeki 4050 140w mi 1726159533 Asus ekran kartı kaç w hocam bilginiz varmı
  15. Griffon

bi arkadaş daha bunu attı daha iyisi yoksa alıp geçicem
  16. Griffon

BU GÜÇ KAYNAĞI PSU KAÇ W ?

450w sanırım
  17. Griffon

Arkadaşlar 25k bütçem var. İyi bir bilgisayar arıyorum. Önerilere açığım
  18. Griffon

40.000₺ Hazır Sistem Lazım

Merhaba 40.000₺ bütçe var. Hazır sistem alıcam AMD işlemci + NVDİA ekran kartı olsa daha iyi olur. Önerilere açığım şimdiden teşekkürler <3
  19. Griffon

Arctis Pro vs Arctis Nova Pro Kulaklık

Merhaba arkadaşlar 2 kulaklıktan birini alacağım fakat arctis pro'nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Evet nova pro da değiştirilebilir batarya gibi birkaö özellik var fakat ses anlamında bir fark varmı. Veya Nova Pro'nun diğer artıları nedir. Yazarsanız sevinirim
  20. Griffon

Bilgisayar açılmıyor yardım !

Merhaba bilgisayarımın açma düğmesine bastığım da anakart üzerinde ki arıza lambaları sırasıyla yanıyor, en son yeşil ışık yanıp bilgisayarımın açılması gerekirken, yeşil ışık yanmayıp tekrar başa sarıyor. Yani bilgisayarım Boot etmiyor. Bu şekilde bazen 10 dakika bazen 1 saat tekrarladıktan...
Geri