Arama sonuçları: *

1. O

Red dead redemption 2 türkçe yama

kral burdada aynı bi fark yok https://www.virustotal.com/gui/file/32124f529234210f53393844a0f035dbf0a3d7e8a2449b9c1e7ec0d0515f942a
  2. O

Öncelikle iyi akşamlar, false fositive midir sizce

rdr 2 için yama yapıcakdım virüs totaldeki sonuç biraz tereddüt ettirdi fp midir acaba ?
  3. O

Oppo reno Vs Samsung a56

1766507075 3 yıl desteklenirmuş sanırsam o biraz kötü deiğilmi
  4. O

Oppo reno Vs Samsung a56

internet e bağlanırken bi problemi varmı yavaşlık vs.?
  5. O

Oppo reno Vs Samsung a56

İyi akşamlar cümleten oppo reno14f ve samsung a56 arasında kaldım arkadaşar ikisinden birini alıcam hangisini tercih edersiniz veya 25 k fiyatında başka öneri
  6. O

Game pass iade süresi

selamlar arkadaşlar game passi şuanda para iadesi şeklinde iade edebiliyorum ne kadar süre sonra bu seçenek kalkar bilen varmı yaklaşık 15 saat oldu alalı
  7. O

Game pass aylık almak isterken yıllık aldım

valla hocam bende anlamadım önceden aldığımda 1 aylık alınıyordu bügün aldığımda yıllık yazdı şaşırdım bende
  8. O

Game pass aylık almak isterken yıllık aldım

merhaba arkadaşlar ufak bi sorum olucak ben 1 aylık premium game pass almak istiyodum fakat aldığımda 1 yıl olarak aldım sanıırm hemen iptal ettim 1 yıl sonra iptal olucak yazıyor acaba benden her ay para çekicekmi yinelenen ödemeyi kapadım yüklediğim kartıda sildim sizce çekermi yoksa...
  9. O

Yardım Aoc 25g4sxu 24.5" 310hz 1ms Alınır mı ?

aldınmı dostum
  10. O

Bu monitör alınır mı??

25g4sxu monitürü ben kullanıyorum öneririm zaten low input lag özelliği kullanmak istiyosan gsync kapatmak zorundasın onun dışında over drive modu maxtayken bi tık ısınıyor
  11. O

Aoc 25g4sxu overclock yapınca pikselleşme

1753085936 madem özellik eklemişler kullanıyım dedimde zaten ısınıyor çokda önemli deil yinede soriyim dedim monitör hatası ise değiştirirdim
  12. O

Aoc 25g4sxu overclock yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e overclock yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
  13. O

Çözüldü✓ Aoc 25g4sxu oc yapınca pikselleşme

sıfırlayınca düzeliyor ama oc açınca tekrar oluyor sadece kırmızı renklerde
  14. O

Çözüldü✓ Aoc 25g4sxu oc yapınca pikselleşme

başlıkda belirttiğim gibi monitör 300 hz 310 hz`e oc yapdığımda kırmızı renkde bi pikselleşme oluyor sizce monitör hatasımı yoksa yazılımlamı alakalı kullanan varmı aoc monitör
  15. O

EAFC 25 Platform İstemci Yönlendirmesi Yükleniyor HATASI

sorunu çozdum meğer orta tuşuna basmak gerekiyomuş :D sürüm seçmeden
  16. O

EAFC 25 Platform İstemci Yönlendirmesi Yükleniyor HATASI

aynı sorun bendede var xbox hesabımı bağlamıştım ondan sonra oldu
  17. O

Çözüldü✓ Va Vs İps daha az GTG değeri sunar

aldım teşekkürler cevaplarınız için
  18. O

Çözüldü✓ Va Vs İps daha az GTG değeri sunar

Arkadaşlar bu va ve ips panelin gecikme değerleri benim kafamı çok karıştırdı kimi yerde va panelin gtg değerleri daha düşük deniyor başka bir forumda da ips panel daha iyi deniyor. sizce hangisi daha az gecikme sunar
  19. O

AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms

O zaman bu saydıklarım arasında en iyisi Aoc 25g4sxu doğrumudur, panel olarak IPS mi yoksa va mı daha iyi sizce gtg mprt değerleri olarak
Geri