Arama sonuçları: *

1. B

BU LAPTOP NE KADAR EDER??

satın almayı düşünüyorum. ikinci el. ne kadara verirse almalıyım?
  2. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

moneypay indir cüzdana para at sanal kartla öde
  3. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

ben de yaptım oldu. 5 ürün aldım
  4. B

25k civarı laptop lazım acil

olur bi bakalım
  5. B

25 26ya kadar çıkarım 1754255479 olur 25 civarına kadar çıkarım 1754324910 yok mu öneri
  6. B

en çok oynanan oyunları da oynatacak fp laptop arıyorum yardım eder misiniz
  7. B

SAMSUNG NOTE 8 AĞDA KAYITLI DEĞİL

cihaz rootlanmış olduğu için banka uygulamaları açılmıyordu ben de Odin ile format attım fakat sonra simkart çalışmadı. başka bir hattı cihaza takınca sorun çıkmadı hatta kendi hattımı başka cihaza takınca da sorun çıkmadı ama kendi hattım kendi cihazımda çalışmıyor ağda kayıtlı değil hatası...
  8. B

ANTALYA KAMP YERLERİ İÇİN BİLGİSİ OLAN

5 6 arkadaş yarın kamp yapmak istiyoruz. Ücretsiz bir şekilde ateş de yakabileceğimiz ormanlık mekan var mı?
  9. B

Epic Games Tek Hesapta aynı anda 2 oyun oynanabilir mi?

evet arkadaşım rdr2 oynarken ben rocket league gircem ama hesap kapancaksa risk almayayım
  10. B

peki böyle bir şey olmadan önce yetki verebiliyor muyum? öbür pcnin de benim olduğunu gösterebilir miyim
  11. B

arkadaşım rdr ve gta oynamak için hesabımı istedi bende verdim ama ben ara sıra rocket league oynuyorum. onun rdrde olduğu zaman benim rocket league girmem sorun çıkarır mı hesap kapanır mı?
  12. B

Bu yazıyı en doğru şekilde nasıl yazarım?

"İlçemizdeki evsel atıkların, vahşi depolama yöntemiyle bertaraf edilmesine son verilerek daha çevreci ve sağlıklı bir sisteme geçilmiştir. Artık haftada bir gün, büyük taşıma araçlarıyla toplanan katı atıklar, Yozgat Merkez’de bulunan Katı Atık Bertaraf Tesisi’ne düzenli olarak sevk...
  13. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

chat gptyle yaptım valla bi şeyler. oldu galiba
  14. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

powerpointten aradım da bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  15. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

nasıl açılıyor kanka bu
  16. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

beyler bir yardım edin la nerden nasıl yaparım bunu
  17. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

evet bunu sınıfta uygulamayı düşünüyoruz kaliteli bir şey olsun diye bilgisayardan ypamak istiyorum tahtadan yazarak yapmak dandik olur 1744045679 aga benim yazdığım sadece bir örnekti asldhasuodhas
  18. B

100 KİŞİYE SORDUK OYUNU

100 kişiye sorduk en popüler cevaplar nelerdir oyununu yapmam lazım. Nasıl ve nerden oluşturabilirim? (örnek soru : en tehlikeli hayvanlar cevaplar : aslan 24 yılan 26 kaplan 20 akbaba5 köpekbalığı 25 1.cevap 26 2.cevap 25 3.cevap 24 4.cevap 20 5.cevap 5 oynayan kişiler her söyledikleri cevapta...
  19. B

Heavy rain Türkçe yama olmadan oynanır mı?

ingilizce anlıyorsan oynarsın öbür türlü hikayeyi anlayamazsın. bu kadar indirimdeyken kesinlikle al ama mükemmel bir oyun
Geri