Arama sonuçları: *

1. D

Yeni gelen windows update bilgisayarımı bozmaya başladı

kaldır diye seçenek var fakat orda 24h2 yok
  2. D

Yeni gelen windows update bilgisayarımı bozmaya başladı

yeni windows updateini yaptıktan sonra (Windows 11, version 24H2) yeniden başlat yapmıştım ilk açtığımda aşşırı kasıyordu cpumun %100ünü kullanan bi uygulama vardı 5 10 dk geçmesine rağmen bende heralde yüklediğim bi program veya windows buga girdi diye kapattım (daha önce oldu) sanırım o...
  3. D

Yardım monitörüm gidip geliyor

dpi kablosuyla geldi monitör fakat benim apu sistem var diye hdmi girişi kullanıyorum şuanda o kablodan yakında bulabilirmiyim onuda bilmiyorum
  4. D

🔥İndirim Hogwarts Legacy $17.99

her türlü dyinglight derim (fanboyum xD) ayrıca yakında thebeast çıkıcak kylecrane geri gelicek onada bi bak derim sırf the beast için alınır
  5. D

Yardım monitörüm gidip geliyor

TECHNOPC MONİTÖR QUANTUM GAMİNG PG27 1Ms 240HZ 27" eski bi monitör kullanıyordum bundan öncede aynı problemi yaşıyordum 60hz philips markaydı ara sıra gidip geliyor masaüstü olsun video olsun oyun olsun bazen gittiğinde ekran karıncalanıyor direkt eski model tvler gibi kablosunu çıkar tak...
  6. D

beyler çöp sistemın bile kaldırabileceği oyun önerilerini alabilir miyim

btd serisi (6. şuan 0.77$ steamde)
  7. D

aşşşırı boş vaktin varsa ve build falan seviyorsan minecraft (tek oyunculu herhangi bir oyunu sevmiyorum)
  8. D

ihanet drama yalan kan seviyorsan amongus xD (ama rolsüz ekstra roller çok op)
  9. D

offline oyunmu arıyorsun online mı yoksa karışıkmı
  10. D

hiç fikrim yok ets gereksinimleri hakkında :D ama o dediğim 3 offline oyunda güzel tavsiye ederim baya canım sıkılınca kendi oynadığım oyunlar(1. sayfada kaldı onlar)
  11. D

eğer ingilizce konuşup anlayabiliyorsan sesli olarak amongus da olabilir baya zevkli şahsen çok seviyorum türkler için ölmüş bi oyun oynanan sunucu yok ama yabancılar haladaha aktif oynuyor çok fazla
  12. D

ets de olabilir şahsen fazla seven bi insan değilim
  13. D

age of empires 2 ama eski versiyonu definitive açmaz
  14. D

LoL de Nvidia düşük gecikme modu çalışıyor mu ?

çünkü lolde böyle bir şeye genel olarak gerek yok bunu deneyen birisininde var olduğunu sanmıyorum fikrimce kendin test et ona göre değerlendir ama yine kendi fikrimce hiçbir fark olmaz
  15. D

tek başına sarmaz arkadaşla oynamak lazım (%99 ihtimalle hileci çıkıyor)
  16. D

cardboardtown turmoil domekeeper
Top Bottom