Arama sonuçları: *

1. X

Discordun uygulamasına giriş sağlayamıyorum.

Merhabalar, geçenlerde modem sıfırlama işini yaptığımdan beri Discord'a giriş sağlayamıyorum. Normalde sorunsuz bir şekilde giriyordum 8.8.8.8 8.8.4.4 manuel DNS ayarıyla. Fakat Discorda Chrome üzerinden giriş sağlayabiliyorum bu demek oluyor ki DNS şu an aktif ama Discord uygulamasına...
  2. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Sbos'tan ödeme seçeneğini gördüm, bunu ödemeye çalışıyorum fakat ödeme geçerli olmuyor illa kredi kartı ile mi ödenmesi lazım?
  3. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Merhabalar, ehliyet için sağlık raporu alacaktım. Bunun için sağlık ocağına gidip aile hekimimden sürücü sağlık raporu için onay aldım fakat sürecin devamını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
  4. X

Rampage RM-165 Monitörü overclocklamak.

15 hz arttırsam sorun olur mu
  5. X

Rampage RM-165 Monitörü overclocklamak.

Merhaba, elimde Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörü var. İnternette birkaç monitör overlocklama videosu gördüm. Monitörümün hz'sini arttırmak istiyorum. Bu durum zararlı olur mu ona göre yapmak istiyorum.
  6. X

İŞKUR Mezuniyet bilgimi bulamıyor.

Merhaba, İŞKUR'dan iş aramam için mesleki ve öğrenim bilgilerimi doldurmam gerekiyormuş. Mesleki bilgimi doldurdum fakat öğrenim bilgimi doldurduğumda "Mezuniyet bilgisi bulunamadı." diyor fakat ben mezun oldum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  7. X

Çözüldü✓ W10 arama çubuğundaki önerilenleri kapatma

bi tane yabancı adamın videosunu izledim yardımcı oldu sağol yine yardımın için.
  8. X

Çözüldü✓ W10 arama çubuğundaki önerilenleri kapatma

bu önerileri nasıl kapatabilirim?
  9. X

Çözüldü✓ Nvidia Denetim Masası ayar değiştirilmiyor.

Şimdi ekran kartını güncelledim sorun düzeldi teşekkür ederim.
  10. X

Çözüldü✓ Nvidia Denetim Masası ayar değiştirilmiyor.

Merhaba, ekran kartının ayarlarını değiştirmek istiyorum ama erişim reddedildi diyor nasıl bu soruna çözüm bulabilirim ?
  11. X

Hangi kulaklığı almalıyım?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Diğer kulaklıklar hakkında bilginiz var mı peki?
  12. X

Hangi kulaklığı almalıyım?

Bu 3 kulaklık arasında kaldım kendime f/p bir şekilde 7.1 oyuncu kulaklığı aramaktayım. Mikrofonunun iyi olması benim için önemli. Sizce hangisini almalıyım? 1 ) Rampage Crack 2 Wireless...
  13. X

F/P mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklık önerisi?

Merhaba, şu an kullandığım RAMPAGE RM-K19 adlı kulaklığın mikrofonu iflas etmiş durumda. Bu yüzden yeni bir mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklık almayı düşünüyorum fiyat uygun olucak bir şekilde önerileriniz nelerdir?
  14. X

PSU Şalteri yumuşadı.

Hocam peki onu kendi başıma çıkartıp yenisini takabilir miyim? 1741082183 Nasıl değiştirebilirim?
  15. X

PSU Şalteri yumuşadı.

Merhaba, bugün PSU şalterimi OFF kısmına alınca kapanmadığını fark ettim. Baktığımda OFF tuşuna çekince şalterde bi yumuşama hissediyorum. Bunu kendim tamir edebilir miyim sorun yaratır mı?
  16. X

18 yaşında çıkan sivilceler.

kullandığım şey cildi çok tahriş ediyordu, bilemedim.
  17. X

18 yaşında çıkan sivilceler.

Merhaba, 18 yaşındayım. Başta çok fazla sivilcem vardı kırmızı kırmızı cildiyeye gidip bir ilaç kullanmıştım 1.5 ay kullanıp bırakmıştım. ondan sonra sivilcelerimde bayağı bir azalma olmuştu ondan bir ara sonra tekrardan sivilcelerim çıkmaya başladı. Oysa ki yüzümü temiz tutarım, temiz...
  18. X

Bi anda mavi ekran yedim.

Ya büyük ihtimalle buga girdi kasadan reset atsam sorun olur mu
Geri