Arama sonuçları: *

1. Ali Aslan

Bilgisayarımdan cızırtı sesi geliyor

Oh çok şükür teşekkür ederim hocam
  2. Ali Aslan

Herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
  3. Ali Aslan

Arkadaşlar masamdan cızırtı sesi geliyor bilgisayarı sadece 3-4 aydır aldım neden olabilir ? 1701113989 HDMI kabloyu çıkarınca gidiyor ses
  4. Ali Aslan

Bu sistem Nasıl alınır mı

hayırlı olsun hocam bende ilk defa alırken böyle heyecanlıydım
  5. Ali Aslan

1000 tl falan fark az değil de ama isterseniz da sistem bekleyin (5.kere dedim :D)
  6. Ali Aslan

Ekran Kartı için öneri

hocam eger aklindaki kartlar buysa bence rx 6750 xt alabilirsin bende rx 6650 xt aldim ilk kez kendi bilgisyarim oldu cok mutluyum driver konusu eskisi gibi olmasada devam ediyor ama o kadarda kotu degil idare edilebilir bence
  7. Ali Aslan

ozur dilerim hocam benim hesap yanlismis 4060 ti yerine 4060'a bakmışım çok özür dilerim
  8. Ali Aslan

ben az once hesapladim 24,851 tl geldi bilemiyorum belki ben yanlis yapmisimdir. DA sistemde bekleyebilirsin ama yok ben risk almak istemiyorum diyorsan bunuda alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ?
  9. Ali Aslan

hocam sistemde ayri ayri toplama ile boyle cok bir fark yok ssdyi 1tb ile ve anakarti b760 ile degisince teker teker toplamada 400 tl gibi bir fark oluyor ama bence donanim arsivi sistemide bekleyebilirsin senin kararin 1698142604 ekran kartida sığar hocam sıkıntı çıkmaz
  10. Ali Aslan

Anakart pci-e slotunda sarı ışık sorunu

ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM İLK DEFA KENDİ BİLGİSAYARIM OLDU ŞUAN MUTLULUĞUMUN HADDİ HÜDUDU YOK HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
  11. Ali Aslan

REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVİCE İNSERT BOOT MEDİA İN SELECTED BOOT DEVİCE AND PRESS A KEY Hocam böyle bir şey yazdı
  12. Ali Aslan

B450M K II 1692545970 hocam bide babamla konuştum babam dediki sen daha driver yazmadın anakart ekran kartını görmuyor ? bundan olabilirmi ?
  13. Ali Aslan

tamam hemen tvye takıp deneyip size söylicem 1692545682 ama sarı ışık nasıl geçer ?
  14. Ali Aslan

daha bir yere takmadım daha dogrusu monitör yok 😢 televizyona hdmi ile baglasam işe yararmı
  15. Ali Aslan

ekran kartını takarken slot kısmını çıkarırken biraz anakarta dokunup sürtünmüşdü ondan bir şey olabilir mi
  16. Ali Aslan

bazı forumlara baktım bazıları demişki anakartı değiştim düzeldi anakarta bir çey olur diye korkuyorum zar zor para bulup almıştım
  17. Ali Aslan

Arkadaşlar pc topluyordum her şeyi takdım ve çalıştırdım bütün fanlar çalışıyor ama ekran kartı fanı çalışmıyor ve pci-e slotunda sarı ışık yanıyor sorun ne olabilir ?
  18. Ali Aslan

2 Sistem Arasında Kaldım

evet ag400 yeterli olur bence
  19. Ali Aslan

RX 6650 XT alınır mı

önemli diyil insanız olur öyle
  20. Ali Aslan

RX 6650 XT alınır mı

aynı satıcının trendyol mağazasıda var
Geri