Arama sonuçları: *

1. brawlerakif

Yeni PC'de American Megatrends hatası

Ben uzay montaj yaptım ama düzelmedi malesef ne yapabilirim lütfen yardım edin 1719344868 Bu arada kasaya geri montajladım 1719344885 Parmaklarım acıyor :))
  2. brawlerakif

Bence yarın ben uzay montaj yaparım ve buraya yazarım inşallah yardımcı olursunuz 1719337921 Şimdiden tşk
  3. brawlerakif

Uzay montajın ne olduğunu biliyorum ama sistemi nasıl açacağım ?
  4. brawlerakif

Tam olarak anlamadım 1719336390 Sorun bendeyse tüm parçaları çıkartayım siz tarif edin ben takayım
  5. brawlerakif

Aynen öyle anakartın bantlarını Bir de ben çıkarttım yani sıfır olduğundan emin
  6. brawlerakif

Çalışıyor
  7. brawlerakif

Dediğim gibi Almanya'dan aldım şimdi ben Asusu arasam yardımcı olurlar mı ? 1719335463 Veya Bilgisayarcıya götürmeliyim yoksa servisemi
  8. brawlerakif

Gönderdiğim videodaki gibi hiçbirşey takılı değilken de aynı :)
  9. brawlerakif

Arka usbleri nasıl çıkartiyim (anakarta çakılı)birde ben bunu Almanya'da aldım acaba sıkıntı olurmu (servis açısından)
  10. brawlerakif

Olay karmaşıklaşıyor 1719334156 İnanın ben ön USB bağlantılarını kapattım ama yine aynı.
  11. brawlerakif

Sadece benim başıma gelecek bir hata Allah'ım neydi günahım :)))
  12. brawlerakif

Şey çevirip yazarmısın birde dediğim gibi kendi kendine kapanıyor nasıl kapanmadan yapıcam (ben pcyi kapatmıyorum)
  13. brawlerakif

Diğer tüm parçaları çıkarmam mı gerekiyor 1719332580 Birde anakart Asus aynı işlemler mi yapılacak
  14. brawlerakif

Ancak küçük bir sıkıntı var bilgisayar kendi kendine 15 saniye sonra kapanıyor eğer güncelleme yaparken kapanırsa ne yapacağım ?
  15. brawlerakif

Bende onu farkettim ama o tüm zamanları gösteriyor yani ben çıkar tak yapınca 1se 2 oluyor birde ben hiç mouse takmadan takılmış olarak gösteriyor dikkatimi çekti 1719331958 Maalesef başka bilgisayar yok ama internet kafeden yaptırabilirim. Ancak bu zaman alacak
  16. brawlerakif

Zaten başka bir şey takılı değil 1719331678 Baktım hocam aynı şeyler bir şey değişmiyor 1719331759 Birde bu anakartta jumperi bulamadım
  17. brawlerakif

Takınca o hata gidiyor 1719331211 Ama sadece klavye takılmadı yazısı gidiyor !!
  18. brawlerakif

1719329832 Hocam videoyu yükledim bakabilirsiniz 1719330597 Yani inşallah bakarsınız :)
  19. brawlerakif

YouTube yükleyeceğim ama biraz bekleyebiliriz hocam şimdiden teşekkürler 1719328972 Hocam ceza aldım saat 21e kadar nedeni ben konuya cevap gelmediği için 2.kez aynı konuyu açtım sonra ceza yedim
  20. brawlerakif

Hocam cihazı yeni topladım daha Windows kuramadan böyle oldu tam klavye bağladım biosa girecektim böyle oldu 1719328707 Video yüklenebiliyor sa gönderebilirim
Geri