Arama sonuçları: *

1. frudotz

Taahhütsüz ISS Önerisi

Sorun yaşayacağınızı pek sanmıyorum, yaşarsanız da bakılır çözülür.
  2. frudotz

netspeed vs turknet vs gıbırnet

Netspeed ve Turknet hala zammını açıklamadı, GIBIRNet'in fiyatı güncel ve firmanın açıklamasında verdiği taahhüt neticesinde 12 ay sabit. Bu arada 73-74 Mbps gibi bir hız tanım profili bulunmadığı için bağlantı sonrası en yakın profil üzerinden hizmet alırsınız.
  3. frudotz

Mediamarkt, telefon alışverişi için Maximum'a kaç taksit yapar?

Sonradan taksitlendirme işlemi benimle banka arasında değil mi hocam :) 3-4 taksite bölsem yeter zaten çok bir olayım yok maksat zaman kazanmak.
  4. frudotz

Peki hocam Mediamarkt'tan tek çekim ile alacağım 16 bin TL'lik telefonu Maximum kartım üzerinde kaç taksite kadar bölebileceğimi biliyor musunuz veya ben bunu nereden kesin olarak öğrenebilirim?
  5. frudotz

İşlem anında taksit yapılamadığını biliyorum ama işlem sonrası mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor mu onu merak ediyorum. Yapılabilen bankalar var ancak elimde sadece Maximum var. Eğer yapılamıyorsa alışveriş kredisine yöneleceğim. Cevabınız için teşekkürler 🙏
  6. frudotz

Soru başlıkta da belirttiğim gibi, yakın zamanda Mediamarkt üzerinden 16 bin TL'lik bir telefon alışverişim olacak. Ancak bu ücreti vadeye bölmem gerekli. Sorularım ise şöyle; Mediamarkt, Maximum kartlarda tek çekim işlemleri sonradan taksitlendirmeye izin veriyor mu? Veriyorsa kaç taksite kadar...
  7. frudotz

Netbone - FlixNet - RüzgarNet - Millenicom - Comnet nasıldır?

Zaman israfı diye yorumladım :D
  8. frudotz

Ön ödeme riskli iş, sorun yaşarsan kaçarın yok. Yine de bu riski göze alan varsa elini çabuk tutsun Comnet de elbet zammı yansıtacak.
  9. frudotz

Yılbaşına kadar zam yok denilmedi, öngörülmüyor dendi. Daha sonra "Yerleşik operatör maliyet artışı uygulamadıkça zam öngörülmüyor." diye düzeltildi. En son soranlara "Yaz ayları içerisinde zam öngörümüz vardır." denmeye başlamıştı ki Türk Telekom'la birlikte GIBIRNet de fiyatları güncelledi.
  10. frudotz

Diğer firmalar da birkaç güne zam yapacak. Firmaların güncel maliyetleri 200 lira seviyelerine çoktan ulaştı. Poyraznet gibi maliyet sübvanse edip reklam yapmaya çalışan firmalar yakın zamandaki Netgalaksi örneği gibi buhar olabilir. Çok kısa sürede tüm firmalar zamlarını açıklayacak ve +200...
  11. frudotz

NetSpeed'e geçilir mi?

Türk Telekom'un 1 temmuz zammını yansıtmadığı haliyle zammı yansıtanlarla kafa kafaya fiyat veren bir sağlayıcı. Allah bilir zammı yansıttığında kaç lira olacak. Fiyat/performans aramıyorsanız tercihinizi Turknet veya Comnet'ten yana kullanın. Fiyat/performans olarak GIBIRNet önerebilirim.
  12. frudotz

Evim İçin En İyi İnternet Sağlayıcısı

Altyapınız ADSL'se hangi firmayı seçerseniz seçin deneyiminiz çok farklı olmayacaktır, fiyat/performans açısından GIBIRNet önerebilirim. Bir de Keenetic veya OpenWRT destekli bir modem alın, çünkü oyun oynuyorsanız başka türlü pingi dengeleyemezsiniz.
  13. frudotz

Gıbırnet ev interneti alınır mı 110tl

Fiyat doğru ancak Türk Telekom'un temmuz zammı yansıtılmadı, birkaç ay içinde zam yansır ve GIBIRNet yine 1 yıllığına fiyatını sabitler. 1689334453 2 yıldır kullanıyorum CS:GO, Valorant, Call of Duty Multiplayer, Pubg vs. vs. her türlü rekabetçi oyunu oynuyorum hiçbir sorun da yaşamadım. Fiyat...
  14. frudotz

Güncel zamlardan kurtulmak için İSS önerisi.

100 Mbps üzeri kullanma planınız varsa Türk Telekom'un 1 temmuz tarihli zamları yansımadan ön ödeme yapın hocam. Aksi halde 100 Mbps'e kadar uygun fiyat sunabilecek olarak GIBIRNet önerebilirim.
  15. frudotz

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Sizin adınıza geçmiş olsun, ben hiç sorun yaşamadığım için yorum yapmamam daha doğru olur.
  16. frudotz

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Ne zaman ve hangi şehirlerde kullandınız hocam 🤔 Ben Zeytinburnu İstanbul'da 2 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar desteğe yazmaya ihtiyacım olmadı.
  17. frudotz

Gıbırnet'e geçilir mi ?

GIBIRNet'le ne sorun yaşadınız hocam 🤔 Bu arada taahhüt hala kârlı değil, GIBIRNet gibi uygun ve istikrarlı fiyat veren firmaları tercih ederseniz her şekilde dönem sonunda kârdasınız.
  18. frudotz

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Fiber altyapıda kiralık modem zorunlu hocam kullanmasan da kirasını ödersin, Orta segment olarak Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition önerebilirim güzel cihazdır. 1689076432 Geçiş işleminde direkt port sağlayıcılar arası devreder. Yeni bir port tahsis edilmez.
  19. frudotz

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Sağlayıcıların verdikleri giriş seviyesi cihazlardan bir şey bekleme hocam, bütçen varsa kendin almaya çalış.
  20. frudotz

Yardım hızım 4 mp sabitli ve 1 ay oldu hala düzelmiyor düzeltmiyorlar

Hocam resim gönderiyorsan gelmiyor bilgin olsun, 7 Mbps de ADSL zaten çok bir şey fark etmemiş.
Geri