Arama sonuçları: *

1. F

YGS sıralama ile ilgili soru

Arkadaşalar şimdi ben hazırlık okuyorum ve yatay geçiş yapmak istiyorum geçiş yapmak isteğim bölümün son yıl ki puanına göre mi yapabiliyorum geçişi yoksa girdiğim yıla göre mi
  2. F

Bilgi Güvenliği Teknolojisi (4 yıllık olan) okunur mu

Bu yıl yeni açıldı bu bölüm bana çok mantıklı geldi puanım estü ve yeditepe tutmuyor samsun 19 mayıs tutuyor
  3. F

ERCİYESTE MEKATRONİK OKUNUR MU?

eyvallah hocam sağolun
  4. F

bölüm çok zor mu peki
  5. F

ama bölümden bitirdikten sonra ne olurum orada kararsız kaldım zor diyorlar çünkü o kadar emek verip işsiz kalmak yani hayali bile kötü
  6. F

Sizce mantıklı olur mu erciyes türkiye sıralamasında hep yerini koruyan bir üniversite mekatronikte iyi gibi geldi
  7. F

Konya da üniversite okunur mu?

konya ya bir kere gittim çarşı kısımları gerçekten çok farklı ama üniversite tarafları iyi diyorlar ondan kararsız kaldım
  8. F

Konya da üniversite okunur mu?

ben eskişehirdeyim burada kimya okuyorum ama konya ya kimya müh gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı
  9. F

82F2 anakartına seagate barracuda 500gb sabit disk olur mu?

Çok sağol içime su serptin hocam
  10. F

82F2 anakartına seagate barracuda 500gb sabit disk olur mu?

Merhaba, ben acilen bi harddisk alacağım.Başlıkta gördüğünüz gibi 82F2 anakartına seagate barracuda 500gb 3.5 7200rpm 32mb sata 3.0 ncq sabit disk almayı planlıyorum. Ama olur mu olmaz mı diye bir şüpheye düştüm.Bi de 250 gb ssdim var onla birlikte bu anakartta kullanabilir miyim?
Top Bottom