Arama sonuçları: *

1. Emir Yasin

Discord Bağlanıyor Hatası

İyi akşamlar bilgisayarımda dns ayarlarım 9.9.9.9 a 149.112.112.112 ve discord üzerinden arkadaşlarımla discord yazılı sohbetinden konuşlabiliyorum ama sesli sohbete bağlanamıyorum dns ip oayarını değiştirdim ama yine bir değişiklik olmadı
  2. Emir Yasin

Laptopum da büyük bir sıkıntı var ve halledemiyorum

Olmadı hatta 2 kez tekrarladım ama yok bi yarım saat bile laptopu dinlendirdim ama bir faydadı olmadı 1769128218 Yani klavye ve monitörüm laptopu algılıyor klavyeyi takıyorum ve klavyenin ışıkları benim bilgisayrım kapalı olunca olan renge geçiyor monitör ise algılıyor ve kapatıor kendini
  3. Emir Yasin

Hp victus 16 s1011NT
  4. Emir Yasin

Not:Windows 11 kullanıyorum
  5. Emir Yasin

İyi günler Arkadaşlarımla beraber hiç bir sorun yok iken oyun oynuyordum ve nedense birden laptopumın monitörü gidip gelmeye başladı bu arada ayrı bir monitör kullanıyorum ve laptopa bağlı ana monitörde ilk başta sıkıntı yoktu ve ondada gidip gelme olmaya başladı sonra oyun crash verdi...
  6. Emir Yasin

GTA ONLİNEDE ARKADAŞIMLA OYNAYAMIYORUM

evet ekliyiz hatta çıkartım geri ekledik biribirimizi mesaj felan de atabiliyoruz
  7. Emir Yasin

Merhabalar arkadaşlar ben gta onlinede arkadaşımla oynamak istiyorum ama ona davet attığımda ona istek gitmiyor o da bana attığında gitmiyor ikimizde enchaned de oynuyoruz (yanlış yazmış olabilirim)ona join olamiyorum o da bana join olamıyor.Ben steam üzerinden oynuyorum o da epic games...
  8. Emir Yasin

Merhabalar arkadaşlar ben gta onlinede arkadaşımla oynamak istiyorum ama ona davet attığımda ona istek gitmiyor o da bana attığında gitmiyor ikimizde enchaned de oynuyoruz (yanlış yazmış olabilirim)ona join olamiyorum o da bana join olamıyor.Ben steam üzerinden oynuyorum o da epic games...
  9. Emir Yasin

Kulaklık konusunda kafam karıştı

Ben dün anker soundcore life q20i modelini sipariş ettim ve siparişi ettiksten 12 saat sonra soundcore q21i modelini gördüm ve q21i modelinin fiyatı çok daha düşük idi bunların arasındaki fark nedir şimdi bunların ikisinin teknik özellik olarak hangisi daha iyi Benim fiyat konusunda bir...
  10. Emir Yasin

Minecraft da ani drop

Merhabalar ben minecraft a başladım ve tek başıma hardcore oynarken normal bir şekilde fps 700-1100 iken uzak mesafelere gittiğimde ani drop yemeye başlıyorum chunkları düşürdüğümde biraz düzeliyor ama biraz daha ilerlediğimde en düşük chunklardada drop yemeye başlıyor bunun bir çözümü varmı
  11. Emir Yasin

Müzik kulaklığı ikisi arasında kaldım

[H3 id='JBL+Tune+760BTNC+bu+modelimi+almalym+yoksa+Anker+SoundCore+Life+Q20i']JBL Tune 760BTNC bu modelimi almalıyım yoksa Anker SoundCore Life Q20i[/H3] bu ikisin arasında kaldım ve benim için gürültü engelleyicinin olması önemli
  12. Emir Yasin

Müzik Kulaklığı arasında kaldım

Merhabalar bütçem 3500 tl ye kadar kulak üstü müzik kulaklığı almak istiyorum ses kalitesine önem veriyorum ve benim için en önemlisi kulaklıkta (ANC) Gürültü engelleyicisinin olmasını istiyorum. TUNE760BTNC mi alsam diye veya bildiğiniz bana önerebileceğiniz JBL kulaklıklar varsa şimdi ben...
  13. Emir Yasin

Yardım ( .discord .)

Merhabalar discord da nedense yayın açtığımda veya ses panelini kullandığımda beni direkt yükleme ekranına atıyor . ve herhangi bir şey yapmasamda bunu yapıyor.arada kullanıcı adları gözükmüyor sebepsiz yere yükleme ekranına atıyor(uygulamayı sildim)ve aynı hatayı tarayıcı üzerinden alıyorum (en...
  14. Emir Yasin

God of war 559 tl ye alınır mı?

God of war alıcam papradan 559 tl ye alınır mı?
  15. Emir Yasin

God of war alınır mı? 567 Tl

Merhabalar god of warı almak istiyorum papra üzerinden 567 tl ye sizce değermi
  16. Emir Yasin

Yeni bilgisayar aldım hata alıyorum

Yeni bilgisayar aldım daha windows bile kurulu değil ama display port kablosu ile doğru bağlamama rağmen no signal hatası alıyorum
  17. Emir Yasin

Pc aldım hata alıyorum

Buraya bağlanmıyormu monitördede zaten bu girişten bir tane var ama no signal alıyorum(display port kablosu)
  18. Emir Yasin

Pc aldım hata alıyorum

merhabalar yeni kasalı sistem aldım ve daha windows kurulu değil monitörü doğru yere bağlamam rağmen no signal hatası alıyorum
  19. Emir Yasin

pc alıcamda gaming gen tr

gaming gen tr taksit seçenekleri varmı ben bulamadım da
  20. Emir Yasin

19,000 tl civarında sistem önerir misiniz?

hiç bilgisayar bilgim yok
Geri