Arama sonuçları: *

1. abraxis

Honor 400 mü Poco f6 mı

F7 gereksiz pahalı benim için, telefonun hayatımda o kadar önemli bi yeri yok sadece müzik fotoğraf arada bir YouTube
  2. abraxis

Honor 400 mü Poco f6 mı

Honor 400 8+256 18299 TL Poco f6 12+512 20599 TL Hangisini almalıyım pek fazla oyun oynamam kamerası ortalama ekranı iyi olsa yeter
  3. abraxis

Çözüldü✓ 8bitdo Ultimate 2C Ölü bölge testi

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim herkese iyi forumlar :) <3
  4. abraxis

çizgiyi taşırmayacak şekilde yapmak zor çünkü gamepad beklediğimden küçük çıktı ama yinede denerim teşekkürler :) 1742296158 fps oyunları oynamıyorum genelde, yazılım konusunda driver'ı güncelleme yapmak dışında başka bir seçenek sunmuyor, yani ayar felan yapabileceğim bi driver'ı yok...
  5. abraxis

güncellemesini kastediyorsan driver'ını indirip güncelledim
  6. abraxis

deadzone modu varmış onu açıp yeniden yaptım sonuç böyle
  7. abraxis

belki ben yanlış yapmışımdır, tam olarak nasıl doğru yapılır bilmiyorum
  8. abraxis

Ürün az önce ulaştı elime, ölü bölge testi tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum, joystikleri yavaş yavaş dairenin etrafında döndürdüm sonuç böyle.
  9. abraxis

Öneri EasySMX X10 Alınır mı? - 2400 TL

Bende easysmx x05 ile 8bitdo ultimate 2c arasında kaldım, connectgame'e güvenmediğim için 2C sipariş verdim, salı günü ulaşır elime istersen ilk görüşlerimi yazarım buraya
  10. abraxis

Çözüldü✓ Gamepad için indirim beklenir mi?

connectgame'e mail attım hızlı dönüş yaparlarsa easysmx alırım yoksa 1-2 bekler 8bitdo alırım. Tekrardan teşekkürler herkese iyi forumlar.
  11. abraxis

Adamların sitesindeki adrese maps'den bakınca halıcı çıkıyor knk :D
  12. abraxis

connect resmi distribütör olduğunu iddia ediyor
  13. abraxis

Valla şu connectgame'e güvenebilsem easysmx x05'i alıcam ama güvenemiyorum, bi sorun çıksa 1500 tl için THH ile uğraşmak istemiyorum
  14. abraxis

Ultimate 2C n11 de 1769 TL bende, Ultimate güzel ama renkleri hiç güzel değil :D
  15. abraxis

Evet bilgileri güncelleyince böyle gösteriyor, connectgame'de 1400 TL, 61TL fark önemli değil ama hangi satıcı sorun yaşatmaz o önemli.
  16. abraxis

Aliexpressden hiç alışveriş yapmadım daha önce. Bu (Easysmx x05) fiyat vergi dahil fiyatı değildir herhalde, gümrük ve vergi muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum. Bunu alsam gümrükten geçer mi ? Sorun yaşatması durumunda iade/garanti süreçleri sorunlu olur mu?
  17. abraxis

aynen en mantıklısı şuan 2c gibi bakalım biraz daha indirim kodu felan bulabilirsem iyi olur yoksa 1650 de iyi fiyat.
  18. abraxis

Hocam Eos Pro bütçeyi aşar, MSI'a o parayı versem zaten eos pro alırım. Shooter 3'e bakıcaktım ama onunda stok kalmamış malesef, teşekkürler yorumun için. 1741943780 Haklısın 1-2 tane incelemeye bakayım dedim adam sitede yazan teknik özellikleri söyleyip geçiyor :D 8bitdo ergonomik olarak bana...
  19. abraxis

easysmx x5 fiyat/kalite/görsel olarak en mantıklı seçim gibi duruyor ama işte tek satıcısı connectgame, 8bitdo ise şuan n11 de yeni üye kuponu ile 1650 TL gibi bir fiyata geliyor, konu gereksiz uzuyor ama çok kararsız kalıyorum, teşekkürler yorumun için :)
  20. abraxis

Herkese teşekkürler, yazdıklarınıza baktım tek tek. Microsoft kesinlikle fahiş fiyat. Monster Pusat ve MSI belki iyidir bilmiyorum ama tasarım olarak hoş durmuyor. Bunlar dışında 2 tanesinin arasında kaldım Easysmx x05 vs 8bitdo ultimate 2c Easysmx x05 connectgame diye bir sitede baya ucuz...
Geri