Arama sonuçları: *

1. ManisalıRTX

Öneri 15K bandında Tablet Önerisi

Merhabalar. Video izlemek ve not almak için uzun ömürlü tablet arıyorum. Bütçe biraz daha esneyebilir ancak 15 bin bandına yakın olursa çok iyi olur. Aşağıdakini buldum ama üzer mi bilmiyorum, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar...
  2. ManisalıRTX

Yardım Çok Eski Tableti (Android 4.4.4) YouTube Açabilecek hale getirmek

Çok akıcı bir sonuç çıkmıyor haberiniz olsun, ama amaç YouTube açsın yeterse (benimki gibi) gayet de işinizi görür. Tabi sizin cihaz küçüğü olduğu için dosyalar uyumlu mu bakmakta iyi araştırmakta fayda var
  3. ManisalıRTX

Tamamdır teşekkürler herkese. Şu video ile hallettim her şeyi. Son aşamada "güncellemeler kontrol ediliyor" ekranında kalırsa kapatıp açarsınız. Bu da burda bulunsun bir gün birilerinin işine yarar.
  4. ManisalıRTX

Benimki android olunca bir şeyler yapmayı deneyeceğim artık. Başarabilirsem nasıl yaptığımı detaylıca anlatırım burada :)
  5. ManisalıRTX

Hocam birazcık daha açabilir misiniz yani root mu atacağım.
  6. ManisalıRTX

Samsung Galaxy Tab E Tabletim (Android 4.4.4) Doğal olarak artık YouTube'u desteklemiyor. Bana da video oynatabilecek geniş ekranlı bir tablet lazım. Bu makineyi nasıl YouTube destekleyecek hale getirebilirim? Bir yol gösterebilecek varsa çok sevinirim, iyi forumlar.
  7. ManisalıRTX

Öneri 35-45K Bandında Elektrikli Motorsiklet Önerisi

Merhabalar. Bu 3 modeli buldum, fiyat bandım 35-45K arası. Hangisini almalıyım veya daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
  8. ManisalıRTX

Hikayeli oyunlara nerden başlarım

Biraz interaktif film tadına kacar ama Detroit: Become Human varsa oradan baslamani tavsiye ederim.
  9. ManisalıRTX

Çözüldü✓ 7-8 K bandında not alma v.s icin tablet

Başlıktaki fiyat bandında kalemli uzun ömürlü tablet arıyorum. Piyasaya hakim değilim eğer fiyat çok düşükse lütfen bildirin.
  10. ManisalıRTX

Öneri 30-35K Bandında laptop önerisi

Oyun oynamayan biri için uzun ömürlü olacak laptop önerisi yapabilir misiniz, oyuncu laptopu da olabilir üzmeyecek uzun ömürlü olması yeterli.
  11. ManisalıRTX

Çözüldü✓ Stok soğutuculu işlemci soğutma problemi

Tamamdır teşekkürler
  12. ManisalıRTX

Tamamdır abartım AIO almaya gerek yok değil mi şu soğutucu çözecektir https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  13. ManisalıRTX

i511400F işlemcim termal macununu yaklaşık 5 ay önce mx4 ile değiştirmeme rağmen AIDA64 ile test ettiğimde 95 dereceleri görüyor. Stok soğutucu yetersiz kalıyor olabilir mi veya yeni bir hava soğutucu almaya değer mi ?
  14. ManisalıRTX

Eski Bilgisayarı Web Sitesi Sunucusuna Çevirme.

Merhabalar. şağıda özelliklerini belirttiğim eski laptopumu deneme amaçlı bir web sitesi sunucusuna çevirmek istiyorum. Bu işten anlayan birileri tüm detaylarıyla açıklayabilir mi (makinayı nasıl sunucuya çevireceğim, siteyi nasıl kuracağım v.b) Intel Duo 2 işlemci 4gb 2333mhz ram 256gb sata ssd
  15. ManisalıRTX

Windows Tuşuna bastığımda arkadan şarkı çalıyor. (acil)

Win10 Bilgisayarımda Windows menüsünü açtığımda arkadan bir şarkı çalıyor. Gerekli bilgileri hemen verebilirim yazmanız yeter. 1719421783 Çözdüm. Biraz acele edip yazmışım. Wallpaper Engine'denmiş. Yarın bigün yaşayan olursa açıklamasıyla burda dursun :D
  16. ManisalıRTX

Çözüldü✓ RAM'lerimden Biri Çalışmayı Bıraktı

Gerçekten işe yaradı çıkarıp daha çok bastırarak denedim oldu teşekkürler
  17. ManisalıRTX

Tamamdır, Teşekkürler
  18. ManisalıRTX

Merhaba, bu sefer gerçekten patladım sanırım. Öncelikle termal macun değişimi yapmak için PC'nin içini açtım. Güzelce yaptım ayarladım, güce taktım ve DRAM ışığının yandığını ve görüntü gelmediğini fark ettim. Bir şekilde (silgiyle pinleri silerek) PC'yi çalıştırdım ama şimdi de 8*2 = 16 GB...
  19. ManisalıRTX

1200 Tl Bandinda Kulaklık Önerisi

Merhabalar. 1200 TL Bandında Kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Iyi Forumlar.
Geri