Arama sonuçları: *

1. Yaşar T.

Kulaklıktan dıt diye ses gelip PC donuyor

Nasıl yapıcam
  2. Yaşar T.

Kulaklıktan dıt diye ses gelip PC donuyor

LoL oynarken kulaklıktan dııt diye bir ses gelip ekran donuyor 3070 ekran kartım ryzen 3 2200g ve 8gb ram a320m-k var yükseltme yapıcam ama bu ses bu parçalardan dolayı mı oluyordur yardımcı olur musunuz
  3. Yaşar T.

Yardım Download'ım düşük

Merhaba Türk Telekom kullanıcısıyım bilgisayarda download'ım 75 upload'ım 15 ama iş telefonuma gelince download 2.1 upload'ım 8.0'a düşüyor sebebi nedir? Modem ayarlarında mı sıkıntı var.
  4. Yaşar T.

4070'li hazır sistem yardım

Merhaba arkadaşlar 4070'li am5 bir sistem alıcam https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews Bu sistemi buldum anakartta b650 yükseltmesi yapıcam ama 650watt PSU yeterli mi...
  5. Yaşar T.

Yardım AMD Ryzen 5 7500f sıvı soğutucu

Sıvı soğutma almak istiyorum ileride hem kafam rahat olsun hem belki yayın da açabilirim bunun için sıvı soğutma önerebilir misiniz? Bütçe:1000-2000 civarı
  6. Yaşar T.

Yardım Hangi Kulaklığı seçmeliyim bu kulaklık nasıl??

https://www.trendyol.com/soundpeats/air3-kizil-otesi-sensor-qualcomm-qcc3040-ve-aptx-adaptive-4-mic-ve-cvc-8-0-gurultu-azaltma-p-166899887?boutiqueId=61&merchantId=382380&utm_source=share bu kulaklığı almayı düşünüyorum müzil dinlemek arada arama ve oyun oynamak için kullanıcam nasıl sizce...
  7. Yaşar T.

Yardım Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi Acil

müzik dinlicek arada oyun ve arama için kullanıcak ve sesi dışarı vermeyen bir kulaklık istiyor
  8. Yaşar T.

Yardım Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi Acil

Bir arkadaşım bluetooth kulaklık alacak ve bana hangisini önerirsin diye sordu benim bu konuda pek fikrim olmadığı için size sormayı düşündüm bütçe=500-1000 arası yardımcı olursanız sevinirim
  9. Yaşar T.

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

buna bakıcam sağolun 1678124533 Hem FPS tarzı hem de hikayeli oyunlar oynıcam beni orta ila yüksek grafikler arasında oynatsın yeter fakat bu bahsettiğiniz yazılımsal hatalar çok fazla canımı sıkar mı amd azaltmadı mı onları?
  10. Yaşar T.

15K 17K'ya çıkabilirim
  11. Yaşar T.

Öncelikle hazır sistem almayı düşünüyorum işlemcimiz ryzen 5 5600 ekran kartı olarak 3060 mı tercih etmeliyim yoksa rx6700/6750 mi tercih ediyim lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Çoğu oyunu yüksek ile orta grafiklerde beni oynatmasını istiyorum. Sistem önerisinde de bulunabilirsiniz.
  12. Yaşar T.

Razer Blackshark V2 X alınır mı?

Bende de var kötü yanı sadece kulaklığı çıkarıp boynuna taktığında mikrofon rahatsız edebilir ama kulaklığı boynuna koyar mısın bilmem onun dışında kulaklık gayet iyi ses performansı ve mikrofonu kaliteli 7.1 özelliği de aynı şekilde alınır acelen yoksa indirim kovala ben 900'e almıştım beyazını
  13. Yaşar T.

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Videosunu çektiğin AMD ryzen 5 7600'ü kullanmış olabilirsin fiyat performans olarak b450 anakartını ram olarak xpg d30 8+8 3200mhz ram'ini SSD olarak adata'nın veya kioxia'nın 500gb GB seviyesinde okuma yazma değeri olan M2 SSD kasayı PSU içeren ayrıca mesh yapıya sahip rampage'nin kasası...
  14. Yaşar T.

Yardım Modemim tarifemde ki indirme ve yükleme hızını veremiyor.

Evet tablet ve başka telefonlarda da aynı sorunu alıyorum
  15. Yaşar T.

TD-W9970v3 1665756208 Hayır Samsung A50
  16. Yaşar T.

Bilgisayarımdan hız testi yaptığımda 16mb download 4mb upload'ımı alabiliyorum ethernet kablosu ile fakat wifi ile telefondan bağşanıp bu testi yaptığımda 1Mb download bile alamıyorum hatta bazen internet olduğu halde internete bağlı değil diyor bunun sebebi modemin eski olması mı yoksa teknik...
  17. Yaşar T.

Yardım Blackshark V2 X vs Asus Tuf H3

https://www.amazon.com.tr/Razer-Blackshark-Oyuncu-Kulaklığı-Beyaz/dp/B09QFYNJMB/ref=sr_1_2?adgrpid=122747036049&gclid=Cj0KCQjwpeaYBhDXARIsAEzItbHOG9L6zO5sB64_2Ru6yH3pG7ZrzYzgP3baTblYayelyBsmeFuLP6waAv8rEALw_wcB&hvadid=599786885713&hvdev=c&hvlocphy=1012764&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=75940531004321037...
  18. Yaşar T.

Yardım Blackshark V2 X vs Asus Tuf H3

Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı mı Asus Tuf Gaming H3 mü pek anlamadığım için yardım eder misiniz?
  19. Yaşar T.

Hangi kulaklığı almalıyım

Şu an kullandığım kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor zaten değiştiricektim güzel bir kulaklık değildi neyse önerebileceğiniz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe de biraz çıkabilirim.
  20. Yaşar T.

Çözüldü✓ 1000-2000TL civarlarında oyuncu masası öneriniz var mı?

Uyguna ve rahat oyuncu koltuğu da önerirseniz sevinirim
Geri