Arama sonuçları: *

1. E

Milleni mi yoksa turknete mi geçmeliyim?

Vodafone kullaniyordum normalde 80 liradan 140.lira olmuş hem de 16 dowlnoad 1 upload bile alamıyorum, altyapı olarak ortalama 68-67 megabit internet alabiliecegimi gördüm turknette müşteri hizmetleri sorunu cokmus diyorlar tam karar veremedim
  2. E

Bir kişinin hak etmedigini düşünmenin anlamı nedir?

Başlıkta demek istediğim şey şu. Bı kişi oluyo şımarık maddi durumu iyi gelecek kaygısı yok, rahat takmıyor hiçbir şeyi ama mesela kendimden örnek vereyim gelecek kaygısı çeken, hayat kaygılari yani turko genci vb vb benim gibi olan coktur sadece ben değil. Benim düşüncem de özellikle son...
  3. E

Açık lise ikinci dönem sınavlarında sorun yaşar mıyım?

Tamamdır hocam teşekkür ederim 1670259631 Hocam haklısınz benim okulumun saatleri çok ters akşam 8 gibi filan çıkıyoruz ayriyetten de ailem ve çevrem nerden çıktı falan diyorlar en sinir olduğum durum nedenlerini soylememelri çünkü bilmiyorlar sıkıntım sadece bu
  4. E

1670252915 Evet evet onu biliyorum en iyisi milli eğitim Bakanlığıni aramak, yine de teşekkür ederim
  5. E

Arkadaşlar ikinci dönem açık liseye geçmek istiyorum. Ocak ayında yayınlanıyor, o zamana kadar okula gitmesem ve ikinci dönem sınavlarını açık lise sınavlarında olsam bir sorun teşkil eder mi?
  6. E

Telefondan USB FAT32 formata çevirme

Arkadaşlar selam su sorunu çözemedim. Bilgisayarım yok, bu yüzden USB FAT32 formatına çevirmek istiyorum. Telefon üzerinden hangi uygulama kullanmam lazım?
Top Bottom