Arama sonuçları: *

1. E

bilgisayarımdan bip sesi geliyor

merhaba durduk yerde bilgisayarımdan tiz sesi gibi bip sesi geliyor ve hard diskim gidip geri geliyor kısa bir süreliğine lütfen yardımcı olur musunuz
  2. E

Bilgisayarim mavi ekran verdi ve açılmıyor

Ssdyi çikar tak yaptim onun haricinde bir şey yapmadim
  3. E

Evet tuşlara bastığımda herhangi bir şey olmuyor aynı yerde kalıyor
  4. E

Normal bir şekilde oyun oynuyordum bir anda bilgisayar dondu kapatıp yeniden açtığım zaman böyle oldu sanırım ssd yi görmüyor bilgisayar biosdan baktigim zaman ssd yi göremedim 1673530874 Ssd yi çıkarıp yeniden taktim yine düzelmedi
  5. E

laptobum dahili ekran kartı kullanıyor ama ayrı olarak takılı ekran kartım var

Microsoft basic display driver oluyo bağdaştırıcı
  6. E

Amd radeonu devre dışı bıraktığimda ekran 64 hz oluyor ve değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz
  7. E

Asus ROG Strix G513IE-HN065 laptobunu kullanıyorum ekran kartı olarak amd radeon dahili ekran kartı gözüküyor onu nasıl rtx 3050 ti yaparım yardımcı olur musunuz
  8. E

Ekran kartı fan hızı arttirmak

Asus tuf GTX 1660s kullanıyorum rdr2 oynarken otomatik fan hızında 78-80 dereceleri görebiliyorum fan hızını arttırmak herhangi bir soruna neden olur mu (rdr2 oynarken %75 de kullanıyorum)
  9. E

Ekran kartım olmasından daha yüksek sıcaklıkta çalışıyor

teşekkür ederim ilginiz için 1659540806 teşekkür ederim hocam ilginiz için
  10. E

Fan hızını arttırirsamherhangi bir sorunla karşılaşır mıyım 1659540451 Kartın ömrüne etki eder mi hocam
  11. E

Daha 3 hafta oldu 1659540326
  12. E

Asus tuf gaming GTX 1660 super oc ekran kartı kullanıyorum bazı oyunlarda(ark,rdr2,god of War)ekran kartım fan hızını otomatikte kullanınca 80 dereceleri bile görebiliyor bunun nedeni nedir ?( İşlemci Ryzen 5 4500) 1659533374 Kasa-Gamebooster Gb-g3309b 1 adet arka fan 3 adet ön fan mesh panel 1...
Geri