Arama sonuçları: *

1. T

Dying Light 2 Stay Human kırıldı

hocam bizede atabilirmisin
  2. T

kaç watt psu almam lazım?

bunu alsam bir sorun çıkmaz değil mi? bu farklı bir soru ekstradan soruyorum daha yüksek psu alsam sorun çıkarmı 600watt gibi.
  3. T

kaç watt psu almam lazım?

ikinci el düşük bütçeli pc topluyorum işlemci: AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz ekran kartı: Shappire Hd7850 anakart: MSİ 760GM-P21(Fx)7641 elimde 320watt var büyük ihtimal yetmiyecek. kaç watt psu almam lazım?
  4. T

PC toplama parça tavsiyesi

yazdığım bir ilandan stres testi istemiştim. anlayan birileri bakabilirmi? hd6850 1659547515 550tl ye hd7850 ilanı buldum. onunla konuşucam. anakartın diğer parçalarla uyarmı bilemiyorum. uyarsa alabilirim. istanbulda oturuyorum
  5. T

toplam bütçe 1800 tl. alacaklarım; işlemci , ekran kartı , anakart , PSU
  6. T

işlemci ve ekran kartı için toplam 1000tl. 500tl işlemci, 500tl ekran kartı. fiyatın üstüne veya altına inebilirim. parçaları ikinci elden alacağım.
  7. T

ben mümkün oldukça uygun fiyatlı parçalar arıyorum. tabi sizin fikrinizi de göz önüne alacağım. anakart olarak ne önerebilirsiniz? bütçe: anakart için 300-400 arası belki biraz daha üstü. 1659542426 ben mümkün oldukça uygun fiyatlı parçalar arıyorum. tabi sizin fikrinizi de göz önüne alacağım...
  8. T

Merhaba, ikinci elden düşük bütçeli sitem topluyorum. İşlemcim AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz Ekran kartı Radeon HD 6850 Olarak belirledim. Anakart ve PSU olarak hangi modelleri önerirsiniz?
Top Bottom