Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Uygun fiyatlı m.2 ssd önerisi

Excalibur g770 laptop kullanıyorum 240 gb m.2 ssd var ama yükseltmek istiyorum minimum 500 gb olması lazım uygun fiyatlı marka önerisi yaparsanız sevinirim
  2. Y

valorant düşük fps sorunu

güç kablosunda iken ve kısıtlama açık değil
  3. Y

valorant düşük fps sorunu

excalibur g770 laptop kullanıyorum i5 9300H işlemci gtx 1050 ekran kartı ve 16 gb ram var ama 60-90 fps arası alıyorum bunun sebebi nedir
  4. Y

Gameloop ile PUBG mobile oynarken yankı sorunu

merhaba excalibur g770 laptop kullanıyorum pubg mobile oynarken seste yankı sorunu oldğunu söylüyor arkadaşlarım bunun bir çözümü varmı acaba realtek driverinin eski sürümünü yüklesem düzelirmi
  5. Y

xbox oyun dosyalarına erişim sorunu

evet ben game pas aldım ve oyunu oynuyorum ama oyun dosyalrına erişim iznim yok oyunu microsoft store üzerinden satın alsam oyun dosyalarını delan değiştirmem mümkünmi acaca pc gama pass olduğu için bana 65 tl
  6. Y

entegre çip direnç sökmek için sıcak hava tabancası önerisi

Evet merhaba ben elektrik elektronik alanı okuyorum ve telefon falan tamir ediyorum Ve çip entegre direnç falan Sökmem gerekiyor Bana uygun fiyatlı sıcak hava tabancası önerisi verebilir misiniz teşekkürler
  7. Y

assasin creed origins olmuyor

video atarmısın
  8. Y

knk ben game pass aylığını 14 tl ye aldım
  9. Y

ne yapmam gerek
  10. Y

oyunum orjinal xbox üzerinden erişim sağladım ama türk yamam olmuyor neden acaba oyunorjinal ve animus projesini kullandım
  11. Y

laptopum kaç TL eder

evet g770 laptopum var 1 tb ssd yada hdd olması lazım 240 gb m2 ssd gtx 1050 ekran kartı i5 9300 işlemci var sonradan 8 gb ram taktım
  12. Y

Ssd mi alım Harici SSDmi alım

asasin Creed fs22 Minecraft Battlefield V oynayacam
  13. Y

Ssd mi alım Harici SSDmi alım

evet Benin G770 laptopum var 240 m2 ssd 1 tb hdd yada ssd var xbox game pass Alacağım Pc ye ssd mi almalıyım yoksa harici hardisk mi alım
  14. Y

Gta online nasıl girilir

yapılısı varmı acaba
  15. Y

Gta online nasıl girilir

video felan atma şansın varmı youtubdan
  16. Y

Gta online nasıl girilir

gta 5 online girecez ama ardaşla oynayacğız ama araba yarısı parkur felan yapmak istiyoruz
  17. Y

15 k geçmeyecek Pc toplama

link atabilir misin
  18. Y

15 k geçmeyecek Pc toplama

15k bütçem var monitör dahil her oyunu oynatcak ve kastirmiyacak sistem önerisi istiyorum
  19. Y

oyunlarda düşük fps hemen yardım edin

şarjda oynuyorum zaten ve öda aynısı
  20. Y

İslam inanç çelişkisi

dostum kimsenin dini ile dalga geçmem saygı duyarım hatta herkes nasıl inandıysa öyle Ölür Benim Düşüncem
Geri