Arama sonuçları: *

1. ilkerceki00

Yeni şarkım Nasıl Olmuş?

ritimgg yazıyosun ne diyim kanka sana, eleştiri yok bir şey yok ne diyim
  2. ilkerceki00

Yeni şarkım Nasıl Olmuş?

katılmıyorum bazı yerlerde kaçıyo çok ufak o kadar
  3. ilkerceki00

Yeni şarkım Nasıl Olmuş?

Tüm kayıt, sözler ve mix mastering bana ait. Ev ortamında kayıt alıyorum. Kendimce de bir albüm yaptım o albümün şarkısı zaten ilk attığım link Albümün linkide bu yorum ve eleştiriler için şimdiden teşekkürler
  4. ilkerceki00

Bf 5 girince bütün sesler kapanıyor

Bf 5 girince bütün sesler kapanıyor masa üstü dahil nasıl çözebilirim
  5. ilkerceki00

Mc serveri satın alacağım ama scalacube sitesi güvenilir midir

arkadaşın orjinal var fakat benim orjinal değil reals alsa ben girebilir miyim
  6. ilkerceki00

Mc serveri satın alacağım ama scalacube sitesi güvenilir midir

Mc serveri satın alacağım ama scalacube sitesi güvenilir midir bilgisi olan var mı
  7. ilkerceki00

Bu ne type beat diye geçiyor acaba

https://open.spotify.com/intl-tr/track/3t9QTQLwZZbNp1oXL3r0H5?si=87de0c0f535f491b bu şarkıda kullanılan beat ne type diye geçer acaba
  8. ilkerceki00

forza horizon logitech direksiyon çok hafif

hızlı giderken döndüğünüzde direksiyon kendiliğinden geri gelir ya o olmuyor ama diğer oyunlarda normal bir sıkıntı yok neden acaba?
  9. ilkerceki00

Format atarken windows hata verdi bilgisayar açılmıyor

Kendime format flashı hazırladım ve biostan değiştirip başlattım format atıyordum sonra bu hatayı verdi bilgisayarda bu ekrandan ileriye gidemiyorum çünkü mevcut windowsum silindi ve yüklemek istediğim yüklenmiyor napabilirim?
  10. ilkerceki00

Forza Horizon 4 Steam'de açılmıyor

steamda forza horizonum zaten vardı 100+ saatim falan vardır pcye format attım tekrar yükledim ve şimdi açılmıyor tıklıyorum ekran bile gelmiyor ve açılmadığı gibi tüm bilgisayarı donduruyor kısa süreliğine
  11. ilkerceki00

Yeni şarkım nasıl olmuş ?

renkler zevkler olabilir tabii
  12. ilkerceki00

teşekkürlerr
  13. ilkerceki00

teşekkürler
  14. ilkerceki00

dikkata alıcam teşekkürler.
  15. ilkerceki00

hee ünlemi görmedim ben parantez içinde ünlem alay manası falan filan pardonn xd
  16. ilkerceki00

autotune var zaten reis bunu gizlemeye çalışmıyorum ki
  17. ilkerceki00

https://open.spotify.com/intl-tr/track/5lMVPgpDLigkqY1HDI0mfa?si=b3d08c89339b4a6c mix mastering ve sözler bana ait, lirikal olarak çok anlamlı şeyler çıkarmak gibi bir amacım yok ve istesemde yapamam çünkü o kadar yaşanmışlığım yok yorumlarınızı ona göre yaparsanız süper olur.
  18. ilkerceki00

Discord VPNsiz açılmıyor?

discord vpnsiz açılmamaya başladı napmalıyım?
  19. ilkerceki00

sea of thieves servisleri geçici olarak kullanılmamaktadır

bu hatayı alıyorum ve güncel çözümlerin hiç biri işe yaramadı ne yapmalıyım?
  20. ilkerceki00

Yeni şarkım nasıl olmuş?

soğuk bir kış günüydü... Yazdığım cümlelerin her birinde ağlamam daha da şiddetleniyor ve beni yazmaya devam edemiyecek duruma getiriyordu. Şarkıyının sözlerini yazmayı bitirmem tam olarak 36 günümü aldı ve dönüp baktığımda yaptığım şaheser beni gururlandırıyor... 1694906050 sağol abim
Geri