Arama sonuçları: *

1. O

20 bin TL'ye LoL, FM oynatacak laptop önerisi

LoL, FM oynatacak laptop önerisi istiyorum arkadaşlar. Bütçe 20-25 bin TL civarı. IPS ekran ve 1080 çözünürlük olursa iyi olur.
  2. O

S20 FE Süper Hızlı Şarj Sorunu

yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Farklı marka şarj aleti ile şerj ederken bazılarında süper hızlı şarj işareti gelmiyor ama süper hızlı şarj oluyor çok daha kısa sürede şarj ediyor. Samsungun orjinal şarjında bile bir yazılım güncellemesinden sonra süper hızlı şarj işareti gelmiyordu...
  3. O

Türknet sürekli kopma sorunu

hocam 0 modem aldım sorun devam ediyor. Zte zxhn h298a modelini kullanıyorum
  4. O

modem değişti sorun aynı 1659630044 modemi kilerdeki kutuya götürüp bağladığımızda da aynı sorun oluştu, çalışan sorunun kablolardan olmadığını söyledi
  5. O

3 gün önce başladı. internette kopma oluyordu 5 dakika ile 5sn arasında geri geliyordu. destek kaydımdan sonra türk telekom ekibi modem değişim yaptı, port değiştirdi, modemi direkt porta bağladı, kopmanın devam ettiğini sorunun eve gelen internetten dolayı olduğunu söylediler. kopma olunca ilk...
  6. O

yanlış portta internet gelir mi?

ürk Telekom ekipleri ile modemi direkt porta bağlayarak tesisatta arıza var mı diye kontrol ettik. Daha sonra modemi porttan çıkarıp eve giden kabloyu oraya taktım. Orası çok karışık gözüküyordu evde şu an internete erişebiliyorum hızım normal. Yanlış porta takmış olsam internet gelmezdi değil mi?
Geri