Arama sonuçları: *

1. R

MacOS ' da Steamdeki Oyunlarımı Oyanayabilirmiyim

tamamdır teşekür ederim
  2. R

Cs 2 pbg forza 5 ready or not bunlar bide adobe photshop indirmem lazım bunları genelede oynayıp kullanıyorum
  3. R

Selam arkadaşlar sistemimi windowsdan macosa gecirmeyi planlıyorumda her steamdeki oyunlarımı oynayabilirim degil mi
  4. R

İşlemci Degiştirdim Bilgisayarıma Güç Gelmiyor

Arkadaşlar Merhaba msi b460m-a pro anakartım var i5 işlemcim vardı i7 aldım degiştirdim ama pc me güç gelmiyor nedeni ne olabilir
  5. R

Sabit Frekansta Kalan Ramlerim

bişi daha sorsam sana işlemcim ryzen 9-3900x turbo 4.6 ama 4.2 de bile acmıyor resetleyim default moda alıyor neden
  6. R

kontrol edip hemen dönüyorum sana kardeşim 1680878551 kanks cok teşekür ederim gercekten çözdüm onu cok sagol gercekten
  7. R

ramler 1-3 slotunda takılı valorantta ayalar hiç farkketmiyor yüksekdede aynı düşüktede aynı viode kayıt yok arkada calısan farklı bişi yok
  8. R

Arkadaşlar merhaba Ramlerim g.skill 4000 mhz ramler ama 2133 de takılı kalıyor yükseltemiyorum her şekilde bildigim bütün ayarları denedim biostan olsun yazılımında olsun ama ne yapatıysam frekansı 2133 üsütüne cıkaramadım xmp de acık ki daha önceden de xpm acıp 4000 mhz cektigimde oyunlarda...
  9. R

X570 anakart sorunum

teşekür ederim kanka bunu abilmem saatlerimi aldı çözdüm cizerek ugraşmısın cok sagol
  10. R

X570 anakart sorunum

Deneyeyim bir 1667081896 Hiç bir yanıt yok o ışıkta devam ediyor yanmaya sönmedi hiç
  11. R

X570 anakart sorunum

Deneyim bir 1667079539 Olmadı
  12. R

X570 anakart sorunum

Arkadaşlar merhaba b550 anakart kullanıyordum ryzen 9 3900x ile kullanıyordum x570 aldım ve gereken herşeyi taktım elektrik geliyor ama açılmıyor arkasında su led yanıyor yardımcı olabilrimisiniz
  13. R

Farklı Mhzdeki 2 Marka Farklı Ramler Çalışırmı

Merhaba Arkadaslar 2 Farklı marka ram var ve biri 4000 biri 3600 ben biostan bunları fix 3600 yapsam düzgün verim alabilirmiyim
  14. R

Fps vs drop Sorunu !!

hayır kanka
  15. R

Fps vs drop Sorunu !!

Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var VALORANT da 200 fps i gecemiyorum bazen düşüyor bile çözüöm bulamıyorum bilgisayar özelliklerim şunlar işlemçi : Ryzen 9 3900 x Anakart : Asus Tuf Gaming B550M Plus Wifi Ram : Corsairin 3200 Mhz 4x8 32 Gb EkranKartı : Asus Noctua 3070 Psu : 700w 1 Tb M2...
  16. R

Valorant düşük fps sorunu

kanka bilmiyorum valoda bişi var o zaman ya
  17. R

Valorant düşük fps sorunu

Kardeşim aynı sıkıntı bendede var işlemcim ryzen 9 32 RAM 3070 ne yazıkki aynı sorunu cekiyorum işletim sistemin win 11 mi benim 11 herkese söylerim win 10 a geç dediler optimizasyon sorunu oluyormus w11 de
  18. R

Yüksek Sistemle Düşük FPS Sorunu

bütün sürücülerim güncel valorantın win 11 destegi var mı bilmiyorum
  19. R

Yüksek Sistemle Düşük FPS Sorunu

Merhaba Dostlar Şimdi Benim Pc Özelliklerim İşlemci Ryzen 9 3900 x Ekran Kartı Asus Noctua 3070 Anakart Asus Tuf B550 M Plus Wifi 32 Ram 3200 mhz Psu 700 w Birde ikitane m2 Ssd var 1 tb lık işletim sistemim win11 genelde valorant oynayan birisiyim bu özelliklere ragmen benim fps 170-200 arası ve...
Geri