Arama sonuçları: *

1. GravityGG

🔥İndirim High Power 700W 85+ Bronze Power Supply 🔥1.804₺(Dip Fiyat)

800w olanını kullandım uzun bir süre güvenilir tavsiye edebilirim.
  2. GravityGG

Yardım ANAKART ÖNERİSİ ALIYORUM

Bu akşam gaming gecesinde güzel bi anakart indirimi yakalarsan 6bine 7800x3d besleyecek bir kart denk gelebilir. Biraz araştırdım fiyatlar da çok artmış ben asrock b850yi 6 ay önce 6300 civarına almıştım, beslemesi soğutmasından felan çok memnunum. Gaming gecesinde denk gelirse alınabilir.
  3. GravityGG

Yardım ANAKART ÖNERİSİ ALIYORUM

Birebir aynı sistem bende kullanıyorum sadece ssd 1tb bende. Ben asrock b850 almıştım zamanında gayet de memnunum ama sanırım şuan stok kalmamış. Eğer bütçene uyuyorsa Asus tuf b650m e wifi önerebilirim. Bütçeni yazarsan daha net yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,güzel...
  4. GravityGG

7500F Sıcaklıkları Normal mi?

Hocam öncelikle kullandığın termal macunda bir faktör, ben önceden 7500f+b650m anakart ve thermalright phantom spirit kullanıyordum, termal macun olarak arctic mx-6 vardı. Boşta 38-40, oyunlarda 60-65,stres testinde ortalama 75leri görüyordu(UV yapmadım). Bence değerler normal sayılabilir ki...
  5. GravityGG

Bilgisayarım sürekli donuyor.

Çözemedim maalesef sattım bütün ürünleri hepsini denedim farklı ekran kartı tek tek ram hepsinde aynı sorun oldu.
  6. GravityGG

Yeni sistemde eski ekran kartını görmüyor

Selamlar arkadaşlar. 7500f b650m sistemim var. Ekran kartımı yükseltmek için sattım 4070ti alıcam ama alana kadar eski ekran kartını kullanayım dedim. HD4650 1gb vardı kenarda ama takıyorum vga ışığı yanıyor anakartta görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım.
  7. GravityGG

4070s tavsiye sistem önerir misiniz

https://www.incehesap.com/alpha-spear-hazir-sistem-fiyati-60381/ İstersen bi değerlendir.
  8. GravityGG

Çözüldü✓ Bios update sonrası sürekli biosa atıyor

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Bir önceki bios versiyonunu yükledim sorun düzeldi.
  9. GravityGG

Çözüldü✓ Bios update sonrası sürekli biosa atıyor

İyi günler herkese. Asus Tuf B760m d4 anakartıma uzun zaman sonra bios update yapmak istedim. Usb içine update doslayarını attım bios güncelledim sonrasında bilgisayarı her açtığımda UEFİ Bios Utility ekranına geliyor. Windows sildim yükledim düzelmedi. Win11 kurdum düzelmedi. Farklı bi m2 ssd...
  10. GravityGG

Bilgisayarım sürekli donuyor.

Selamlar herkese yaklaşık 3 aydır parça parça topladığım sistemi ilk defa çalıştırdım ve sürekli donuyor. - i5 11400f sıfır alındı -msi b560m-e sıfır alındı. -zoko 600w sıfır alındı. -patriot 500gb m2 ssd sıfır alındı. -msi rx580 eski kasamdan kalma. -dragos 2x8 3200 ram eski kasadan kalma...
  11. GravityGG

❌İndirim Bitti! Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming mouse 399tl

4 ay kullandım orta tekerleği bozuldu aşşağı çekiyorum bazen yukarı gidiyor kafasına göre takılıyor.
  12. GravityGG

Ekran kartı tavsiyesi

Selamlar herkese yeni sistem topluyorum ekran kartım yok tavsiyelerinizi bekliyorum. 12400f işlemci Asus tuf b760m plus d4 anakart 2x8 corsair lpx 3200mhz ram 700w cooler master psu corsair 4000d airflow kasa 1tb nv2 kingston m2 ssd thermalright phantom spirit 120 soğutucu thermalright contact...
  13. GravityGG

🔥İndirim 🔥🔥ThermalRight Soğutucu Stokları Yenilenmiş🔥🔥

Peerles Assasin mi se mi yoksa phantom spirit mi sizce birisi 1400tl birisi 1500tl tavsiyelerinizi bekliyorum.
  14. GravityGG

5900x ısınıyor ne yapmalıyız.

Selamlar herkese,yakın bir arkadaşımın bir sorunu var bilgisi olanlardan yardım rica ediyoruz. İşlemci : ryzen 9 5900X Anakart : Msi Mpg x570 gaming plus ram : corsair vengeance 2x16 3600Mhz Psu : Evga 750w ssd : WD SN850 1tb Ekran kartı : 1660ti asus tuf Soğutucu : noctua nh-u12s redux Kasa...
  15. GravityGG

🔥İndirim Gigabyte B550M DS3H 1923 TL

Bundan sonra kürdan bile alsam amazondan satın alacağım. Bu tarz saçmalıklarla hiç karşılaşmadım ve bütün sorunlarımı da anında çözdüler.
  16. GravityGG

🔥İndirim Gigabyte B550M DS3H 1923 TL

Arayıp iptal edildiğini söylediler. Böyle bi hakları varmı. Eğer itiraz edebiliyorsam itiraz edeyim.
  17. GravityGG

Micro atx anakart hangisi

genelde ucuz serilerde anakartın sağ tarafı bir tık daha kısa geldiğinden 24 pin kablosu orada sırıtıyor o hoşuma gitmiyor.
  18. GravityGG

bende zaten rog b550f var biliyorum ATX anakartla arasındaki farkı ama bunların ikisi de matx ise niye boyutları farklı
  19. GravityGG

Agalarım bunların ikisi de Micro atx olarak satılıyor. Arkadaşım için mATX uyumlu kasa aldım daha dolu gözüksün diye ama sağdaki anakarta sahibiz kasanın içinde kayboluyor çok boş duruyor. 6 vidalı olanlarda var bazı anakartlar 8 vidalı neye göre fark ediyor bunlar.
  20. GravityGG

Nasıl iyileştirmeler yapılabilir.

uzun bi süre satmak istemiyorum,düşünmüyorum da beni çok uzun süre götürür diye düşünüyorum. bunlar harici extra bütçem var. geliştirmekten kastım,tamamen farazi örnek veriyorum, gigabyte b550m den ziyade msi b550m daha iyi olur gibi yada 6650xt alınmalı mı tarzı şeyler. yada ssd kingston...
Geri