Arama sonuçları: *

1. GLobaL

Yardım RTX 3060 Ti Fan Hızı ve Sıcaklık

Merhabalar. ASUS DUAL RTX 3060 Ti O.C ekran kartım bulunmakta. İşlemcim ise R5 5600X Sorunum ise şöyle; Yük altındayken (Insurgency SandStorm Ultra Ayarlar) MSI Afterburner ile baktığımda fan hızım %79 'da çalışıyor ve 2050 - 2100 rpm arasında fanlar dönüyor. Sıcaklık hep 64 - 66 arasında gidip...
  2. GLobaL

Hangi psu daha iyidir

Rampage'den uzak durun hocam. Kimse önermiyor.
  3. GLobaL

psu dan gelen cızırtı sesi yardım

bu olabilir hocam https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b550-e-gaming-model/
  4. GLobaL

psu dan gelen cızırtı sesi yardım

bende de b550m-k model anakart var ama psu rampage. Arada kaldım iyice. PSU kesinlikle değişcem. Ama ses hala devam ederse anakartta büyük ihtimal o zaman bu gaming modelleri oluyor ondan alıcam biraz afilli olsun.
  5. GLobaL

r5 5600 işlemci sıcaklığı

240 mm sıvı soğutucu al bende de öyleydi şuan çok rahatım. 59 61
  6. GLobaL

Ekran kartı önerisi?

B450 veya B550 bak derim.
  7. GLobaL

Sistemime Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Hocam indirimli sistemler oluyor. Pch vok da ve techno gibi yt kanallarını takip et. Da ve Abdullah beyin iglerini takip et paylaşıyorlar. Şuan 15kya sistem var paylaşmışlar.
  8. GLobaL

Bu sıcaklık normal mi ?

O hatayı ben yaptım. 85-95 dereceleri gördüm gittim 240mm sıvı soğutma aldım. Macunları değiştirdim. Boşta 27 yükte 59 61
  9. GLobaL

Redmi note 11 mi Poco M3 pro mu

Redmi Note 11 aldım. 6/128 (+128 sd kart var). Sana şöyle söyliyim. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder. Huawei P20'den geçtim.
  10. GLobaL

Yardım Asus Optimal Mode/AMD PBS Nedir? Açılmalı Mı?

Merhaba Ryzen 5 5600x ve cıooler master 240mm sıvı soğutmam var. Bu Asus optimal mode nedir. Bi normal var bi de Optimal. (Bu ayar işlemci mhz değerini mi sabitliyor yoksa kullanılmayınca (sistem boşta kalınca) işlemcinin mhzlerini yine düşürüyor mu? Yani sistemi hiç kullanmazsam benim işlemci...
  11. GLobaL

Mate 20 lite dan p40 lite a geçilirmi

yok hocam 50 mpde iyi sonuçlar alıyorum şahsen. f/p ürün. Çok iyi kamera istersen koskoca Apple var bakabilirsin.
  12. GLobaL

30tl Mobil Oyun Önerisi

TeamSpeak programını al kalsın orda :D
  13. GLobaL

Max aylık 200 tl lik internet sağlayıcısı önerisi

Şikayeti olmayan firma yok ama Turknet özellikle müşteri temsilcisinde sıkıntılar yaratıyor. Şikayetvar'da ve kendi üni arkadaşımda da bu sıkıntılar olmakta. Yani konuyu direkt arkadaşım sayesinde yaşıyorum da burada yazıyorum.
  14. GLobaL

Turknete zam geliyorsa diğer firmalara da zam gelecek o zaman. Benim altyapı Turk Telekom int Turk telekom. Aboneliğim bittiğinde Turkcell 1000'e yada Turknet Gigafibere başvurcam. Hayırlısı. Ayrıca Turknet'in müşteri hizmetleri sıkıntılı diye duydum ve gördüm şikayetvardan. Google'a turknet...
  15. GLobaL

Denetim masası hiç modu seçimi ?

oyun modu açık oluyor genelde. Nihai performansı sadece oyunlarda kullanın hocam. Sonra yüksek ya da dengeliye alın.
  16. GLobaL

Hocam aslında bu kopmalardır pinglerdir fln hepsi alt yapının marifeti. Alt yapın kötüyse istediğin firmaya geç kurtarmaz. Ama sen 500 lük alt yapım var diyorsun büyük ihtimal Turkcell. Ben Turkcell'e bakmanı öneririm o zaman.
  17. GLobaL

Epic Games'ten oyun almayanlar ve Steam fan olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Knk ben de aynısıydım yalan yok. Ama şimdi aldığıma o kadar mutluyum ki. Bi zamlar geldi steame aklım durdu.
  18. GLobaL

Kanka Istanbul'da yaşıyorsan Turknet Ben Allah'tan geçen sene TTnet bağlattım. 120 download 8-10 arası upload alıyorum.
  19. GLobaL

Ryzen 5 4600g Anakart Önerisi

Bios güncellemek kolay hocam sizde yapabilirsiniz
  20. GLobaL

Mate 20 lite dan p40 lite a geçilirmi

bende redmi note 11 var pubg shadow fight 3 full yüklendiğimde 12 saat boyunca pili yetiyor (oyun için grafikler oyunun verdiği en yüksek ayarda)
Geri