Arama sonuçları: *

• Users: Queks
  • Order by date
  1. Queks

Fiyat performans tablet önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim bir de bir sorum daha olacaktı kız arkadaşımda xiaomi pad se var buna uygun avuç içi destekli kalem lazım var mı bildiğiniz
  2. Queks

kalem olursa iyi olur ama çok önemli detay değil bir pad 7 derken hangi marka
  3. Queks

selamlar çok fazla bir şey yapmıyacağım tabletle sadece film ufak tefek oyun bir de arada bir edit tasarım çizim gibi şeyler okul okumuyorum keyfi yapacağım var mı tavsiyeniz mask 15k yanında kılıfı falan olursa süper olur
  4. Queks

Windows 11 işletim sistemine nasıl geçerim

windows 11 nasıl kurarım win 10 kullanıyorum ve bana hiç güncelleme için bir şey gelmedi nasıl yaparım
  5. Queks

Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

kötü bir şey olduğu için dememiştim çok fazla düz olmasını istemediğim için sordum 1753895760 büyük ihtimalle benim yazmamı bekliyor yazdığım an dönüş yapar ama konuşmak için konu lazım
  6. Queks

Soracak başka bir yer bulamadığım için buraya soracağım

çalıştığım yer hastane bölgesi hastanede çalışan bir kız var instagramdan buldum ekledim kabul etti şimdi yazmayı düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapabilirim ? ( selam , merhaba tarzı yazmak istemediğim için soruyorum )
  7. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

kral zaten derdim 14 pro almaktı ama dediğim gibi piyasa da 14 pro bulamıyorum
  8. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

katılıyorum hocam iphone ciddi anlamda hakkını veriyor 60 hz telefon zaten kullanıyordum yine kullanırım
  9. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

kullanıyor musun
  10. Queks

Iphone 15 alınır mı ?

Selamlar sıfır iphone 15 almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon alınır mı tavsiyeleriniz nelerdir ( 14 pro ,plus ve 15 pro, plus düşündüm ama sıfır bulamadım o yüzden onları alamıyorum )
  11. Queks

Iphone mu samsung mu ?

maks 50 olsun 1746992157 aslında soruyu kısaca şöylede sorabilirim iphone 15 mi samsung s24 mü
  12. Queks

Iphone mu samsung mu ?

elimde iphone 11 var ve değiştirmeyi düşünüyorum aklımda iphone ve samsung modelleri var kararsızım tavsiyeleriniz nelerdir yazarsanız sevinirim
  13. Queks

Discorda nasıl girebilirim

discordu kapatırsam discordu daha açamıyorum
  14. Queks

hocam malwarebytes kapattım açıldı dpi den uygulamayı açınca bu seferde dc gidiyor
  15. Queks

kaspersky yok ama malwarebytes var
  16. Queks

discorda vpnsiz ve tarayıcız nasıl giriş yapabilirim ( türk telekom internet kullanıyorum dns ayarlarından yapmayı çalıştık olmadı )
  17. Queks

Bilgisayara virus bulaştı nasıl çözebilirim

kral malwarebytes kullandım bir şeyler buldu sil yaptım ettim arada yine çıkıyor sanırım bana bildirim veriyor
  18. Queks

discord şifremi değiştirdim şimdi steam şifremi değiştirdim başka herhangibi patlak vermedim
  19. Queks

indirme linkleri var mı
  20. Queks

indirme linki var mı
Geri