Arama sonuçları: *

1. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı v1.3.4

Merhabalar, programı kapatmak için eğer ki ayarlar kısmından değiştirmediyseniz Alt + Z tuş kombinasyonunu kullanmalısınız. 1699984690 Maalesef hocam mobil ile ilgili çok bir bilgim yok bundan mütevellit böylesi bir programı mobile çıkarmayı düşünmüyorum, gene de program bilgisayarınızda...
  2. M

1,5 Yıllık arkadaşıma küstüm

Birinizin bir oyun modu için küsmesi diğerinizin de intikam almak için arkadaşının discord hesabını kapattırması zihinsel olgunluğunuzu gösteriyor. Daha küçük yaştasınız sanırım oyun kavgası yapıp büyütmeyin mevzuyu.
  3. M

Kırmak istemem ama küçük yaştalar diye yorumladım doğrusunu söylemek gerekirse.
  4. M

Yani küsmenizin tek sebebi sadece bir uyduruk minecraft modu ve senin de onun hesabını saçma şekilde kapattırman mı? 🤨
  5. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı

Her öğretmeni kendinizle bir sanmanızı tavsiye etmem ve bu konuda da polemik yapılacak bir şey yok açıkçası.
  6. M

ÖBA Otomatik Oynatıcı

Yok hocam sadece Python ile yazdım. Programın yeni sürümünü sadece githubda yayınladım yeni sürümünü githubdan bulabilirsiniz. Detaylı kullanımı readme kısmında mevcut. Programı indirmek için oba_otomatik_oynatma.zip dosyasını indirip içimdeki executable dosyasını çalıştırmanız gerekiyor...
  7. M

Googledan öba sitesini açık tutmanız lazım hocam. Program bu prensibe dayalı çalışıp ilk çalıştırıldığında bu sekmenin açık olup olmadığını kontrol etmek için videonun kenarlığını arıyor ki siz de bu hatayı bu yüzden almışsınız. 1689705916 Program basit bir makro uygulamasından ibaret olduğundan...
  8. M

Evet, çalışıyor. Bu eski sürümün postu zaten. Son sürümü github sayfasında yayınlıyorum. En son geçen hafta yeni güncelleme yayınlamıştım, github sayfasından bakabilirsiniz.
  9. M

ÖBA videolarını tıklama işlemlerini taklit ederek otomatik izliyor.
  10. M

Virüs tespit etmesinin tonla sebebi var Pythonda. Py kodunu exe'ye çevirmek için kullandığımız pyinstaller aracının bootloaderı zamanında virüs oluşturulmak için sık sık kullanıldığından tespit edilme çok yüksek mesela. Ayrıca programın çalışabilmesi için dosya dropladığı için False positive...
  11. M

Hiç denemedim hocam, denerim teşekkür ederim. Ancak sertifikayı CA'ya tanıtmanın kolay olacağını sanmıyorum zira kimlik doğrulaması vs lazım diye biliyorum. Gene de Python ile yazdığım için programın False positive'ini maksimum şu kadar azaltabildim...
  12. M

Digicert ücretsiz sertifika sağlıyor mu? Dediğiniz aracın kod imzalama aracı olması lazım ben de kullanmıştım zamanında. Tabi sertifikayı kendim oluşturduğum için güvenilir olmuyordu.
  13. M

CACert ücretsiz sağlıyor diye biliyorum ancak onun da birçok işletim sistemi tarafından güvenilir işaretlenmiyordu herhalde.
  14. M

Self signed olanlar hiç etkilemiyor sonucu. Paralı olanlar da pahalı malesef.
  15. M

TLauncher virüslü mü ?

Virüs değil, en azından bu prim kasan YouTuber'ların sunduğu argümanların hepsi yanlış. Daha argümanları savunmaya çalışıyorlar çaresiz biçimde. Bir de yanlışlarını söyleyenleri de banlıyorlar. Gene de korsan yazılıma pek güvenmemek lazım gene de.
  16. M

Kaç Tane Programlama Dili Biliyorsunuz?

İyi düzeyde Python Başlangıç seviyesinde Cpp Programlama dili olarak sayarsak Html ve CSS
  17. M

Windows 11 Winload.efi Hatası!

Sistemi güvenli modda açıp komut satırı kısmından; bootrec /fixmbr bootrec /fixboot komutlarını yazmayı deneyebilirsiniz.
  18. M

Yenilikler Sürüm denetleyicisindeki bazı hatalar giderildi. Arayüz tasarımı düzenlendi. Arayüz hataları giderildi. Programın mekanizması geliştirildi. Verimsiz olduğundan dolayı log sistemi kaldırıldı. Kod yapısı baştan düzenlendi. Aslında v1.4 sürümünde pyqt ile yazdığım programı...
  19. M

Windows 10 Geç Açılma Sorunu?

Valla aklıma bir çözüm gelmiyor, aslında teorik olarak açılış süreleri farklı olmamalı. Galiba fark etmediğiniz bir detayı kaçırıyorsunuz.
  20. M

Windows 10 Geç Açılma Sorunu?

Her zaman mı oluyor? O sıra windows güncelleme alıyor olabilir.
Geri