Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Türk telekom sitesinden modem almak

Türk telekomun bazı bayi ve internet sitesinde yenilenmiş modem satıyorlar bazen wifi6 dahi olsa önceden kullanılmış modem olabiliyor bu yüzden ev interneti türk telekomsa arıza kaydı oluştur şimdi ki modemin garantisi varsa ücretsiz değiştirir yoksa da gelen ekip arabadan 1650tlyi faturana yansıtır
  2. H

Evime en yakın saha dolaplarını nasıl öğrenirim?

Hocam saha dolabı araştırmaktansa hangi şehirde yaşıyorsan o şehirde ki türk telekom müdürlüğüne gidip konuşman daha sağlıklı olur onlar belli bir ücret karşılığında plan proje çizip hallediyorlar diye biliyorum
  3. H

Fiber geldi hangi markayı önerirsiniz

Hocam mahalleye fiber geldi dedin fakat daire içine fiber geldi mi asıl sorun orda çünkü mahalleye fiber kutusu dahil konuldu fakat daire içine fiber çekmeye gelecekler dediler 2 ay geçti hala yok ondan emin olup başvuru yaparsan daha sağlıklı olur
  4. H

PC de internet sürekli gidip geliyor

Sadece pc üzerinde mi kesiti yoksa wifi ile bağlandığın her cihazda mı kesinti oluyor atıyorum pcde wifi ile kesilip telefonda ki wifi kesilmiyorsa pcde kullandığın wifi adaptörü sorunlu gibi gözüküyor
  5. H

Anne babaya Redmi 14C 9.999Tl alınır mı

Hocam max bütcem 12k a17 14k sadece telefon adaptör koruyucu gibi aksesuarlarla 15i buluyor
  6. H

Anne babaya Redmi 14C 9.999Tl alınır mı

Mediamartk mağazasında Redmi 14c 9.999Tl günlük kullanımda uzun yıllar götüren bir cihaz mı önerileriniz bekliyorum (fiziksel olarak gidip alma taraflarları o yüzden mağazadan alabileceğim önerilere açığım)
  7. H

Yardım Turktelekom fiber bilgisayars nasıl bağlanacak?

Hiç sanmıyorum yani getirecekleri kablo standart max 1m falan oluyor ve maalesef önereceğim bi kablo yokinternetten biraz araştırıp alırsan daha sağlıklı olur (ufak bir dipnot: bu moden yanında ki küçük cihaza gelen fiber kablosuna çok dikkat et eğer ki zarar görürse sıfırdan kablo çekilmesi...
  8. H

Yardım Turktelekom fiber bilgisayars nasıl bağlanacak?

Sağlam bi cat6 kablo alıp bi ucunu modemin lan girişine bir ucunu da pc kasasının girişine takarsan çözülür bütün olay
  9. H

Alt yapı var sistem yok nedir

O zaman türk telekom müdürlüğüne gidip işte bizim binaya fiber çektiler ama sonlandırma dedikleri bi olay var onu yapmadılar sanırım internet bağlayamıyoruz binada 8 10 müşteri olacak fakat sizin bu yapmadığınız sistem yüzünden internete erişemiyoruz gibisinden konuş gelirler yüksek ihtimalle
  10. H

Alt yapı var sistem yok nedir

Fiber kablo mu yoksa bakır kablo mu çekilen kablo
  11. H

Hızım Düştü Ne Yapmalıyım

Bağladıkları gri iç tesisatlar bazen çok dandik oluyor ve hızı düşürüyor ya da bağlantısını sağlam yapamıyorlar modeme gelen kabloda ki ek sağlam mı hocam
  12. H

Oyunu Tam ekran yapınca pc reset atıyor

Garip bi şekilde ekran kartında 24.6.1 güncellemesi gelince valorantta da aynısı olmaya başladı sildim tekrar yüklüyorum umarım sorun devam etmez
  13. H

Oyunu Tam ekran yapınca pc reset atıyor

Arkadaşlar Just Cause 3 oyununu indirdim oyunu pencere modunda 200 300 fps arası alıyorken tam ekran yapınca donuyor ve pc res atıyor sebebi nedir İşlemci: ryzen5 5500 Ekran kartı: rx7600 Anakart: msi b450m
  14. H

Pc oyuna girince reset atıyor

Normal kullanımda hiçbir şey yokken valorant rocket leauge gibi oyuna girince pc yeniden başlatıyor sebebi çözümü nedir İşlemci: ryzen5 5500 Ekran kartı: rx7600 Anakart: msi b450m Ram: 16 gb ddr4
  15. H

Çözüldü✓ Rx 7600 + r5 5600 16900 TL'ye alınır mi

Reisim aldın mı acaba bende sipariş ettim senden gördüm sağolasın
  16. H

Bu fiyat bandında bundan iyisi var mı

Yok hocam maalesefbunu zor denkleştirmeye çalışıyorum
  17. H

Bu fiyat bandında bundan iyisi var mı

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-f15-fx506hc-hn375-intel-i5-11400h-8gb-ddr4-512gb-ssd-4gb-rtx3050-15-6-fhd-144hz-dos-p-455432672?channelId=1&boutiqueId=61&merchantId=105919&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&utm_medium=product_free&link_userID=37424600&utm_term=37424600&...
  18. H

Max 15k hazır sistem

Max 15k ya cuma fırsatları ile en iyi hazır sistem sizce hangisi öneri alabilir miyim
  19. H

Sizce bu iyi mi max 30k ya başka önerisi olan var mı

https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a7-v13-3-4-intel-core-i7-11800h-32gb-1-tb-ssd-rtx3050ti-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004J7FX8
Geri