Arama sonuçları: *

1. BYRKTR

Oyun Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor Yeniden Başlıyor

Selamlar, bilgisayar oyun oynarken otomatik olarak yeniden başlıyor, (şu ana kadar Valorant, Left 4 Dead 2, Battlefield 1'de oldu ama muhtemelen çoğu oyunda olacak) Bilgisayarı bugün ilk defa açtım ve direkt MSI Afterburner açarak oyuna girdim, işlemci sıcaklığı direkt 80-85 aralığına geldi ve...
  2. BYRKTR

Öneri 5000TL bütçe ile klavye önerisi

konu kilit.
  3. BYRKTR

Mavi Ekran PC Ekran Kartı Yokmuş Gibi Davranıyor (RX6400)

DDU ile tamamen sıfırladım ve şu an aşağıdaki eski sürümü indiriyorum "29 Haziran 2022"
  4. BYRKTR

eski sürücüyü kaldırıp kurabileceğim bir alan yoktu. Ayrıca hem güncel hem de eski sürümü kurup denedim ama durum yine aynıydı. Şu an son sürüm yüklü.
  5. BYRKTR

evet şu an amd software ve ekran kartının sürücüsü güncel ve temiz
  6. BYRKTR

asıl sorun sistem apu iken bu oyunlar takır takır oynanıyordu, güncel olarak şu an War Thunder ve Valorant var bunun dışında yok pek oyun oynamıyorum.
  7. BYRKTR

Yaklaşık 2.5 yıldır sistemi APU kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde RX6400 aldım. Sistem APU iken bile oynadığım oyunları rahatlıkla donmadan kasmadan oynuyordum ama ekran kartını taktıktan sonra bilgisayar sanki ekran kartı yokmuş gibi davranıyor. En basitinden PES2017 gibi bir oyunda bile...
  8. BYRKTR

Çözüldü✓ A320m Anakart ile Çift Monitör Kullanımı Hakkında

Cevap veren herkese teşekkürler, RX6400'e karar kıldım.
  9. BYRKTR

Şu an Abdullah hocanın listesinde 4400₺ fiyatlı gtx 1650 mevcut. tabii ki aynı segmentte daha uygun bir ekran kartı varsa bakabilirim ama ikinci el konusuna ekran kartları için pek güvenemiyorum. RX 6400 pci express 4.0 çıkışlı, bendeki anakartın slotu pci express 3.0
  10. BYRKTR

Ekran kartını kesinlikle sıfır almam gerekiyor. Şu an Asus Dual GTX 1650 uygun görünüyor, amd işlemciye nvidia ekran kartı takmak bence bir sorun oluşturmaz. Sorun değil aslında, ekran kartında 1 hdmi, 1 dp olması yetiyor. Şu anki monitör hdmi 2.0 olduğu için 144hz alıyorum. Burada garantiye...
  11. BYRKTR

Öncelikle herkese iyi akşamlar, bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum, konuyu biraz uzun anlatacağım işimi garantiye almak adına ama şimdiden temel anlamda istediğim şeyi belirteyim, "çift monitör kullanmak". Yazılım işleriyle uğraşıyorum ama donanım anlamında iyi bir bilgiye sahip...
Geri