Arama sonuçları: *

1. O

Doku grafik problemi

Yani amd ekran kartıylamı alakalı diyosunuz ama sanmıyorum o kadar çok kullanıcı var herkezde böyle bi sorun olsa elbet amd düzeltirdi diye düşünüyorum 1659859679 Şöyle bi detayda var oyunda doku ayarını yükseltip azaltınca bayagı bi dokularda o anlık bozulmalarda oluyor
  2. O

Doku grafik problemi

James Donkey JD1000PRO 512GB 3400MB/2300MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk bunu kullanıyorum bunuda yeni aldım. samsung evo vardı ondada aynıydı
  3. O

Doku grafik problemi

Rise online en belirgin olan. Apex ve god of war var onlardada yapıyor ama rise online kadar belirgin degil
  4. O

Doku grafik problemi

Bende türktelekom kullanıyorum 20mb olması lazım ama önceden böyle sorunum yoktu bilgisayarı sattım bi süre sonra geri topladım bu sorun çıktı ortaya
  5. O

Doku grafik problemi

Çok kısa hareket edince hemen düzeliyor sonra tekrarlıyor 1659857835 İşlemcimi sıfır aldım ondan yaparmıki böyle bi sorun
  6. O

Doku grafik problemi

Evet güncel ekran kartında sorun vardır diye farklı bi ekran kartı denedim ondada aynıydı
  7. O

Doku grafik problemi

En belirgin bu oyunda oluyor ama çogu oyunda yapıyor sorunu dokular gidip geliyor bozuluyor
  8. O

Doku grafik problemi

merhaba oyunlarda sorun yaşıyorum dokular çimenler taş duvar grafiklerin bozulması hareket edince düzelmesi bir türlü çözemedim bilgisi olan varmı acaba sistem. anakart msi b550m pro whd wifi ekran kartı. asus dual rx 6600 işlemci. ryzen 5 3600 ram.16gb 3200 mhz m2 ssd 512 gb örnek olarak...
Geri